Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024

Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app

Vanaf 25 januari 2024 lanceert Disneyland Paris de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels met o.a. een digitale Magic Pass. Verblijfsgasten hoeven niet meer eerst naar het hotel om in te checken, maar kunnen direct naar de parken.


Direct naar de parken met Mobile Check-in en digitale Magic Pass

Gasten van de Disney hotels die een verblijf hebben geboekt voor aankomsten vanaf 25 januari 2024, kunnen de nieuwe Mobile Check-in service gebruiken via de Disneyland Paris app. Deze service is beschikbaar vanaf 7 dagen vóór aankomst waarbij je niet meer eerst naar het hotel hoeft om in te checken. Na het voltooien van de online check-in, ontvang je de digitale Magic Pass voor alle reisgenoten direct in de app.

Voor de verzamelaars onder ons: Een fysieke Magic Pass is nog altijd beschikbaar en kan worden afgehaald bij de receptie van je Disney hotel. De Magic Pass heeft sinds kort een unieke design van het hotel waar je verblijft, dus spaar ze allemaal! Heeft niet iedereen een eigen Disney account? Geen probleem. De hoofdboeker kan de digitale Magic Passen van het hele gezelschap downloaden en doorsturen naar de overige reisgenoten als Wallet Card.

De nieuwe service valt samen met de opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris op 25 januari 2024 en is de eerste stap in het digitaliseren van de aankomst procedure. Een fysieke Magic Pass is voorlopig nog steeds nodig om toegang te krijgen tot je hotelkamer of accommodatie, maar later zal er tevens een digitale kamersleutel beschikbaar komen voor gasten van het Disneyland Hotel (vanaf april 2024) en Disney's Hotel New York -  The Art of Marvel (vanaf maart 2024). De overige hotels volgen vanaf mei 2024.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
De inwoners van Main Street keren terug in Disneyland Paris als streetmosphere
17/06/2024
Ontmoet de inwoners van Main Street, U.S.A. in Disneyland Paris als test voor streetmosphere entertainment[...] Lees meer
Indiase gerechten in Disneyland Paris bij Colonel Hathi's Outpost met o.a. kipcurry pizza's
12/06/2024
De eerste Indiase gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Colonel Hathi's Outpost met een nieuw menu[...] Lees meer
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024
Joy, Sadness en Anger uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris als onderdeel van en show of meet & greet[...] Lees meer
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024
Bekijk de nieuwe Marcel Travel Posters van Disneyland Paris met iconische gebouwen uit de Disney parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen