Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy
07/07/2021
Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy

Koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Disneyland Paris met de opening van een vestiging van Starbucks op treinstation Marne-La-Vallée Chessy. De nieuwe locatie wordt de vierde vestiging van Starbucks in het Parijse resort met unieke Disney mokken.


Starbucks in Disneyland Paris

Na de opening van de eerste Starbucks vestiging in Disney Village (2009) en vervolgens de twee vestigingen in Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne (2017) is het nu tijd voor een vierde vestiging op station Marne-La-Vallée Chessy. De populaire koffie keten opent de nieuwe locatie op 6 juli 2021 met dagelijkse openingstijden van 06:45 tot 20:45 uur.

Foto's: ED92


Disney mokken

Naast de nieuwe vestiging, introduceert Starbucks ook exclusieve Disneyland Paris mokken die enkel in het resort zelf te koop zijn. Er is een variant beschikbaar met een design van het Disneyland Park en eentje van het Walt Disney Studios Park.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen