Vegetarische gerechten en snacks in Disneyland Paris met broodjes, burrito's en burgers
06/05/2022
Vegetarische gerechten en snacks in Disneyland Paris met broodjes, burrito's en burgers

Ter ere van de 30e verjaardag van Disneyland Paris presenteert Disney nieuwe vegetarische gerechten in de parken en hotels. Geniet o.a. van plantaardige burgers, burrito's, en vegan panini's bij quick service locaties en in counterservice en tafelservice restaurants.


Vegan opties in Disneyland Paris

Ben je op zoek naar vegeratische gerechten en snacks in Disneyland Paris? Wij geven je een overzicht van alle opties in de parken en hotels. Naast de reguliere vegan opties in alle counterservice restaurants (klik hier voor het overzicht) het hele jaar door, presenteert Disney voor de 30e verjaardag ook nieuwe opties.

Wat dacht je van een vegan panini's bij Arbre Enchanté (Fantasyland), een vegan burrito bij Fuente Del Oro (Frontierland), een vegan Magnum ijsjes bij alle counterservice restaurants, een plantaardige burger bij Cowboy Cookout Barbecue (Frontierland), een vegetarische vleespen bij Silver Spur Steakhouse (Frontierland), een spinazie salade bij Plaza Gardens (Main Street, U.S.A.) of een fruit pavlova bij Yacht Club (Disney's Newport Bay Club. Bekijk ze allemaal:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Pride Collection shopDisney: Tot 15% korting op veel Pride merchandise met actiecodes
16/05/2022
Ontvang tot 15% korting op Pride Collection merchandise uit de online Disney Store[...] Lees meer
Avengers Assemble: Flight Force achtbaan in Disneyland Paris bij Avengers Campus in het Studios Park
12/05/2022
Disneyland Paris opent de nieuwe Marvel achtbaan Avengers Assemble: Flight Force in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Star Wars Day shopDisney: Tot 20% korting op veel Star Wars merchandise met actiecodes
29/04/2022
Ontvang tot 20% korting op Star Wars merchandise uit de online Disney Store tijdens Star Wars Day[...] Lees meer
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023
28/04/2022
Ontdek het nieuwe Kerstseizoen in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen