Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Shows
Openingstijden vandaag
Zondag 27 november 2022
Disneyland Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Buffalo Bill's Wild West Show

Buffalo Bill's Wild West Show

Geniet van de meest spectaculaire Disney dinnershow ter wereld in Disney Village en beleef het Wilde Westen met Mickey en z’n vrienden tijdens Buffalo Bill’s Wild West Show. Reis terug in de tijd naar de ‘Far West’ terwijl je geniet van een heerlijke Texaanse barbecue en ontmoet helden als Buffalo Bill, Sitting Bull, Annie Oakley en natuurlijk Mickey en z’n vrienden in hun schitterende Amerikaanse outfits.


Show

In een immense arena, die plaats biedt aan maar liefst 1058 bezoekers, laten wilde bizons, echte cowboys en Amerikaanse indianen je de verovering van het Wilde Westen opnieuw beleven. Smul van de heerlijke Texaanse barbecue, terwijl de show wordt opgevoerd met indrukwekkende scenes: de overval op een postkoets, een vechtpartij tussen slaags geraakte bandieten, stunts met paarden en schietdemonstraties!

Nog vóór de show begint, betreedt je de wereld van het Wilde Westen in Colonel Cody’s Saloon, waar muzikanten optreden en ontmoetingen plaatsvinden met de Disney figuren. Maak herinneringen en laat je fotograferen in deze unieke locatie. Je ontvangt bij binnenkomst een eigen cowboyhoed in één van de 4 kleuren waarin de Wild West Arena is verdeelt. De 4 teams (hier ‘ranches’ genoemd met de kleuren groen, geel, blauw en rood) gaan tijdens de show strijden om de eerste prijs in de wedstrijden.


Menu

Het menu voor volwassenen bestaat uit:

 • Maïsbrood
 • Authentieke Chilli
 • Texaanse stoofpot met vlees
 • ¼ maïskolf en aardappelen in de schil
 • Warm appelgebak met vanille-ijs
 • Water, frisdrank of bier en koffie of thee

Het menu voor kinderen bestaat uit:

 • Geroosterde kippenbout
 • Worstje
 • Aardappelen in de schil
 • IJsje
 • Water of frisdrank

Categoriën

Beleef een avond vol spanning en sensatie met Buffalo Bill’s Wild West Show met Mickey en z’n vrienden! De show wordt 2 maal per dag opgevoerd om 18:30 uur en 21:30 uur. Wij raden je aan om minstens een uur vóór het begin van de show aanwezig te zijn. De hoofdshow voltrekt zich in de grote arena die tegen een prachtige kloof aanligt en doet denken aan de Grand Canyon. De cast members van de show begeleiden je persoonlijk naar je vaste plaatsen. Er zijn twee verschillende categorieën beschikbaar:

 

Categorie 2

Categorie 2 is de standaard categorie en telt 742 zitplaatsen die vanaf het midden van de tribunes helemaal naar boven lopen. Tijdens de 1,5 uur durende show krijg je een Texaans 3-gangen menu inclusief onbeperkt drank (water, cola, bier, koffie en thee) aangeboden. Wijn en/of overige dranken zijn tegen betaling bij Colonel Cody’s Saloon verkrijgbaar.

Prijs: €55 voor volwassenen en €43 voor kinderen t/m 11 jaar (als onderdeel van een arrangement in de Disney hotels; zie aanbieding hieronder) voor alle shows t/m 31 maart 2021 (met uitzondering van 20 t/m 23 en 27 t/m 30 december 2019, 10 t/m 18 april 2020, 24 juli t/m 15 augustus 2020, 16 t/m 31 oktober 2020, 18 t/m 22 december en 25 t/m 30 december 2020, 2 januari 2021). Reguliere prijs op overige data en als losse tickets: €65 voor volwassenen en €48 voor kinderen t/m 11 jaar. Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar.

De Premium vouchers zijn hier geldig. Tip: Voor aankomsten vanaf 2 april 2019 zijn ook de Plus vouchers geldig, maar alleen voor de late voorstelling om 21:30 uur.

 

Categorie 1

Categorie 1 is de premium categorie met de beste zitplaatsen aan de rand, dichtbij de show. In totaal zijn er 316 plaatsen in deze categorie beschikbaar waarbij je, naast het menu uit categorie 2, ook nog een extra alcoholvrije welkomst cocktail krijgt, nacho’s en salsas als starter en chocolaatjes bij de koffie of thee.

Prijs: €15 toeslag per persoon op de Categorie 2 prijs. Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar.

 


Voorwaarden

Omdat er live met dieren wordt opgetreden en de ruiterkunsten veel stof doen opwaaien, wordt deze show afgeraden voor astmapatiënten en mensen met andere ademhalingsproblemen. Minderjarigen hebben alleen toegang tot de show wanneer zij vergezeld worden door een volwassene. Kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis, maar hebben geen eigen maaltijd en zitplaats. Gesloten op woensdag en donderdag m.u.v. bepaalde data.


Tickets

Bestel de tickets voor de dinnershow in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels en ontvang 15% korting. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de dinnershow toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar vanaf €65. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Dinnershow' om de tickets aan te schaffen. 

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands (Disneyland Park)

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands (Disneyland Park)

Reserveer een gegarandeerde zitplaats voor de populaire Lion King show Rhythms of the Pride Lands in het Frontierland Theater in het Disneyland Park. Meer informatie

€15
€15
Mickey and the Magician (Walt Disney Studios Park)

Mickey and the Magician (Walt Disney Studios Park)

Reserveer een gegarandeerde zitplaats voor de populaire Mickey and the Magician show in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

€15
€15
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen