Disneyland Paris hervat verkoop en verlenging van jaarkaarten vanaf 15 juli 2021
06/07/2021
Disneyland Paris hervat verkoop en verlenging van jaarkaarten vanaf 15 juli 2021

Vanaf 15 juli 2021 is het weer mogelijk om nieuwe jaarkaarten voor Disneyland Paris online aan te schaffen. Bestaande jaarkaarthouders kunnen vanaf die datum ook weer verlengen. Vanwege de langdurige sluiting worden jaarkaarthouders gecompenseerd met extra geldigheid en is er een mogelijkheid om jaarkaarten te annuleren.


Aanschaf en verlenging van jaarkaarten

De aanschaf en verlenging van jaarkaarten was tijdelijk gepauzeerd vanwege de sluiting van de parken. Nu de parken weer open zijn, wordt de verkoop (en verlenging) vanaf 15 juli 2021 weer hervat en kunnen jaarkaarten voor Disneyland Paris online worden aangeschaft of verlengt.

Bij een verlenging ontvang je 15% korting (ongeveer 2 maanden gratis). Verlengen is online mogelijk vanaf 2 maanden vóór de vervaldatum van de jaarkaart. De 20% familiekorting bij de aanschaf van 5 of meer dezelfde jaarkaarten voor leden van hetzelfde gezin, wonend op hetzelfde adres komt per 15 juli 2021 te vervallen.


Compensatie jaarkaarthouders

Ter compensatie voor de sluiting van de parken, ontvangen alle bestaande jaarkaarthouders extra geldigheid in de vorm van alle gesloten dagen + 60 dagen extra als bonus. Deze worden automatisch toegevoegd aan de geldigheid van de jaarkaart. Via het nieuwe online platform kunnen jaarkaarthouders hun nieuwe einddatum bekijken en Privilege tickets voor vrienden reserveren.

Disney biedt tevens de mogelijkheid om jaarkaarten te annuleren. Een aanvraag voor terugbetaling kan tot 8 augustus 2021 via een speciaal online formulier worden ingediend. De daadwerkelijke terugbetaling zal 30 tot 90 dagen duren.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen