Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021
26/03/2021
Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021

Disney Cruise Line heeft bekend gemaakt dat de Disney Magic in de zomer van 2021 diverse Europese cruises gaat aanbieden in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de speciale 'Staycations' worden er geen stops gemaakt en blijft iedereen aan boord.


Disney cruises in het Verenigd Koninkrijk

Disney verwacht dat de reguliere cruises pas in het najaar van 2021 weer hervat kunnen worden, maar gaat deze zomer alvast 'Staycations' aabieden aan boord de Disney Magic. Disney zal enkel in en rondom het Verenigd Koninkrijk gaan varen met cruises van 2, 3 of 4 nachten. Hierbij blijven alle gasten aan boord en wordt er niet aangemeerd in havens. Om te voldoen aan de geldende maatregelen zijn alleen inwoners van het Verenigd Koninkrijk welkom.

Gasten kunnen van alle faciliteiten aan boord gebruik maken met daarnaast het bekende Disney entertainment en ontmoetingen met Disney figuren. Vertrek is mogelijk vanaf Liverpool, Southampton, Newcastle en London Tilbury. Boekingen gaan vanaf 30 april open voor cruises in zomer 2021 met afvaarten tussen 15 juli en 29 september.

Vanaf augustus 2021 worden reguliere Disney cruises weer hervat in de VS. Europa volgt later met een mogelijke herstart van reguliere cruises in het najaar, onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen, maar Disney heeft dit nog niet bevestigd.

Begin juli organiseerde Disney eerst een 'testcruise' van 2 dagen voor Cast Members en hun vrienden/familie. Bekijk de eerste beelden van deze cruise met informatie over de maatregelen in de praktijk:


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Flexibele boekingsvoorwaarden

In verband met de huidige omstandigheden zorgt Disney voor flexibele boekingsvoorwaarden waarbij de onderstaande regels gelden voor bepaalde cruises met afvaarten in 2022 en 2023. Deze speciale voorwaarden zijn van toepassing op alle nieuwe boekingen als je online reserveert.

  • Wijzigen: Cruises met afvaarten t/m 30 september 2022 kunnen tot 14 dagen vóór vertrek kosteloos worden gewijzigd naar een andere cruise met eventuele bijbetaling als de nieuwe cruise duurder uitvalt
  • Annuleren: Cruises met afvaarten t/m 31 maart 2023 kunnen tot 59 dagen vóór vertrek kosteloos worden geannuleerd met volledige terugbetaling zonder opgaaf van reden. Als één of meerdere reisgenoten door corona gerelateerde klachten niet aan de cruise kunnen deelnemen binnen 14 dagen van de afvaart, dan kan eveneens kosteloos geannuleerd worden met volledige terugbetaling.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea
18/01/2023
Ontdek de nieuwe vuurwerkshow Light Up the Night aan boord alle cruiseschepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Disney Cruise Line koopt nieuw onvoltooid schip en bouwt deze om tot achtste schip
17/11/2022
Ontdek het achtste schip van Disney Cruise Line na de overname van de Global Dream[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022
Ontdek het zesde schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Treasure[...] Lees meer
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022
Geen test- en vaccinatieverplichting meer aan boord de schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3828
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3854
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3880
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen