Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels
Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels
07/04/2017
Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels

Op 8 april 2017 opent Starbucks twee nieuwe vestigingen in Disneyland Paris. De populaire koffieketen heeft al een vestiging in Disney Village, maar is vanaf nu ook te vinden bij Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne. In zomer 2021 volgt een vierde vestiging op station Marne-La-Vallée Chessy.


Starbucks in Disneyland Paris

In het kader van de vernieuwde ontbijtopties in Disneyland Paris sinds de start van de 25e verjaardag, heeft Disney de samenwerking met Starbucks uitgebreid door nieuwe lounges van de koffieketen te openen in twee Disney hotels.

De voormalige arcades van Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne zijn verbouwd tot nieuwe Starbucks vestigingen waar gasten van 07:00 tot 11:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur terecht kunnen voor een heerlijke kop koffie en kleine snacks. Bekijk de foto's van de nieuwe locatie bij Disney's Hotel Cheyenne, inclusief terras:

Disney's Hotel Santa Fe heeft ook een nieuwe Starbucks vestiging gekregen in de voormalige arcade ruimte naast de lobby. Het café is tevens vanuit de parkeerplaats te bereiken. Bekijk de foto's van de nieuwe locatie bij Disney's Hotel Santa Fe:

Foto's: ED92 & dein-dlrp

De reeds bestaande vestiging in Disney Village krijgt vanaf zomer 2021 een tweede locatie op station Marne-La-Vallée. Klik hier voor meer informatie en foto's.


Starbucks Disney mokken

Naast de nieuwe vestigingen, introduceert Starbucks ook exclusieve Disneyland Paris mokken die enkel in het resort zelf te koop zijn. Er is een variant beschikbaar met een design van het Disneyland Park en eentje van het Walt Disney Studios Park.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen