Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken
25/05/2020
Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken

Een goede voorbereiding is het halve werk! Een bezoek aan Disneyland Paris, Walt Disney World of Disney Cruise Line vergt een hele planning en in dit artikel bekijken we de beste naslagwerken uit The Unofficial Guide & The Indepedent Guide boeken serie en bieden we de mogelijkheid om ze voordelig online te bestellen.


The Independent Guide to Disneyland Paris

Voor Disneyland Paris valt de keuze op The Independent Guide met informatie over het plannen van een bezoek en uitleg over diverse services om het maximale te halen uit je verblijf. Dit handzame boek van om en nabij de 100 pagina's geeft een goed overzicht van de parken en hotels met daarnaast touring plans om de wachtijden te beperken. Klik op het boek hieronder voor meer informatie:

Bekijk tevens ons stappenplan om het ideale Disneyland Paris verblijf te boeken én ons uitgebreide artikel met tips van de Disney expert voor korte wachttijden bij populaire attracties. Klik op 'Ontdek prijzen' hieronder voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheid om het boek voordelig aan te schaffen:


The Unofficial Guide to Walt Disney World

Voor Walt Disney World is The Unofficial Guide hét ultieme naslagwerk met alle informatie die je maar kunt wensen. Naast uitgebreide informatie over de parken en de hotels, bevat dit boek ook reviews van attracties, restaurants, resorts en speciale touring plans die gemaakt zijn op basis van jarenlange verzameling van data over wachttijden en de minst drukke dagen per park. Klik op het boek hieronder voor meer informatie:

Bekijk tevens ons stappenplan om het ideale Walt Disney World verblijf te boeken. Klik op 'Ontdek prijzen' hieronder voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheid om het boek voordelig aan te schaffen:


The Unofficial Guide to Disney Cruise Line

Een verblijf aan boord de schepen van Disney Cruise Line wordt het The Unofficial Guide nog makkelijker met alle informatie om het maximale uit je cruise te halen. Naast uitgebreide informatie over de hutten, bevat dit boek ook reviews van restaurants, shows en ports of call met tips over bezienswaardigheden en excursies. Klik op het boek hieronder voor meer informatie:

Bekijk tevens ons overzicht voor een goede voorbereiding op een Disney cruise. Klik op 'Ontdek prijzen' hieronder voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheid om het boek voordelig aan te schaffen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen