Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2019
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris
12/02/2019
Ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris

Ter ere van het tweede Festival van Piraten en Prinsessen lanceert Disneyland Paris en exclusief ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park. Het ontbijt zal eerst worden getest in de periode van 12 februari t/m 1 april 2019. Als de test positief verloopt, dan wordt de service definitief verlengd.


Het ontbijt bestaat uit een vast menu met tafelbediening. Er zijn twee 'zittingen' beschikbaar: 08:15 uur (alleen voor gasten van de Disney hotels en Magic Plus & Infinity jaarkaarthouders) en 09:45 uur (voor alle bezoekers, naar gelang beschikbaarheid). Kosten zijn €49 per volwassene en €49 per kind (3-11 jaar). Tijdens de testfase kan er vanaf 3 dagen vóór aankomst telefonisch worden gereserveerd via de restaurant reserveringslijn.

Foto's: ED92

Gasten krijgen diverse warme gerechten, zoals worstjes, roerei, aardappeltjes én de enige echte Mickey wafel. Daarnaast staan er luxe broodjes en croissants op tafel met zoetigheid, zoals diverse smaken jam. Als kers op de taart is er een 'tray' met o.a. gezonde salades en krijgen gasten elk een koude én warme drank naar keuze.

Foto's: ED92

Tijdens het ontbijt komen er drie Disney prinsessen aan tafel voor knuffel, foto en/of handtekening. Op 12 februari (première dag) waren als voorbeeld Snow White, Aurora (Sleeping Beauty) en Cinderella aanwezig voor een magisch moment.

Foto's: ED92


Maaltijden met de Disney figuren

Naast het ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon zijn er nog meer maaltijden met figuren in Disneyland Paris. Zo is er bijvoorbeeld ontbijt, lunch en/of diner met Disney figuren beschikbaar bij Plaza Gardens (Disneyland Park), Inventions (Disneyland Hotel) en Café Mickey (Disney Village). Bekijk alle informatie, locaties en prijzen op onze speciale pagina met een compleet overzicht.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris kondigt uitbreidingen en vernieuwingen aan tijdens tweede InsidEars
13/04/2019
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens tweede InsidEars evenement[...] Lees meer
Studio Tram Tour: Behind the Magic in Disneyland Paris wordt Cars attractie met nieuwe ingang
13/04/2019
Het Walt Disney Studios Park krijgt een tweede Cars attractie met de upgrade van de Studio Tram Tour: Behind the Magic[...] Lees meer
Herbruikbare tassen met uniek design vervangen plastic zakken in Disneyland Paris
12/04/2019
Disneyland Paris vervangt de plastic zakken, plastic rietjes en kleine shampoo flesjes voor een meer duurzaam resort[...] Lees meer
Toy Story Play Days in Disneyland Paris met Bo Peep, Forky, Buzz, Woody en Jessie
12/04/2019
Ontmoet nieuwe Toy Story figuren en doe mee aan de speurtocht naar Forky in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen