Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Jaarkaartacties Disneyland Paris uit het Envie de + magazine nummer 45 (zomer 2017)
Jaarkaartacties Disneyland Paris uit het Envie de + magazine nummer 45 (zomer 2017)
12/07/2017
Jaarkaartacties Disneyland Paris uit het Envie de + magazine nummer 45 (zomer 2017)

Jaarkaarthouders van Disneyland Parijs ontvangen 4 keer per jaar het Envie de + magazine met de laatste nieuwe aanbiedingen, kortingen en voordelen. Het magazine is echter alleen in het Frans beschikbaar. Ontdek alle jaarkaartacties in onze Nederlandse vertaling van het actuele Envie de + magazine.


Aanbiedingen

Het Envie de + magazine nummer 45 staat in het teken van de 25e verjaardag en de nieuwe Star Wars attracties Star Tours: The Adventure Continues en Hyperspace Mountain: Rebel Mission. Daarnaast is er aandacht voor de heropening van de vernieuwde Pirates of the Caribbean met nieuwe effecten en animatronics van o.a. Jack Sparrow. Naast deze informatieve artikelen, worden er de volgende aanbiedingen vermeld:

 

PhotoPass+

Bepaalde jaarkaarthouders ontvangen korting op de aanschaf van Disney PhotoPass+, waarbij je één kaart ontvangt om de foto’s van PhotoPass fotografen op slaan bij officiële meet & greet locaties en attracties met een fotosysteem. Het pakket kost normaal €59,99, maar Magic Flex jaarkaarthouders betalen €55, Magic Plus jaarkaarthouders €49 en Infinity jaarkaarthouders krijgen het pakket zelfs gratis.
PhotoPass+ voor jaarkaarthouders is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop (de reguliere PhotoPass+ is 10 dagen geldig). De kaart is verkrijgbaar bij de PhotoPass servicepunten, zoals New Century Notions: Flora’s Unique Boutique in het Disneyland Park.
 

Hotels

Alle jaarkaarthouders ontvangen tot 50% korting op overnachtingen in de Disney hotels middels een ‘room only’ boeking (overnachting zonder toegangstickets). Deze korting is echter variabel en afhankelijk van de aankomstdag, periode en schoolvakanties, net als reguliere arrangementen. Niet geldig voor kamers op de club level niveaus, Premium Plus blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch en suites in de Disney hotels. Kamers met korting zijn beperkt beschikbaar en alleen te boeken via de Disney reserveringslijn. Tip: Bekijk onze twee alternatieve methodes voor korting in de Disney hotels zonder toegangstickets via de twee zoekmachines onder de kopjes 'Aanbiedingen hotels' en 'Extra voordeel in de Disney hotels' hieronder.

 

Bring a Friend

Alle jaarkaarthouders kunnen in de periode van 10 mei t/m 16 augustus 2017 en van 30 augustus t/m 11 oktober 2017 maximaal 5 tickets (dagkaarten voor 2 parken) per week aanschaffen voor €42 per stuk op weekdagen en €47 per stuk in het weekend via de 'Bring a Friend' actie. Een week loopt van maandag t/m zondag en gedurende de hele actieperiode mogen er maximaal 20 tickets worden aangeschaft. Niet geldig op de dag van aanschaf van de jaarkaart of met een tijdelijke jaarkaart.

 

PanoraMagique

Alle jaarkaarthouders ontvangen t/m 31 maart 2018 korting op een vlucht met PanoraMagique in Disney Village: 25% korting voor Dream, Infinity en Magic Plus jaarkaarthouders & 15% korting voor Fantasy, Classic, Magic Flex en Discovery jaarkaarthouders. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op vertoon van een geldige jaarkaart.


Preview Pirates of the Caribbean

Op 14, 15 & 16 juli 2017 krijgen bepaalde jaarkaarthouders van Disneyland Paris de mogelijkheid om de vernieuwde Pirates of the Caribbean attractie als eerste te beleven in het weekend voorafgaand aan de heropening, Op vrijdag 14 juli mogen alleen Infinity jaarkaarthouders van 10:00 tot 14:00 uur in de attractie, terwijl op zaterdag 15 juli en zondag 16 juli zowel Dream, Magic Plus, als Infinity jaarkaarthouders van 10:00 tot 14:00 uur naar binnen mogen. Inschrijving is niet nodig. Toegang tot de attractie op basis van het tonen van een geldige jaarkaart.


Aanbiedingen hotels

Als jaarkaarthouder hoef je geen toegangstickets meer voor de parken aan te schaffen, waardoor je een voordelige 'room only' reservering kunt maken in alle hotels. Gebruik onderstaande zoekmachine en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van alle 'room only' aanbiedingen in de Disney hotels, partner hotels en overige accommodatie rondom Disneyland Parijs.


Magazine

Het magazine is beschikbaar voor alle jaarkaarthouders, maar ervaring leert dat internationale klanten de papieren versie zelden of nooit ontvangen. Disney is op de hoogte van dit probleem, maar voorlopig is hier niets aan te doen. Download het magazine digitaal via onderstaande link. Dit artikel wordt aangepast zodra er nieuwe jaarkaartacties beschikbaar komen.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen