Walt Disney World    |    Nieuws    |    Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot
Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot
10/07/2021

Moana's Journey of Water attractie in Walt Disney World met 'walk through' door Epcot

Als onderdeel van de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Disney in najaar 2023 de eerste Moana attractie in Epcot. De nieuwe 'walk through' beleving 'Journey of Water: Inspired by Moana' met meet & greet locatie wordt momenteel gebouwd in het World Nature deel van het park en opent op 16 oktober 2023.


Moana attractie in Epcot

De nieuwe attractie is onderdeel van de grote upgrade van Epcot waarbij het park wordt onderverdeeld in nieuwe gebieden met diverse nieuwe attracties, winkels en restaurants. Moana's Journey of Water wordt een interactieve 'exploration trail',  zoals deze ook te vinden zijn in Disney's Animal Kingdom. In feite loop je straks door een uitgebreid doolhof met overal water elementen en effecten, inclusief referenties naar Moana (Vaiana).

De attractie komt te liggen in het nieuwe World Nature deel van Epcot waar voorheen Innovations East lag. Dit complex is onlangs afgebroken om plaats te maken voor een natuurgebied met Moana's Journey of Water.


Moana kamers in Disney's Polynesian Village Resort

Naast de nieuwe Moana attractie in Epcot, is het ook mogelijk om in een Moana kamer te overnachten. De accommodaties in Disney's Polynesian Village Resort zijn hiervoor compleet vernieuwd met een Moana thema, alsmede een volledige upgrade van het meubilair en de badkamer. Klik hier voor meer informatie over de Moana kamers in Walt Disney World.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2023 of Free Dining in 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor bepaalde aankomsten in 2023.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang tot $2100 gratis Dining Credits + tot 7 dagen gratis entree + $200 Giftcard + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
11/09/2023
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Encanto en Indiana Jones attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuw Disney LEGO kasteel van Cinderella Castle uit Walt Disney World met figuren - 43222
21/06/2023
Grootste LEGO Disney kasteel ter wereld uit Magic Kingdom voor de 100e verjaardag van Disney bestaande uit verschillende Disney scènes[...] Lees meer
Disney Jollywood Nights met shows en vuurwerk tijdens het kerstseizoen in Walt Disney World
15/06/2023
Ontdek de nieuwe Disney Jollywood Nights avondhappening in Disney's Hollywood Studios van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Dining Plan keert terug in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
09/05/2023
Het populaire Disney Disney Plan keert vanaf 2024 terug in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen