Nieuws
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022

Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot

Tijdens D23 2022 maakte Disney bekend dat het volgende schip uit de Disney Cruise Line vloot in 2024 zal gaan varen onder de naam Disney Treasure. Het nieuwe schip is een variant op de recent gelanceerde Disney Wish.


Disney Treasure cruiseschip

De nieuwe Disney Treasure krijgt 'avontuur' als thema met o.a. Aladdin, Peter Pan, Coco en Moana als prominenten figuren en films op het schip. Het atrium krijgt een oosters tintje met het tappijt en de lamp uit Aladdin. De Disney Treasure weegt 140.000 ton en krijgt 1250 accommodaties voor gasten, vergelijkbaar met de Disney Wish.

Aan boord zijn er diverse gethematiseerde restaurants te vinden met o.a. een Coco dinershow met Miguel en een Marvel dinershow met Spider-Man. Ook de bars en lounges hebben elk een avontuurlijk thema, zoals een Nautilus bar, een Jungle Cruise lounge en een Haunted Mansion bar. Het schip telt tevens een entertainment hub op 2 etages geïnspireerd op The Lion King.

Uiteraard zijn ook de bekende Kids Clubs, zoals Disney Oceaneer Club en Disney Oceaneer Lab, te vinden aan boord de Disney Treasure met activiteiten en ruimtes voor alle leeftijden, zoals een Marvel en Star Wars deel en een Mickey Mouse en Rapunzel gedeelte. Voor de snoepkonten is een hele Zootopia Candy Store aan boord.

Diverse grote Broadway shows zullen tijdens iedere cruise te zien zijn, zoals Disney Seas the Adventure en Beauty and the Beast. De Treasure krijgt ook een exclusieve show die alleen op dit schip te zien zal zijn. Op het top dek heeft de AquaMouse een avontuurlijk thema gekregen met een geheel nieuwe Mickey short tijdens de rit.

De ruime Staterooms (hutten) aan boord hebben een Arabisch tentje uit Aladdin of de kleur van de savanne uit The Lion King. In de reguliere accommodaties kunnen 3 tot 4 personen verblijven.


Lighthouse Point

Gasten van Disney Cruise Line in het Caribisch gebied krijgen één of twee dagen toegang tot Disney's privé-eiland Castaway Cay. In 2024 opent Disney haar tweede eiland in de Bahamas onder de naam Lighthouse Point waar exclusieve stranden, restaurants, bar en activiteiten beschikbaar zijn voor cruisegasten.


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Family & Friends Tickets vanaf €41 voor Disneyland Pass jaarkaarthouders keren terug in 2024
30/11/2023
De Privilege Tickets voor jaarkaarthouders in Disneyland Paris keren terug met Family & Friends Tickets[...] Lees meer
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen