Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
30/06/2022
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's

Op 29 juni 2022 werd het nieuwe Disney Wish cruiseschip ingezegend tijdens een grote ceremonie bij Port Canaveral. Het nieuwste en grootste schip uit de Disney Cruise Line vloot zal in en rondom de Bahamas haar eerste cruises maken. In dit artikel geven we een complete rondleiding.


Ceremonie Disney Wish

De Disney Wish is het vijfde schip van Disney Cruise Line en onderdeel van de grote uitbreidingsplannen met maar liefst drie nieuwe schepen en een tweede privé-eiland in de Bahamas. De bouw van het schip vond plaats in Duitsland waarna de Wish test routes heeft afgelegd met o.a. een stop in Nederland bij Eemshaven. Op 29 juni 2022 vond de inzegeningsceremonie plaats in Florida.

Zoals met alle nieuwe cruiseschepen moet alles uitgebreid getest worden. Enkele duizenden genodigden mochten als eerste gasten aan boord stappen van de Disney Wish tijdens diverse test cruises. Neem een kijkje op het schip met foto's & video's van het atrium, restaurants, bars, clubs, lounges en activiteiten.


Atrium


Restaurants


Clubs


Hero Zone


Snacks


Lounges / Bars


Quiet Cove

De nieuwe hutten (Staterooms) zijn ruim opgezet en voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het lichte design met enkele hout elementen is geschikt voor ieder gezelschap. De meeste kamers hebben zicht op zee (Ocean View).


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Under the Sea kamers bij Disney's Caribbean Beach Resort in Walt Disney World
02/12/2022
Bekijk de nieuwe Under the Sea kamers in Disney's Caribbean Beach Resort[...] Lees meer
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen