Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen
25/10/2021
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen

Sinds 25 oktober 2021 versoepelde Disneyland Paris de mondkapjesplicht in de parken en is het voor kinderen onder de 11 jaar niet meer noodzakelijk om ze te dragen, maar vanaf 15 november 2021 is deze beslissing weer tijdelijk teruggedraaid en moeten kinderen vanaf 6 jaar weer een mondkapje dragen. De aanpassing dat mondkapjes voor alle bezoekers niet meer verplicht zijn bij fotolocaties blijft geldig.


Geen mondkapjes voor kinderen onder de 6 jaar

Goed nieuws voor bezoekers van Disneyland Paris met kinderen t/m 5 jaar. Deze kinderen vallen niet onder de mondkapjesplicht en hoeven ze niet meer te dragen in de parken. Mondkapjes voor personen vanaf 6 jaar blijven noodzakelijk, met uitzondering van fotolocaties en restaurants.

De aanpassing wordt gezien als een nieuwe stap stap richting normaal waarbij de Franse minister van Volksgezondheid eerder heeft aangegeven dat de mondkapjes plicht als eerste zal worden afgeschaft op locaties met een verplicht coronapaspoort, zoals Disneyland Paris. Benieuwd hoe het coronapaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige stappenplan met foto's en informatie over alles wat je nodig hebt.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen