Walt Disney World    |    Nieuws    |    Avondshows keren terug in Walt Disney World met entertainment in alle parken
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 augustus 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
21:00 tot 22:30 - Extra Magische Uren
Avondshows keren terug in Walt Disney World met entertainment in alle parken
21/02/2021
Avondshows keren terug in Walt Disney World met entertainment in alle parken

Walt Disney World is begonnen met het terugbrengen van avondshows in de parken met projectieshows in Magic Kingdom en Disney's Animal Kingdom. Later dit jaar zullen dergelijke shows in alle parken te zien zijn vanaf de start van de 50e verjaardag.


Projectieshows

Sinds de heropening van Walt Disney World zijn er geen grote shows en parades te zien vanwege de beperkende maatregelen. Onlangs is Disney begonnen met kleine projectieshows op het kasteel in Magic Kingdom en op de Tree of Life in Disney's Animal Kingdom. Er worden geen showtijden bekend gemaakt om zo groepsvorming te voorkomen.


Harmonious

In 2021 presenteert Disney haar grootste avondshow ooit op World Showcase Lagoon onder de naam Harmonious als onderdeel van de vernieuwing en upgrade van Epcot. De show bestaat uit bekende Disney muziek in een nieuw jasje, opgenomen door artiesten van over de hele wereld. Harminious combineert alle showtechnieken die Disney tot z'n beschikking heeft, zoals grote drijvende decorstukken, grote LED panelen, varende fonteinen, lichteffecten, lasers en natuurlijk vuurwerk.


50e verjaardag

Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World zullen in alle parken avondshows te zien zijn. Het gaat hierbij om projectieshows op park iconen Cinderella Castle (Magic Kingdom), Tree of Life (Disney's Animal Kingdom), The Hollywood Tower Hotel (Disney's Hollywood Studios) en Spaceship Earth (Epcot). Daarnaast is de verwachting dat vanaf de start van de 50e verjaardag ook de reguliere avondshows (met vuurwerk) te zien zullen zijn.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Mickey's Very Merry Christmas Party keert in winter 2022 terug in Walt Disney World
24/06/2022
De populaire Mickey's Very Merry Christmas Party in Walt Disney World keert in 2022 terug met show, parade en vuurwerk[...] Lees meer
Hoeveel gratis Disney Dining Credits krijg je voor ieder hotel in Walt Disney World?
10/06/2022
Bekijk hoeveel gratis Disney Dining Credit je krijgt per hotel categorie in Walt Disney World[...] Lees meer
Minnie Vans keren terug in Walt Disney World met privé taxi vervoer vanaf 29 juni 2022
08/06/2022
Disney's eigen taxi service Minnie Vans keert vanaf 29 juni 2022 weer terug in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen