Disneyland Paris    |    Nieuws    |    FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
Openingstijden vandaag
Zaterdag 27 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024

FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding

Op 25 januari 2024 opent het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris na een volledige renovatie en upgrade. Het hotel heeft nu een "Royal" prinsessen thema met verschillende kamertypes, restaurants, bars en winkel. In dit artikel nemen we je mee en laten we je het hele hotel zien met foto's en video's.


Entree & Lobby van het Disneyland Hotel

Bij aankomst kunnen de gasten met hun auto onder de overkapping rijden en daar hun bagage uitladen op de trolleys. Cast Members van het hotel helpen met het uitladen, brengen de bagage naar binnen en er is optioneel valet parking beschikbaar.

Bij binnenkomst zien we de transformatie van de lobby met de prachtige lichtgevende kroonluchter van het kasteel aan het plafond. De hele ruimte is vernieuwd met nieuw tapijt, nieuwe meubels, nieuwe gouden kleuren en een compleet vernieuwde receptie voor reguliere gasten en Castle Club gasten. Mickey verwelkomd de eerste gasten in zijn nieuwe "Royal" outfit.


Nieuwe kamers in het Disneyland Hotel

Het vernieuwde hotel telt drie verschillende kamertypes: The Superior Room (346 kamers), The Deluxe Room (82 kamers) en The Castle Club Room (41 kamers). De gangen zijn vernieuwd met prachtig nieuw tapijt en zitgedeeltes met gouden accenten.

Als eerste nemen we een kijkje in The Superior Room met prachtige blauwe en gouden accenten in de hele kamer. De kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, een koffie- en theepakket, een grote tv achter een spiegel en overal aansluitpunten voor electrische aparatuur via USB, USB-C en reguliere stekkers.

De Deluxe Room en Castle Club Room hebben hetzelfde ontwerp met luxere decoratie en toegang tot de exclusieve lounges met privé ontbijt en gratis snacks en drank in de middag.


Nieuwe restaurants in het Disneyland Hotel

Het Disneyland Hotel telt twee volledige restaurants. Als eerste nemen we een kijkje bij "The Royal Banquet Buffet Restaurant" met all-you-can-eat buffetservice voor ontbijt, lunch en diner. Mickey en z'n vriendjes komen aan tafel tijdens de lunch en diner. Dit restaurant kan voor lunch ook worden gereserveerd door gasten van alle overige Disney hotels.

Als tweede brengen we een bezoek aan "Le Table de Lumière". Disney prinsessen komen aan tafel tijdens lunch en diner. Dit restaurant is exclusief voor gasten van het Disneyland hotel.


Nieuwe bar in het Disneyland Hotel

De voormalige bar van het orriginele Disneyland Hotel, Café Fantasia, heeft een upgrade gekregen naar "Le Fleur de Lys Bar" waarbij het "Royal" thema wordt gecombineerd met moderne invloeden.


Winkel met exclusieve merchandise in het Disneyland Hotel

De boutique van het Disneyland Hotel op de eerste etage verkoopt exclusieve merchandise van het hotel met daarnaast een selectie van algemene Disney artikelen. Bekijk de artikelen die alleen in het hotel verkrijgbaar zijn:


Castle Club Lounge & Deluxe Lounge in het Disneyland Hotel

Gasten die een Deluxe Room of een Castle Club Room hebben geboekt, krijgen toegang tot de respectievelijke lounges waar gratis snacks en drank wordt geserveerd. In de Castle Club Lounge zijn tevens Disney prinsessen te ontmoeten tijdens het ontbijt.

In de Deluxe Lounge kunnen gasten met een Deluxe Room in de ochtend genieten van een privé ontbijt en overdag van gratis snacks en drank, vergelijkbaar met de club lounges in de overige Disney hotels.


My Royal Dream transformatie tot prinses of prins

Voor de kleine prinsen en prinsessen onder ons biedt het Disneyland Hotel de nieuwe "My Royal Dream" transformatie aan. Deze service is vergelijkbaar met de Bibbidi Bobbidi Boutique uit de Amerikaanse parken. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar met jurken en pakken en een fotoshoot met een Disney PhotoPass fotograaf.


Interactieve Royal Kids Club met koninklijke ontmoeting

Het Disneyland Hotel heeft tevens een eigen club voor kinderen genaamd "Royal Kids Club" waar ze onder begeleiding interactieve spelletjes kunnen doen met daarnaast een privé ontmoeting met een Disney prinses. Reserveren is noodzakelijk via de Disneyland Paris app.

Foto's: DLP bons plans, DLP Report, ED92, Disneyphile, Disneyland Paris Fans, InsideDlpCastle


Mobile Check-in en digitale Magic Pass in het Disneyland Hotel

Tegelijk met de opening van het Disneyland Hotel, lanceert Disneyland Paris de nieuwe Mobile Check-in service met digitale Magic Pass. Gasten kunnen direct via de Disneyland Paris app online inchecken zonder eerst langs de receptie te hoeven gaan.

In de app verschijnt dan de nieuwe digitale Magic Pass die gebruikt kan worden om direct de parken in te gaan. Later in 2024 wordt de service uitgebreid met toegang tot je kamer met je smartphone. Klik hier voor meer informatie. Gasten krijgen ook nog altijd een fysieke Magic Pass met een exclusief ontwerp voor het Disneyland Hotel.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen