Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels
07/04/2017
Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels

Op 8 april 2017 opent Starbucks twee nieuwe vestigingen in Disneyland Paris. De populaire koffieketen heeft al een vestiging in Disney Village, maar is vanaf nu ook te vinden bij Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne. In zomer 2021 volgt een vierde vestiging op station Marne-La-Vallée Chessy.


Starbucks in Disneyland Paris

In het kader van de vernieuwde ontbijtopties in Disneyland Paris sinds de start van de 25e verjaardag, heeft Disney de samenwerking met Starbucks uitgebreid door nieuwe lounges van de koffieketen te openen in twee Disney hotels.

De voormalige arcades van Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne zijn verbouwd tot nieuwe Starbucks vestigingen waar gasten van 07:00 tot 11:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur terecht kunnen voor een heerlijke kop koffie en kleine snacks. Bekijk de foto's van de nieuwe locatie bij Disney's Hotel Cheyenne, inclusief terras:

Disney's Hotel Santa Fe heeft ook een nieuwe Starbucks vestiging gekregen in de voormalige arcade ruimte naast de lobby. Het café is tevens vanuit de parkeerplaats te bereiken. Bekijk de foto's van de nieuwe locatie bij Disney's Hotel Santa Fe:

Foto's: ED92 & dein-dlrp

De reeds bestaande vestiging in Disney Village krijgt vanaf zomer 2021 een tweede locatie op station Marne-La-Vallée. Klik hier voor meer informatie en foto's.


Starbucks Disney mokken

Naast de nieuwe vestigingen, introduceert Starbucks ook exclusieve Disneyland Paris mokken die enkel in het resort zelf te koop zijn. Er is een variant beschikbaar met een design van het Disneyland Park en eentje van het Walt Disney Studios Park.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen