Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren
12/11/2021
Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren

Na afwezigheid van 2 jaar keert Disney's Betoverende Kerst van 13 november 2021 t/m 9 januari 2022 eindelijk terug in Disneyland Paris met speciale decoratie, ontmoetingen met Disney figuren, shows én een gloednieuwe kerstparade.


Decoratie

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van het kerstseizoen met de terugkeer van bekende decoratie, zoals het grote Mickey logo bij het treinstation, de sneeuwpoppen en grote kerstboom op Town Square, de kerst guirlandes boven Main Street en de beelden van Disney figuren op Central Plaza.


Disney figuren

Natuurlijk zijn ook de Disney figuren te zien in hun feestelijke outfits, zoals Mickey, Minnie, Donald en Pluto in Fantasyland. Dit jaar hebben Winnie the Pooh en Eeyore nieuwe kerst outfits gekregen met hun eigen fotolocatie in Main Street. Daarnaast ontmoeten Santa Stitch, Santa Goofy en Sandy Claws hun fans op verschillende locaties.

Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken en dit jaar heeft hij een nieuwe fotolocatie gekregen in Arcade Beta (Videopolis Theater -  Discoveryland).

In het Walt Disney Studios Park is een speciale kerst meet & greet locatie te vinden in het Animagique Theater met o.a. Mickey, Fairy Godmother en Cinderella.


Shows

Dit jaar zijn er tevens shows te zien in beide parken. Zo zing je vrolijk mee met bekende kerstliederen tijdens "Let's Sing Christmas!" in het Videopolis Theater. In het Walt Disney Studios Park is de nieuwe show 'A Funny, Snowy Winter' met Donald en Goofy te zien op het podium van La Place des Stars met daarnaast de Frozen musical bij Animation Celebration.

Aan het einde van de laatste Mickey's Dazzling Christmas Parade wordt de kerstboom door alle Disney figuren én de kerstman op magische wijze ontstoken tijdens de show stop op Town Square. De kerstboom ceremonie zal later in de avond nog een keer te zien zijn zonder figuren.


Kerstparade

Na jarenlange voorbereidingen presenteert Disneyland Paris dit kerstseizoen een gloednieuwe kerstparade met "Mickey's Dazzling Christmas Parade". Diverse grote wagens, dansers en Disney figuren zullen meerdere keren per dag te zien zijn langs de paraderoute, inclusief een unieke avondversie van de parade met lichteffecten én een show stop bij de kerstboom op Town Square.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Polka Pot Day met Minnie Mouse in Disneyland Paris: Merchandise en PhotoPass
21/01/2022
Vier Polka Pot Day in Disneyland Paris met een ontmoeting, merchandise en Magic Shot van Minnie Mouse[...] Lees meer
Meerdaagse tickets Disneyland Paris vanaf €52 per dag met GRATIS annuleren
19/01/2022
Ontdek de nieuwe voordelige meerdaagse tickets voor Disneyland Paris met gratis annuleren[...] Lees meer
Vaccinatiepaspoort vereist in Disneyland Paris met 2g beleid: Dit is wat we nu weten
17/01/2022
Frankrijk stelt het vaccinatiepaspoort verplicht voor toegang tot Disneyland Paris[...] Lees meer
Maaltijden met Disney figuren bij Café Mickey keren terug in Disneyland Paris
16/01/2022
Geniet van ontbijt, lunch of diner met de Disney figuren bij Café Mickey en Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen