Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 10 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris

Speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris zijn er nieuwe ijsjes verkrijgbaar in het Disneyland Park. March Hare in Fantasyland serveert diverse Alice in Wonderland ijsjes, waaronder een variant met popcorn.


Alice in Wonderland ijsjes in het Disneyland Park

Na de Disney Magnum ijsjes in het Walt Disney Studios Park, serveert het Disneyland Park sinds kort unieke Alice in Wonderland ijsjes in drie varianten: Mad Hatter (met popcorn), Queen of Hearts (met hartjes) en Chessire Cat (met roze roomijs). Bekijk de speciale Disney ijsjes en neem plaats op het terras achter Mad Hatter's Tea Cups.

Foto's: DLP Report, InsideDlpCastle


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Under the Sea kamers bij Disney's Caribbean Beach Resort in Walt Disney World
02/12/2022
Bekijk de nieuwe Under the Sea kamers in Disney's Caribbean Beach Resort[...] Lees meer
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon
29/11/2022
Ontdek de nieuwe interactieve 'Hey Disney' Voice Assistant voor gasten van de Disney hotels in Walt Disney World[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen