Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
Openingstijden vandaag
Woensdag 29 november 2023
Disneyland Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023

Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag

Disneyland Paris presenteert een korte Frozen parade met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff in het Disneyland Park voor de 10e verjaardag van de film. De gelimiteerde happening zal dagelijks te zien zijn van 27 november t/m 4 december 2023.


Frozen parade in Disneyland Paris voor de 10e verjaardag van de film

Om te vieren dat Frozen 10 jaar geleden in de bioscoop verscheen en de wereld veroverde, presenteert Disneyland Paris eind 2023 een korte parade met figuren uit de film. De grote Frozen wagen (uit Disney Stars on Parade) zal dagelijks een rondje maken door het Disneyland Park waarbij Anna, Ela, Olaf en Kristoff te zien zullen zijn.


Kerst in Disneyland Paris

Daarnaast is ook Disney's Betoverende Kerst in full swing met o.a. de schitterende Mickey's Dazzling Christmas Parade, de Let's Sing Christmas show en de sprookjesachtige decoratie op Main Street met de gigantische kerstboom en Mickey guirlandes.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Upgrade en renovatie voor Disney's Sequoia Lodge in Disneyland Paris met nieuwe kamers
26/10/2023
Disney's Sequoia Lodge in Disneyland Paris wordt vernieuwd en verbouwd tijdens een renovatie en upgrade van o.a. de kamers[...] Lees meer
Billy Bob's Buffet opent in Disneyland Paris met nieuw buffetrestaurant in Disney Village
17/10/2023
Nieuw buffetrestaurant Billy Bob's Buffet opent vanaf 22 oktober 2023 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen