Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021
Openingstijden vandaag
Vrijdag 23 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021
26/03/2021

Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021

Disney Cruise Line heeft bekend gemaakt dat de Disney Magic in de zomer van 2021 diverse Europese cruises gaat aanbieden in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de speciale 'Staycations' worden er geen stops gemaakt en blijft iedereen aan boord.


Disney cruises in het Verenigd Koninkrijk

Disney verwacht dat de reguliere cruises pas in het najaar van 2021 weer hervat kunnen worden, maar gaat deze zomer alvast 'Staycations' aabieden aan boord de Disney Magic. Disney zal enkel in en rondom het Verenigd Koninkrijk gaan varen met cruises van 2, 3 of 4 nachten. Hierbij blijven alle gasten aan boord en wordt er niet aangemeerd in havens. Om te voldoen aan de geldende maatregelen zijn alleen inwoners van het Verenigd Koninkrijk welkom.

Gasten kunnen van alle faciliteiten aan boord gebruik maken met daarnaast het bekende Disney entertainment en ontmoetingen met Disney figuren. Vertrek is mogelijk vanaf Liverpool, Southampton, Newcastle en London Tilbury. Boekingen gaan vanaf 30 april open voor cruises in zomer 2021 met afvaarten tussen 15 juli en 29 september.

Vanaf augustus 2021 worden reguliere Disney cruises weer hervat in de VS. Europa volgt later met een mogelijke herstart van reguliere cruises in het najaar, onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen, maar Disney heeft dit nog niet bevestigd.

Begin juli organiseerde Disney eerst een 'testcruise' van 2 dagen voor Cast Members en hun vrienden/familie. Bekijk de eerste beelden van deze cruise met informatie over de maatregelen in de praktijk:


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa met de Dream in 2024
17/07/2023
De Disney Dream komt ook in 2024 naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line krijgt eigen MagicBand+ met de DisneyBand+ op alle schepen
06/04/2023
DisneyBand+ wordt de MagicBand+ variant voor gasten aan boord alle schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015