Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot
10/07/2021
Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot

Als onderdeel van de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Disney in 2022 de eerste Moana attractie in Epcot. De nieuwe 'walk through' beleving 'Journey of Water: Inspired by Moana' wordt momenteel gebouwd in het World Nature deel van het park.


Moana attractie in Epcot

De nieuwe attractie is onderdeel van de grote upgrade van Epcot waarbij het park wordt onderverdeeld in nieuwe gebieden met diverse nieuwe attracties, winkels en restaurants. Moana's Journey of Water wordt een interactieve 'exploration trail',  zoals deze ook te vinden zijn in Disney's Animal Kingdom. In feite loop je straks door een uitgebreid doolhof met overal water elementen en effecten, inclusief referenties naar Moana (Vaiana).

De attractie komt te liggen in het nieuwe World Nature deel van Epcot waar voorheen Innovations East lag. Dit complex is onlangs afgebroken om plaats te maken voor een natuurgebied met Moana's Journey of Water.


Moana kamers in Disney's Polynesian Village Resort

Naast de nieuwe Moana attractie in Epcot, is het ook mogelijk om in een Moana kamer te overnachten. De accommodaties in Disney's Polynesian Village Resort zijn hiervoor compleet vernieuwd met een Moana thema, alsmede een volledige upgrade van het meubilair en de badkamer. Klik hier voor meer informatie over de Moana kamers in Walt Disney World.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen