Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris met gehuurde powerbank
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris met gehuurde powerbank
09/10/2020

Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris met gehuurde powerbank

Sinds kort heeft Disneyland Paris speciale zuilen waar mobiele aparaten, zoals telefoons en tablets, opgeladen kunnen worden met een gehuurde powerbank. Hierdoor kunnen bezoekers blijven genieten van de magie terwijl hun telefoon 'on the fly' wordt opgeladen.


Mobiele telefoons en tablets opladen in Disneyland Paris

De opening van de nieuwe oplaadstations in het Disneyland Park en Disney Village is een reactie op de toenemende digitalisering van het resort met o.a. de introducatie van de Disney Standby Pass, Disney Premier Access ter vervanging van FastPass en de mogelijkheid om restaurants direct vanuit de app te reserveren.

Bekijk de locatie en zuilen onder Main Street Station in het Disneyland Park (tevens beschikbaar bij het terras van de Sports Bar in Disney Village) waar je powerbanks kunt huren om mee te nemen in de parken. Bezoekers kunnen hun mobiele telefoons (en andere apparatuur) via de powerbanks opladen voor €4 (2 uur) €10 (hele dag) of €30 (als de oplader niet wordt teruggebracht).


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen