Openingstijden vandaag
Maandag 24 juni 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris
12/02/2019
Ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris

Ter ere van het tweede Festival van Piraten en Prinsessen lanceerde Disneyland Paris een exclusief ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park. Na een eerste testperiode van 12 februari t/m 1 april 2019 keert de service vanaf 1 juli 2019 definitief terug met dagelijks ontbijt.


Het ontbijt bestaat uit een vast menu met tafelbediening. Er zijn twee 'zittingen' beschikbaar: 08:15 uur (alleen voor gasten van de Disney hotels en Magic Plus & Infinity jaarkaarthouders) en 09:45 uur (voor alle bezoekers, naar gelang beschikbaarheid). Kosten zijn €49 per volwassene en €39 per kind (3-11 jaar).

Foto's: ED92

Gasten krijgen diverse warme gerechten, zoals worstjes, roerei, aardappeltjes én de enige echte Mickey wafel. Daarnaast staan er luxe broodjes en croissants op tafel met zoetigheid, zoals diverse smaken jam. Als kers op de taart is er een 'tray' met o.a. gezonde salades en krijgen gasten elk een koude én warme drank naar keuze.

Foto's: ED92

Tijdens het ontbijt komen er drie Disney prinsessen aan tafel voor knuffel, foto en/of handtekening. Op 12 februari (première dag) waren als voorbeeld Snow White, Aurora (Sleeping Beauty) en Cinderella aanwezig voor een magisch moment.

Foto's: ED92


Reserveren

Reserveer het ontbijt eenvoudig online door het toe te voegen aan een arrangement in één van de Disney hotels via onderstaande methode.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg het ontbijt toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse reserveringen (voor gasten die geen arrangement hebben) zijn mogelijk via de restaurant reserveringslijn.


Maaltijden met de Disney figuren

Naast het ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon zijn er nog meer maaltijden met figuren in Disneyland Paris. Zo is er bijvoorbeeld ontbijt, lunch en/of diner met Disney figuren beschikbaar bij Plaza Gardens (Disneyland Park), Inventions (Disneyland Hotel) en Café Mickey (Disney Village). Bekijk alle informatie, locaties en prijzen op onze speciale pagina met een compleet overzicht.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe show met Ursula tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris
19/06/2019
Beleef een griezelig leuk najaar tijdens Disney's Halloween Festival 2019 in Disneyland Paris met een nieuwe show met Ursula[...] Lees meer
Uniek vervoer in Disneyland Paris met de Main Street Transportation Company
03/06/2019
Stap aan boord de vele voertuigen van de Main Street Transportation Company in het Disneyland Park[...] Lees meer
Streetmosphere entertainment 'No Biz Like Showbiz!' in het Walt Disney Studios Park
21/05/2019
Ontdek nieuwe animaties met acteurs op de Hollywood Boulevard in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de bouw en uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park
08/05/2019
Neem een kijkje achter de schermen bij de bouw van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen