Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy
Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy
07/07/2021

Starbucks opent vierde vestiging in Disneyland Paris op station Marne-La-Vallée Chessy

Koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Disneyland Paris met de opening van een vestiging van Starbucks op treinstation Marne-La-Vallée Chessy. De nieuwe locatie wordt de vierde vestiging van Starbucks in het Parijse resort met unieke Disney mokken.


Starbucks in Disneyland Paris

Na de opening van de eerste Starbucks vestiging in Disney Village (2009) en vervolgens de twee vestigingen in Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Hotel Cheyenne (2017) is het nu tijd voor een vierde vestiging op station Marne-La-Vallée Chessy. De populaire koffie keten opent de nieuwe locatie op 6 juli 2021 met dagelijkse openingstijden van 06:45 tot 20:45 uur.

Foto's: ED92


Disney mokken

Naast de nieuwe vestiging, introduceert Starbucks ook exclusieve Disneyland Paris mokken die enkel in het resort zelf te koop zijn. Er is een variant beschikbaar met een design van het Disneyland Park en eentje van het Walt Disney Studios Park. Speciaal voor de viering van de 30e verjaardag zijn er tevens twee extra mokken verkrijgbaar: één verjaardagsmok en één Avengers mok.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Gereserveerde VIP plaatsen Disney Stars on Parade en Disney Dreams in Disneyland Paris
29/02/2024
Reserveer VIP plaatsen voor Disney Stars on Parade en Disney Dreams in Disneyland Paris met speciale VIP vakken op Central Plaza[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen