Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken
25/05/2020

Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken

Een goede voorbereiding is het halve werk! Een bezoek aan Disneyland Paris, Walt Disney World of Disney Cruise Line vergt een hele planning en in dit artikel bekijken we de beste naslagwerken uit The Unofficial Guide & The Indepedent Guide boeken serie en bieden we de mogelijkheid om ze voordelig online te bestellen.


The Independent Guide to Disneyland Paris

Voor Disneyland Paris valt de keuze op The Independent Guide met informatie over het plannen van een bezoek en uitleg over diverse services om het maximale te halen uit je verblijf. Dit handzame boek van om en nabij de 100 pagina's geeft een goed overzicht van de parken en hotels met daarnaast touring plans om de wachtijden te beperken. Klik op het boek hieronder voor meer informatie:

Bekijk tevens ons stappenplan om het ideale Disneyland Paris verblijf te boeken én ons uitgebreide artikel met tips van de Disney expert voor korte wachttijden bij populaire attracties. Klik op 'Ontdek prijzen' hieronder voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheid om het boek voordelig aan te schaffen:


The Unofficial Guide to Walt Disney World

Voor Walt Disney World is The Unofficial Guide hét ultieme naslagwerk met alle informatie die je maar kunt wensen. Naast uitgebreide informatie over de parken en de hotels, bevat dit boek ook reviews van attracties, restaurants, resorts en speciale touring plans die gemaakt zijn op basis van jarenlange verzameling van data over wachttijden en de minst drukke dagen per park. Klik op het boek hieronder voor meer informatie:

Bekijk tevens ons stappenplan om het ideale Walt Disney World verblijf te boeken. Klik op 'Ontdek prijzen' hieronder voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheid om het boek voordelig aan te schaffen:


The Unofficial Guide to Disney Cruise Line

Een verblijf aan boord de schepen van Disney Cruise Line wordt het The Unofficial Guide nog makkelijker met alle informatie om het maximale uit je cruise te halen. Naast uitgebreide informatie over de hutten, bevat dit boek ook reviews van restaurants, shows en ports of call met tips over bezienswaardigheden en excursies. Klik op het boek hieronder voor meer informatie:

Bekijk tevens ons overzicht voor een goede voorbereiding op een Disney cruise. Klik op 'Ontdek prijzen' hieronder voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheid om het boek voordelig aan te schaffen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen