Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Rondleiding door alle restaurants en eetgelegenheden van Disney Village in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Rondleiding door alle restaurants en eetgelegenheden van Disney Village in Disneyland Paris
04/02/2019

Rondleiding door alle restaurants en eetgelegenheden van Disney Village in Disneyland Paris

Stel je voor: je plant een bezoek aan Disneyland Paris tijdens een minder drukke periode. Handig om geen uren in de wachtrij te staan, maar het park sluit dan meestal ook vroeger, wat weer onhandig is qua dineren: ga je vroeg in het park eten, waardoor je minder tijd hebt voor attracties, of eet je na sluitingstijd ergens anders?
In dit artikel bespreken we de restaurants in Disney Village waar je ook na sluitingstijd van de parken nog heerlijk op je gemak gaan eten.


Overzicht

Van snelle hap tot uitgebreid buffet: alle 14 restaurants in Disney Village komen voorbij met foto's, video's én menukaarten, waarbij we sorteren op budget: dus van € naar €€€. Op onderstaande plattegrond zijn de locaties van alle restaurants te zien. Lees mee en alvast bon appétit!


Earl of Sandwich (€) - counterservice

Met een prachtig uitzicht over Lake Disney kun je hier genieten van een groot aanbod heerlijke sandwiches. Alhoewel de naam anders zou doen vermoeden, is de kaart voornamelijk Amerikaans georiënteerd. Je kunt hier ontbijten tot 11:00 uur, maar ook lunchen of dineren. Behalve een aantal sandwiches staan er ook salades en wraps op de kaart. Je kunt buiten of binnen zitten, of je aankoop gewoon meenemen op weg terug naar het park!

Klik hier om de menukaart te bekijken


Five Guys (€) - counterservice

Verstopt buiten de tassencontrole, recht tegenover de parkeergarage van Indigo, vind je sinds begin 2017 een vestiging van Five Guys. In dit hamburgerrestaurant kun je je hamburger zelf naar wens samenstellen met maar liefst 15 toppings. Daarnaast vind je ook cheeseburgers, bacon burgers en hotdogs op het menu.

Klik hier om de menukaart te bekijken


McDonald’s (€) - counterservice

Wat moeten we nog vertellen over McDonald’s dat je nog niet weet? Loop onder de grote gele M door om je bestelling te plaatsen op één van de vele touchscreens (dat kan gewoon in het Nederlands) en geniet daarna van je fastfood terwijl je uitkijkt over Lake Disney, er omheen wandelt of gewoon weer teruggaat naar je favoriete attractie!


New York Style Sandwiches (€) - counterservice

Midden in Disney Village vind je dit restaurant met een uitgebreide menukaart, waarop je niet alleen pasta vindt, maar ook hotdogs, pizza’s en belegde broodjes. Of stel zelf een salade samen bij de saladebar, terwijl je geniet van de authentieke aankleding die bestaat uit souvenirs uit Broadway en heel veel spiegels.

Klik hier om de menukaart te bekijken


Starbucks Coffee (€) - counterservice

Schuin tegenover het vorige restaurant, New York Style Sandwiches, vind je Starbucks Coffee, of gewoon Starbucks zoals deze koffiebar meestal wordt genoemd. Hier vind je, behalve een grote keuze in koffie, thee of andere dranken ook een kleine kaart met vooral snacks en sandwiches. Geniet van een hippe cappucino non-fat dairy extra grande, een coole frappucino of gewoon heerlijke warme chocomel!

Klik hier om de menukaart te bekijken


Vapiano (€) - counterservice

Naast Five Guys vind je Vapiano, een counterservice-restaurant waar je de chef-kok je bestelling ter plekke ziet bereiden. Kies voor pizza, pasta of desserts en geniet van de Italiaanse sfeer in dit restaurant met prachtige eikenhouten tafels en olijfbomen.

Klik hier om de menukaart te bekijken


King Ludwig’s Castle (€€) - tafelservice

Heb je altijd al eens in een betover(en)d kasteel willen eten? Dan is dit je kans, want in dit tafelbedieningsrestaurant dat volledig is vormgegeven in een Beiers thema, kun je genieten van authentieke Duitse gerechten. De naam verwijst naar Koning Ludwig de 2e van Beieren en de menukaart bestaat uit onder andere uit spätzle, flammeküche pizza’s en sauerkraut.

Klik hier om de menukaart te bekijken


La Grange au Billy Bob's Country Western Saloon (€€) - buffetservice

Als je in stemming bent voor Tex-Mex-gerechten, zowel vlees of vis, live-muziek vanuit de bar onder het restaurant en houten klapdeurtjes, wagenwielen aan de muur en drankvaten, dan is dit restaurant iets voor jou! Hier kun je heerlijk genieten van de ruime keuze die het menu biedt, een authentieke cowboy-stijl en uitzicht over Disney Village. Bij je toegangsprijs is één drankje inbegrepen. Tegen bijbetaling kun je uiteraard extra drankjes bestellen.

Klik hier om de menukaart te bekijken


Planet Hollywood (€€) - tafelservice

Dit restaurant zie je al vanaf de uitgang van het Disneyland Park liggen: de enorme blauwe planeet die als ingang dient is niet te missen. Gedecoreerd met authentieke filmkostuums en – rekwisieten, begeleid door popmuziek, biedt dit restaurant je tafelbediening op een Hollywoodmanier: traditionele Amerikaanse gerechten zoals sandwiches en burgers, maar ook pizza, pasta en grillspecialiteiten. En we zeggen het nog maar een keer: kijk vooral eens naar boven, want ook aan plafond wemelt het van de filmherinneringen!

Klik hier om de menukaart te bekijken


Rainforest Café (€€) - tafelservice

Dit restaurant is uniek is Disneyland Paris. Waar anders hoor je tijdens het eten zingende vogels, het getrompetter van olifanten, zich op de borst kloppende gorilla’s of donderslagen en regenstormen? Aan de rand van Disney Village, bewaakt door een bijna echte krokodil, vind je dit tafelbedieningsrestaurant met een voornamelijk Zuid-Amerikaanse menukaart. Bestel je burger, salade, pasta of perfect gegrild vleesgerecht en geniet van alles om je heen. En na het eten, loop je natuurlijk nog even langs het metershoge aquarium of koop je een souvenir om deze avond nooit meer te vergeten!

Klik hier om de menukaart te bekijken


Annette’s Diner (€€€) – tafelservice

“Sunday, Monday, Happy Days, Tuesday, Wednesday, Happy Days…” Kun je de titelsong van die Amerikaanse comedyserie nog meezingen? Die zou helemaal in dit restaurant opgenomen kunnen zijn, want de jaren ’50 uit de vorige eeuw werden gekenmerkt door gigantische hamburgers, hotdogs en milkshakes die naar je tafel worden gebracht door obers op rollerskates. Of neem het mee op weg naar Route 66 – dat kan allemaal in Annette’s Diner!

Klik hier om de menukaart te bekijken


Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn Vrienden! (€€€) - dinnershow

Alhoewel niet echt een restaurant per sé, willen we deze spectaculaire dinnershow toch niet onvermeld laten in dit overzicht. Terwijl je kijkt naar prachtige pistoolgevechten, sensationele stunts en gastoptredens van onder andere Mickey, Minnie en Goofy geniet je van de tex-mex keuken met gerechten zoals maïsbrood, chili con carne, Texaans kookpotje, traditionele aardappelpartjes en warme appeltaart met vanille-ijs met daarbij onbeperkt water, bier, Coca-Cola en thee of koffie.

Klik hier om de menukaart te bekijken


Café Mickey (€€€) - tafelservice

Café Mickey biedt een unieke gelegenheid om heerlijk te genieten van Italiaanse gerechten die aan je tafel geserveerd worden, terwijl je tijdens of na je maaltijd de kans krijgt om aan je tafel op de foto te gaan met een aantal Disney-figuren. Kies voor minestrone, linguine of verschillende pizza’s en sluit af met een heerlijk toetje!

Klik hier om de menukaart te bekijken


The Steakhouse (€€€) - tafelservice

We sluiten dit culinaire artikel af met een restaurant dat niet zou misstaan in het Chicago uit 1950: een vleespakhuis, omgebouwd tot een prachtige eetgelegenheid. Combineer die uitstraling met een portie jazz, theater en herenclubs en je bent bij The Steakhouse: heerlijk gegrild vlees op z’n Amerikaans. Geniet van ossenhaas, een Portobello Burger, zalm of een heerlijke biefstuk!

Klik hier om de menukaart te bekijken


Restaurant reserveringen

Het reserveren van een tafel in de buffetrestaurants of restaurants met tafelbediening wordt aanbevolen, zeker tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Een reservering kan vanaf 60 dagen op voorhand online worden doorgegeven of door de restaurant reserveringslijn te bellen. Je kunt ook ter plaatse reserveren bij het restaurant van je keuze of bij City Hall in het Disneyland Park of Studio Services in het Walt Disney Studios Park.


Korting op maaltijden

Ontvang tot 15% korting op de prijs in de restaurants ter plaatse en maak gebruik van onze voordelige halfpension of volpension maaltijdopties. Je ontvangt daarnaast gratis ontbijt per persoon, per nacht en één gratis frisdrank per persoon, per maaltijd bij een verblijf in de Disney hotels.

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg een maaltijdoptie eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen