Openingstijden vandaag
Woensdag 23 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontdek alle soorten fast food in de counterservice restaurants van Disneyland Paris
03/09/2018
Ontdek alle soorten fast food in de counterservice restaurants van Disneyland Paris

De afgelopen tijd hebben we aandacht besteed aan alle populaire restaurants met buffetservice en tafelbediening in Disneyland Paris. Heerlijk als je tijd genoeg hebt om op je gemak te eten, niet weet wat je precies wilt eten of gezellig wilt tafelen met je gezelschap. Maar soms heb je minder tijd, weet je al precies wat je wilt of komt het budgettair beter uit: dan kun je terecht in één van de vele counterservice-restaurants in zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park.


Omdat het er zoveel zijn gaan we ze niet stuk voor stuk bespreken, maar bekijken we ze vanuit de aanbodkant: als je al weet wat je wilt eten, waar kun je dan terecht? Lees mee en bedenk alvast waar jij tijdens je volgende bezoek zeker een hapje gaat eten!

“Traditioneel” fast food: Hamburgers met frites

Laten we beginnen met het typische fast food: frites (of is het patat? – laten we afspreken dat overal waar frites staat, je ook patat mag lezen?) met hamburgers. Een letterlijk en figuurlijk beproefde combinatie die je bij een aantal restaurants kunt bestellen. Natuurlijk is er wel enige variatie mogelijk, soms is het broodje een andere kleur of zit er een gat in, maar het principe blijft hetzelfde. Wil je dit eten, dan kun je terecht bij:

“Gevarieerd” fast food: Vis met frites

De Nederlandse vertaling is duidelijk, maar deze menu-optie heet natuurlijk eigenlijk “fish and chips”, de welbekende combinatie uit het Verenigd Koninkrijk. Niet geserveerd in een krant maar het idee is hetzelfde: heerlijke frites met een prachtig stuk vis en natuurlijk een aantal stukken citroen om het geheel op smaak af te maken! Je vindt deze lekkernij alleen in het Disneyland Park bij:

“Gevarieerd” fast food: Vlees of gevogelte met frites

Behalve frites met vis kun je ook kiezen voor frites met een selectie heerlijke stukken vlees, vaak rechtstreeks van de barbecue geserveerd. Kies voor varkensworst, kip, spare ribs of boeuf charolais en wissel frites af met aardappelschijfjes. Daarnaast mag de typische Amerikaanse Hotdog bij Casey's Corner natuurlijk niet ontbreken! Deze optie tref je alleen aan in het Disneyland Park bij:

Pizza / Pasta 

Heb je geen trek in frites of wil je eens afwisselen met iets anders, kies dan bijvoorbeeld voor pizza of pasta. Maak een keuze uit verschillende soorten pizza of pasta en neem er een heerlijke stukje knoflookbrood bij! In het Disneyland Park kun je hiervoor op twee plaatsen terecht bij:

Sandwiches 

Wil je een sandwich met o.a. kip, ham of gerookte zalm? Dan ben je in Main Street, U.S.A. aan het goede adres. Geniet van een heerlijke sandwich in een prachtige inrichting – en kijk uit voor de piraten en superhelden in de Studios! Voor alle soorten sandwiches kun je terecht bij:

Mexicaanse (Tex-Mex) keuken

Heb je stevige trek èn je sombrero op? Kom dan binnen bij Fuente del Oro, in Frontierland en maak je keuze uit opties zoals enchiladas, fajita’s of een tacosalade met kip – maar vergeet niet om er een portie churros bij te bestellen! Voor meer Mexicaanse keuze kun je ook naar het Last Chance Café wandelen – daar vind je heerlijke maiscrèmesoep, kippenvleugeltjes of een tetanie kipwrap. Voor Mexikaanse gerechten kun je terecht bij:

Afrikaanse keuken

Heb je zin in rijst, kebab of yassakip? Wandel dan naar het prachtig vormgegeven Hakuna Matata in Adventureland. Hier vind je menu’s met kipreepjes, kebab of yassakip in uitgehold brood. En heb je al eens maisfrietjes geproefd? Hier kun je ze proberen! Voor Afrikaanse gerechten kun je terecht bij:

Vegetarische gerechten

Uiteraard zijn er ook vegetarische gerechten verkrijgbaar in Disneyland Paris. Geniet o.a. van 'flatbread' (broodje dat lijkt op een pizza), 'loaded fries' (met kaas en groenten overladen frites) of een 'falafel sandwich' (wrap met vleesverangende ingrediënten). Daarnaast zijn er in de grote counterservice restaurants, zoals Café Hyperion in Discoveryland (Disneyland Park), vaak vegetarische hamburgers te koop. Dergelijke gerechten zijn verkrijgbaar bij:

  • Market House Deli - Main Street, U.S.A. - Disneyland Park > Bekijk de menukaart
  • Fuente del Oro Restaurante - Frontierland - Disneyland Park > Bekijk de menukaart
  • Café de la Brousse - Adventureland - Disneyland Park (snack locatie)


Reserveren

Counterservice restaurants bieden geen mogelijkheid om een tafel te reserveren en zijn op wisselende tijdstippen geopend. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn of dat een bepaald restaurant gesloten kan zijn. Je kunt natuurlijk altijd even bij City Hall (Disneyland Park) of Studio Services (Walt Disney Studios Park) naar binnen lopen om openingstijden te controleren. Smakelijk eten!


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants met buffetservice en tafelbediening ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg een maaltijdoptie eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen