Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris met Mickey's Halloween Surprise
27/09/2021
Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris met Mickey's Halloween Surprise

Het Halloween seizoen in Disneyland Paris keert dit jaar terug van 1 oktober t/m 7 november 2021. Bezoekers genieten van speciale herfst decoratie in het Disneyland Park, een nieuwe Maleficent cavalcade, Mickey's Halloween Surprise parade en ontmoetingen met shurken en Disney figuren.


Halloween in Disneyland Paris

Het Disneyland Park vormt het epicentrum van Disney's Halloween Festival met kleurrijke decoratie in Main Street en Central Plaza. Frontierland wordt omgetoverd tot Halloween Land met de bekende pompoem mannen en vrouwen en de door Coco geïnspireerde decoratie bij Big Thunder Mountain.


Mickey's Halloween Surprise parade

Vanaf de herfstvakantie keert de Halloween parade weer terug in de vorm van Mickey's Halloween Surprise. Alle paradewagens uit de originele Mickey's Halloween Celebration zijn te zien in deze speciale versie van de parade die één keer per dag te zien is op de bekende klanken van "Vive la Vie!".


Maleficent cavalcade

Na meer dan 18 maanden afwezigheid keert de indrukwekkende vuurspuwende draak uit Disney Stars on Parade terug langs de paraderoute in het Disneyland Park. Maleficent als draak zal meerdere malen per dag te zien zijn.


Ontmoet de Disney figuren en schurken

De Disney figuren trekken voor de gelegenheid hun unieke Halloween outfits aan tijdens de vele ontmoetingen in de parken, zoals Mickey en z'n vriendjes bij Meet Mickey Mouse in Fantasyland. De Disney schurken mogen natuurlijk niet ontbreken en zij zijn ook dit jaar te vinden in het Studio Theater om hun fans te ontmoeten.


Halloween snacks en menu's

Geen seizoen zonder speciale snacks. Dit jaar zijn er weer nieuwe lekkernijen, menu's en gerechten met Halloween thema te vinden in de restaurants van Disneyland Paris, zoals de Dark Burger, Mickey cupcakes en snacks van Disney schurken, zoals Jafar en Jack Skellington.


Halloween merchandise

Naast gethematiseerde snacks is er natuurlijk ook nieuwe Halloween merchandise te vinden in de winkels van Disneyland Paris, zoals Mickey mokken, Maleficent bekers en Halloween T-shirts.


Disney's Halloween Party

Vier hét hoogtepunt van Halloween tijdens Disney's Halloween Party op 31 oktober 2021 met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 31 oktober 2021 van 20:30 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie & tickets.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen