Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Villages Nature bij Disneyland Paris opent vanaf 22 juni 2020 voor verblijfsgasten
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Villages Nature bij Disneyland Paris opent vanaf 22 juni 2020 voor verblijfsgasten
31/05/2020

Villages Nature bij Disneyland Paris opent vanaf 22 juni 2020 voor verblijfsgasten

Goed nieuws! Villages Nature Paris bij Disneyland Paris opent vanaf 22 juni 2020 het resort voor gasten met een arrangement. Er worden in het begin extra maatregelen getroffen voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers. Wij zetten alles op een rijtje in dit artikel.


Opening Villages Nature

Op 29 mei 2020 maakte Center Parcs bekend dat Villages Nature vanaf 22 juni 2020 de deuren zal openen voor gasten met arrangementen. Dagtickets zijn tijdens de eerste fase van de heropening niet beschikbaar. Vrijwel alle faciliteiten zullen geopend zijn, waaronder waterpark Aqualagon en de winkels, restaurants & bars op de Promenade.

De opening zal plaatsvinden met extra maatregelen, zoals gelimiteerde capaciteit, voldoende afstand houden en intensieve hygiëne. Mondkapjes zijn niet nodig. Dit is wat we nu weten over de veiligheidsmaatregelen bij aankomst, in de accommodaties, waterpark Aqualagon, de Promenade, activiteiten en mogelijkheden voor reserveringen:

Aankomst

  • Op dit moment is het niet toegestaan gasten in de accommodatie te ontvangen welke niet op het park verblijven.
  • Wanneer je ziekteverschijnselen vertoont, dien je contact op te nemen met het Customer Contact Center om de boeking te verplaatsen.
  • Center Parcs hanteert een 100% online check-in procedure, zodat gasten op een gemakkelijke en veilige manier richting het vakantieverblijf kunnen gaan.
  • Inchecken kan zoals gewoonlijk om 15:00. Op dit moment is geen vroege check-in mogelijk voor Friends.
  • Er is een mogelijkheid dat de temperatuur opgemeten wordt bij aankomst. 
  • Het personeel en gasten dienen zich te allen tijde te houden aan de 1.5 meter afstand.

Benieuwd naar alle faciliteiten van Villages Nature? DiscoverThe Magic.nl zet alles voor je op een rijtje met informatie over het resort, de accommodaties en activiteiten. Bekijk het overzicht met foto's & video's:


Accommodaties

  • Alle type accommodaties (Clan Comfort, Country Premium en Cocoon VIP) zijn beschikbaar.
  • In de accommodaties ligt een flesje handgel voor je klaar. Overige hygiënische benodigdheden zijn te koop in de supermarkt op de Promenade.
  • Center Parcs zorgt dat alle informatie aangaande onze veiligheidsmaatregelen voorhanden zijn in de accommodaties. 
  • Indien er accommodaties zijn met aangrenzende tuinen of balkons, waardoor er geen afstand gehouden kan worden, zullen deze accommodaties uit de verhuur gaan. Zo heb je altijd meer dan voldoende privéruimte.
  • Het is niet toegestaan om bezoek te ontvangen zonder dat zij een reservering hebben gemaakt.

Benieuwd naar hoe de verschillende type accommodaties er in het echt uitzien? DiscoverTheMagic.nl nam een kijkje in alle varianten tijdens een bezoek aan Villages Nature. Bekijk onze rondleiding met foto's & video's:


Aqualagon

  • Om 1.5 meter afstand te waarborgen werkt Center Parcs met een gelimiteerd aantal gasten en vaste tijdsblokken voor het waterpark gedurende de gehele dag.
  • De tijdsblokken kunnen worden gereserveerd via de receptie op het park, bij voorkeur telefonisch. Het aantal tijdsblokken per verblijf is afhankelijk van de bezetting op het park. Center Parcs garandeerd dat gasten minimaal een keer per verblijf naar Aqualagon kunnen.
  • Om er zeker van te zijn dat de 1,5 meter wordt gewaarbord, kan het zijn dat bepaalde waterattracties, glijbanen en andere activiteiten in Aqualagon gesloten zijn.
  • De looproutes in Aqualagon worden aangepast en gasten wordt gevraagd deze en de aanwijzingen van het personeel te volgen.
  • Het peuterbad is enkel toegankelijk voor kinderen. Ouders kunnen aan de rand van het bad op gepaste afstand van elkaar toekijken. Indien kinderen te klein zijn om zelfstandig het peuterbad te betreden kan er samen gezwommen worden in het ondiepe gedeelte van het grote bad.
  • Omkleedruimtes zijn gelimiteerd beschikbaar. Gasten wordt gevraagd vóór een bezoek hun handen te wassen, de toilet en douche in de accommodatie te gebruiken en zwemkleding alvast aan te hebben onder normale kleding.

Benieuwd naar het grootste waterpark van Europa? DiscoverTheMagic.nl neemt je mee tijdens een rondleiding door Aqualagon met met foto's & video's:


Promenade & Activiteiten

  • Alle winkels, restaurants en bars zijn geopend, met uitzondering van Escape Game (escape room), Game Town (arcade), Kids Club en Baby Club.
  • Activiteiten die beschikbaar zijn dienen vooraf via Mijn Center Parcs, de Center Parcs app of telefonisch gereserveerd te worden.
  • De restaurants en bars werken met verschillende tijdsblokken om het contact tussen andere gasten te beperken. Het is hiervoor verplicht om een reservering te maken via de Center Parcs App of telefonisch.
  • Alhoewel de receptie geopend is, wordt aanbevolen om waar mogelijk contact op te nemen via de telefoon of WhatsApp.
  • Looproutes binnen de centrale faciliteiten worden aangepast zodat je genoeg afstand tot andere gasten kunt bewaren.
  • Indien je naar de receptie, supermarkt of winkel komt, wordt gevraagd alleen te komen.
  • In de supermarkt is het gebruik van een mandje of een boodschappenkarretje verplicht.
  • Binnen alle centrale faciliteiten zorgt Center Parcs voor extra hygiëne maatregelen.
  • Animaties en activiteiten binnen waar je kort op elkaar staat (zoals de escape room en arcade) zullen niet beschikbaar zijn. Outdoor activiteiten, zoals sporten en mini golf, zijn wel beschikbaar.

Benieuwd naar alle winkels, restaurants en bars aan de Promenade? DiscoverTheMagic.nl nam een kijkje in alle vestigingen tijdens een bezoek aan Villages Nature. Bekijk onze rondleiding met foto's & video's:


Reserveringen

  • Nieuwe reserveringen voor arrangementen in Villages Nature voor alle accommodaties zijn mogelijk met aankomsten vanaf 22 juni 2020 via de vroegboekvoordeel aanbieding waarbij je tot 36% korting ontvangt.
  • Nieuwe reserveringen met een verblijf in Villages Nature inclusief tickets voor de Disney parken voor appartementen zijn mogelijk met aankomsten vanaf 15 juli 2020 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang tot 30% korting op je verblijf.

Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen