Avondshows keren terug in Walt Disney World met entertainment in alle parken
21/02/2021
Avondshows keren terug in Walt Disney World met entertainment in alle parken

Walt Disney World is begonnen met het terugbrengen van avondshows in de parken met projectieshows in Magic Kingdom en Disney's Animal Kingdom. Later dit jaar zullen dergelijke shows in alle parken te zien zijn vanaf de start van de 50e verjaardag.


Projectieshows

Sinds de heropening van Walt Disney World zijn er geen grote shows en parades te zien vanwege de beperkende maatregelen. Onlangs is Disney begonnen met kleine projectieshows op het kasteel in Magic Kingdom en op de Tree of Life in Disney's Animal Kingdom. Er worden geen showtijden bekend gemaakt om zo groepsvorming te voorkomen.


Harmonious

In 2021 presenteert Disney haar grootste avondshow ooit op World Showcase Lagoon onder de naam Harmonious als onderdeel van de vernieuwing en upgrade van Epcot. De show bestaat uit bekende Disney muziek in een nieuw jasje, opgenomen door artiesten van over de hele wereld. Harminious combineert alle showtechnieken die Disney tot z'n beschikking heeft, zoals grote drijvende decorstukken, grote LED panelen, varende fonteinen, lichteffecten, lasers en natuurlijk vuurwerk.


50e verjaardag

Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World zullen in alle parken avondshows te zien zijn. Het gaat hierbij om projectieshows op park iconen Cinderella Castle (Magic Kingdom), Tree of Life (Disney's Animal Kingdom), The Hollywood Tower Hotel (Disney's Hollywood Studios) en Spaceship Earth (Epcot). Daarnaast is de verwachting dat vanaf de start van de 50e verjaardag ook de reguliere avondshows (met vuurwerk) te zien zullen zijn.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Maaltijden met Disney figuren keren terug in de parken en hotels van Walt Disney World
02/03/2021
Geniet van dagelijks ontbijt met Disney figuren in Disney's Hollywood Studios en Disney's Riviera Resort[...] Lees meer
Walt Disney World opent Disney's Blizzard Beach Water Park vanaf maart 2021
27/01/2021
Disney's Blizzard Beach Water Park in Walt Disney World opent vanaf 7 maart 2021 met maatregelen[...] Lees meer
Walt Disney World vernieuwt Jungle Cruise met nieuwe verhaallijn, scenes en animatronics
26/01/2021
Nieuwe versie van Jungle Cruise met een nieuwe verhaallijn, gewijzigde scenes en animatronics in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Walt Disney World opent grote state-of-the-art M&M's Store met Disney snacks in Disney Springs
19/01/2021
Disney Springs in Walt Disney World krijgt een grote M&M's winkel met unieke Disney snacks[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen