Food Festival in Disneyland Paris keert terug van 13 november 2021 t/m 20 maart 2022
04/11/2021
Food Festival in Disneyland Paris keert terug van 13 november 2021 t/m 20 maart 2022

Het populaire Food Festival 'Hiver Gourmand' keert terug in Disneyland Paris van 13 november 2021 t/m 20 maart 2022. Het Ratatouille gebied in het Walt Disney Studios Park wordt omgetoverd tot winterse sferen waar diverse chalets lekkernijen en drankjes zullen verkopen.


Food Festival in het Walt Disney Studios Park

Het winterse Food Festival is een variant op het in 2019 geïntroduceerde 'Le Rendez-vous Gourmand' eetfestijn in het Walt Disney Studios Park waar diverse gethematiseerde chalets regionale snacks en speciale (alcoholische) drankjes verkopen tijdens de openingsuren van het park. De 'Hiver Gourmand' versie met sfeervolle (kerst)verlichting bij de Ratatouille attractie keert nu terug van 13 november 2021 t/m 20 maart 2022.


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren de parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park worden ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie, extra entertainment en Disney figuren in hun speciale outfits.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Polka Pot Day met Minnie Mouse in Disneyland Paris: Merchandise en PhotoPass
21/01/2022
Vier Polka Pot Day in Disneyland Paris met een ontmoeting, merchandise en Magic Shot van Minnie Mouse[...] Lees meer
Meerdaagse tickets Disneyland Paris vanaf €52 per dag met GRATIS annuleren
19/01/2022
Ontdek de nieuwe voordelige meerdaagse tickets voor Disneyland Paris met gratis annuleren[...] Lees meer
Vaccinatiepaspoort vereist in Disneyland Paris met 2g beleid: Dit is wat we nu weten
17/01/2022
Frankrijk stelt het vaccinatiepaspoort verplicht voor toegang tot Disneyland Paris[...] Lees meer
Maaltijden met Disney figuren bij Café Mickey keren terug in Disneyland Paris
16/01/2022
Geniet van ontbijt, lunch of diner met de Disney figuren bij Café Mickey en Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen