Nieuws
Openingstijden vandaag
Maandag 22 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024

Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app

Vanaf 25 januari 2024 lanceert Disneyland Paris de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels met o.a. een digitale Magic Pass. Verblijfsgasten hoeven niet meer eerst naar het hotel om in te checken, maar kunnen direct naar de parken.


Direct naar de parken met Mobile Check-in en digitale Magic Pass

Gasten van de Disney hotels die een verblijf hebben geboekt voor aankomsten vanaf 25 januari 2024, kunnen de nieuwe Mobile Check-in service gebruiken via de Disneyland Paris app. Deze service is beschikbaar vanaf 7 dagen vóór aankomst waarbij je niet meer eerst naar het hotel hoeft om in te checken. Na het voltooien van de online check-in, ontvang je de digitale Magic Pass voor alle reisgenoten direct in de app.

Voor de verzamelaars onder ons: Een fysieke Magic Pass is nog altijd beschikbaar en kan worden afgehaald bij de receptie van je Disney hotel. De Magic Pass heeft sinds kort een unieke design van het hotel waar je verblijft, dus spaar ze allemaal! Heeft niet iedereen een eigen Disney account? Geen probleem. De hoofdboeker kan de digitale Magic Passen van het hele gezelschap downloaden en doorsturen naar de overige reisgenoten als Wallet Card.

De nieuwe service valt samen met de opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris op 25 januari 2024 en is de eerste stap in het digitaliseren van de aankomst procedure. Een fysieke Magic Pass is voorlopig nog steeds nodig om toegang te krijgen tot je hotelkamer of accommodatie, maar later zal er tevens een digitale kamersleutel beschikbaar komen voor gasten van het Disneyland Hotel (vanaf april 2024) en Disney's Hotel New York -  The Art of Marvel (vanaf maart 2024). De overige hotels volgen later.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen