Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen
25/10/2021
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen

Sinds 25 oktober 2021 versoepelde Disneyland Paris de mondkapjesplicht in de parken en is het voor kinderen onder de 11 jaar niet meer noodzakelijk om ze te dragen, maar vanaf 15 november 2021 is deze beslissing weer tijdelijk teruggedraaid en moeten kinderen vanaf 6 jaar weer een mondkapje dragen. De aanpassing dat mondkapjes voor alle bezoekers niet meer verplicht zijn bij fotolocaties blijft geldig.


Geen mondkapjes voor kinderen onder de 6 jaar

Goed nieuws voor bezoekers van Disneyland Paris met kinderen t/m 5 jaar. Deze kinderen vallen niet onder de mondkapjesplicht en hoeven ze niet meer te dragen in de parken. Mondkapjes voor personen vanaf 6 jaar blijven noodzakelijk, met uitzondering van fotolocaties en restaurants.

De aanpassing wordt gezien als een nieuwe stap stap richting normaal waarbij de Franse minister van Volksgezondheid eerder heeft aangegeven dat de mondkapjes plicht als eerste zal worden afgeschaft op locaties met een verplicht coronapaspoort, zoals Disneyland Paris. Benieuwd hoe het coronapaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige stappenplan met foto's en informatie over alles wat je nodig hebt.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Magic over Disney in Disneyland Paris met 3-daags verblijf + ontbijt en avondshow vanaf €175
20/05/2022
Beleef de exclusieve avondshow Magic Over Disney met een voordelig arrangement in Disneyland Paris[...] Lees meer
Pride Collection shopDisney: Tot 15% korting op veel Pride merchandise met actiecodes
16/05/2022
Ontvang tot 15% korting op Pride Collection merchandise uit de online Disney Store[...] Lees meer
Avengers Assemble: Flight Force achtbaan in Disneyland Paris bij Avengers Campus in het Studios Park
12/05/2022
Disneyland Paris opent de nieuwe Marvel achtbaan Avengers Assemble: Flight Force in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Vegetarische gerechten en snacks in Disneyland Paris met broodjes, burrito's en burgers
06/05/2022
Bekijk het overzicht van alle vegetarische en vegan gerechten en snacks in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen