Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy
Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy
07/07/2021
Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy

Koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Disneyland Paris met de opening van een vestiging van Starbucks op treinstation Marne-La-Vallée Chessy. De nieuwe locatie wordt de vierde vestiging van Starbucks in het Parijse resort met unieke Disney mokken.


Starbucks in Disneyland Paris

Na de opening van de eerste Starbucks vestiging in Disney Village (2009) en vervolgens de twee vestigingen in Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne (2017) is het nu tijd voor een vierde vestiging op station Marne-La-Vallée Chessy. De populaire koffie keten opent de nieuwe locatie op 6 juli 2021 met dagelijkse openingstijden van 06:45 tot 20:45 uur.

Foto's: ED92


Disney mokken

Naast de nieuwe vestiging, introduceert Starbucks ook exclusieve Disneyland Paris mokken die enkel in het resort zelf te koop zijn. Er is een variant beschikbaar met een design van het Disneyland Park en eentje van het Walt Disney Studios Park.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen