Walt Disney World    |    Nieuws    |    Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot
Openingstijden vandaag
Zaterdag 13 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot
10/07/2021

Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot

Als onderdeel van de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Disney in najaar 2023 de eerste Moana attractie in Epcot. De nieuwe 'walk through' beleving 'Journey of Water: Inspired by Moana' met meet & greet locatie wordt momenteel gebouwd in het World Nature deel van het park en opent op 16 oktober 2023.


Moana attractie in Epcot

De nieuwe attractie is onderdeel van de grote upgrade van Epcot waarbij het park wordt onderverdeeld in nieuwe gebieden met diverse nieuwe attracties, winkels en restaurants. Moana's Journey of Water wordt een interactieve 'exploration trail',  zoals deze ook te vinden zijn in Disney's Animal Kingdom. In feite loop je straks door een uitgebreid doolhof met overal water elementen en effecten, inclusief referenties naar Moana (Vaiana).

De attractie komt te liggen in het nieuwe World Nature deel van Epcot waar voorheen Innovations East lag. Dit complex is onlangs afgebroken om plaats te maken voor een natuurgebied met Moana's Journey of Water.

Bezoekers kunnen tevens op de foto met Moana bij een speciale meet & greet locatie naast de attractie. Hier zijn tevens Disney PhotoPass fotografen aanwezig.


Moana kamers in Disney's Polynesian Village Resort

Naast de nieuwe Moana attractie in Epcot, is het ook mogelijk om in een Moana kamer te overnachten. De accommodaties in Disney's Polynesian Village Resort zijn hiervoor compleet vernieuwd met een Moana thema, alsmede een volledige upgrade van het meubilair en de badkamer. Klik hier voor meer informatie over de Moana kamers in Walt Disney World.


Reserveer Walt Disney World nu met vroegboekvoordeel in 2024 of Free Dining in 2025

Profiteer van onze speciale Walt Disney World aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang gratis Disney Dining Plan + tot 7 dagen gratis entree + €200 korting gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2025.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen