Avondshows keren terug in Walt Disney World met entertainment in alle parken
21/02/2021
Avondshows keren terug in Walt Disney World met entertainment in alle parken

Walt Disney World is begonnen met het terugbrengen van avondshows in de parken met projectieshows in Magic Kingdom en Disney's Animal Kingdom. Later dit jaar zullen dergelijke shows in alle parken te zien zijn vanaf de start van de 50e verjaardag.


Projectieshows

Sinds de heropening van Walt Disney World zijn er geen grote shows en parades te zien vanwege de beperkende maatregelen. Onlangs is Disney begonnen met kleine projectieshows op het kasteel in Magic Kingdom en op de Tree of Life in Disney's Animal Kingdom. Er worden geen showtijden bekend gemaakt om zo groepsvorming te voorkomen.


Harmonious

In 2021 presenteert Disney haar grootste avondshow ooit op World Showcase Lagoon onder de naam Harmonious als onderdeel van de vernieuwing en upgrade van Epcot. De show bestaat uit bekende Disney muziek in een nieuw jasje, opgenomen door artiesten van over de hele wereld. Harminious combineert alle showtechnieken die Disney tot z'n beschikking heeft, zoals grote drijvende decorstukken, grote LED panelen, varende fonteinen, lichteffecten, lasers en natuurlijk vuurwerk.


50e verjaardag

Speciaal voor de 50e verjaardag van Walt Disney World zullen in alle parken avondshows te zien zijn. Het gaat hierbij om projectieshows op park iconen Cinderella Castle (Magic Kingdom), Tree of Life (Disney's Animal Kingdom), The Hollywood Tower Hotel (Disney's Hollywood Studios) en Spaceship Earth (Epcot). Daarnaast is de verwachting dat vanaf de start van de 50e verjaardag ook de reguliere avondshows (met vuurwerk) te zien zullen zijn.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen