Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen
25/10/2021
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen

Sinds 25 oktober 2021 versoepelde Disneyland Paris de mondkapjesplicht in de parken en is het voor kinderen onder de 11 jaar niet meer noodzakelijk om ze te dragen, maar vanaf 15 november 2021 is deze beslissing weer tijdelijk teruggedraaid en moeten kinderen vanaf 6 jaar weer een mondkapje dragen. De aanpassing dat mondkapjes voor alle bezoekers niet meer verplicht zijn bij fotolocaties blijft geldig.


Geen mondkapjes voor kinderen onder de 6 jaar

Goed nieuws voor bezoekers van Disneyland Paris met kinderen t/m 5 jaar. Deze kinderen vallen niet onder de mondkapjesplicht en hoeven ze niet meer te dragen in de parken. Mondkapjes voor personen vanaf 6 jaar blijven noodzakelijk, met uitzondering van fotolocaties en restaurants.

De aanpassing wordt gezien als een nieuwe stap stap richting normaal waarbij de Franse minister van Volksgezondheid eerder heeft aangegeven dat de mondkapjes plicht als eerste zal worden afgeschaft op locaties met een verplicht coronapaspoort, zoals Disneyland Paris. Benieuwd hoe het coronapaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige stappenplan met foto's en informatie over alles wat je nodig hebt.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Black Friday shopDisney: Tot 35% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021
Ontvang tot 35% korting op merchandise uit de Disney Store tijdens de Black Friday uitverkoop[...] Lees meer
Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland
20/11/2021
Het Disneyland Park verkoopt bitterballen en poffertjes bij The Old Mill[...] Lees meer
Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren
12/11/2021
Geniet van het kerstseizoen in Disneyland Paris met decoratie, Disney figuren, shows en parades[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen