Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels
Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels
07/04/2017

Nieuwe Starbucks vestigingen in Disneyland Paris met lounges in diverse Disney hotels

Op 8 april 2017 opent Starbucks twee nieuwe vestigingen in Disneyland Paris. De populaire koffieketen heeft al een vestiging in Disney Village, maar is vanaf nu ook te vinden bij Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne. In zomer 2021 volgt een vierde vestiging op station Marne-La-Vallée Chessy.


Starbucks in Disneyland Paris

In het kader van de vernieuwde ontbijtopties in Disneyland Paris sinds de start van de 25e verjaardag, heeft Disney de samenwerking met Starbucks uitgebreid door nieuwe lounges van de koffieketen te openen in twee Disney hotels.

De voormalige arcades van Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne zijn verbouwd tot nieuwe Starbucks vestigingen waar gasten van 07:00 tot 11:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur terecht kunnen voor een heerlijke kop koffie en kleine snacks. Bekijk de foto's van de nieuwe locatie bij Disney's Hotel Cheyenne, inclusief terras:

Disney's Hotel Santa Fe heeft ook een nieuwe Starbucks vestiging gekregen in de voormalige arcade ruimte naast de lobby. Het café is tevens vanuit de parkeerplaats te bereiken. Bekijk de foto's van de nieuwe locatie bij Disney's Hotel Santa Fe:

Foto's: ED92 & dein-dlrp

De reeds bestaande vestiging in Disney Village krijgt vanaf zomer 2021 een tweede locatie op station Marne-La-Vallée. Klik hier voor meer informatie en foto's.


Starbucks Disney mokken

Naast de nieuwe vestigingen, introduceert Starbucks ook exclusieve Disneyland Paris mokken die enkel in het resort zelf te koop zijn. Er is een variant beschikbaar met een design van het Disneyland Park en eentje van het Walt Disney Studios Park.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen