Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
Openingstijden vandaag
Zondag 25 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024

Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app

Vanaf 25 januari 2024 lanceert Disneyland Paris de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels met o.a. een digitale Magic Pass. Verblijfsgasten hoeven niet meer eerst naar het hotel om in te checken, maar kunnen direct naar de parken.


Direct naar de parken met Mobile Check-in en digitale Magic Pass

Gasten van de Disney hotels die een verblijf hebben geboekt voor aankomsten vanaf 25 januari 2024, kunnen de nieuwe Mobile Check-in service gebruiken via de Disneyland Paris app. Deze service is beschikbaar vanaf 7 dagen vóór aankomst waarbij je niet meer eerst naar het hotel hoeft om in te checken. Na het voltooien van de online check-in, ontvang je de digitale Magic Pass voor alle reisgenoten direct in de app.

Voor de verzamelaars onder ons: Een fysieke Magic Pass is nog altijd beschikbaar en kan worden afgehaald bij de receptie van je Disney hotel. De Magic Pass heeft sinds kort een unieke design van het hotel waar je verblijft, dus spaar ze allemaal! Heeft niet iedereen een eigen Disney account? Geen probleem. De hoofdboeker kan de digitale Magic Passen van het hele gezelschap downloaden en doorsturen naar de overige reisgenoten als Wallet Card.

De nieuwe service valt samen met de opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris op 25 januari 2024 en is de eerste stap in het digitaliseren van de aankomst procedure. Een fysieke Magic Pass is voorlopig nog steeds nodig om toegang te krijgen tot je hotelkamer of accommodatie, maar later in 2024 zal er tevens een digitale kamersleutel beschikbaar komen voor gasten van het Disneyland Hotel en Disney's Hotel New York -  The Art of Marvel. De overige hotels volgen later.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Unieke designs Magic Pass voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris
04/01/2024
Bekijk de nieuwe Magic Pass in Disneyland Paris voor gasten van de Disney hotels[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen