Halloween on the High Seas met extra Halloween entertainment op de Disney Cruise Line
18/10/2015
Halloween on the High Seas met extra Halloween entertainment op de Disney Cruise Line

Ben jij klaar voor Halloween aan boord de Disney Cruise Line? Het najaar is traditioneel de meest spook-taculaire tijd van het jaar en sinds kort viert Disney dit griezelig leuke seizoen ook op zee. Ontdek diverse cruises met een Halloween tintje en geniet van speciaal entertainment.


Vanaf begin september t/m eind oktober is het griezelen geblazen tijdens de ‘Halloween on the High Seas’ cruises. De Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic en Disney Wonder bieden allemaal dergelijke cruises aan met extra Halloween sfeer voor jong en oud. In de lobby van ieder schip is ‘The Pumpkin Tree’ te zien, vol met lichtgevende pompoenen en speciale effecten. Ontmoet je favoriete Disney figuren in hun mooiste Halloween outfits.

Het festijn begint met 'Mickey’s Mouse-guerade Party', waarbij families worden uitgenodigd om een feestje te vieren met diverse Disney vriendjes in Halloween stijl, live optredens en spelletjes. Kostuums zijn toegestaan, dus maak je klaar voor een leuk verkleedpartijtje. Het personeel deelt de hele avond snoep uit. Wie kan het meeste snoep verzamelen? Trick or treat! Naast het familiefeest, is er tevens een speciale dance party voor volwassenen, waarbij er leuke prijzen gewonnen kunnen worden door mooist verklede gast op de dansvloer te verschijnen.

Geniet van een speciale ‘Sing and Scream’ filmvertoning van The Nightmare Before Christmas in het theater van het schip en beleef deze klassieker als nooit tevoren. De film is exclusief in 3D te zien met extra 4D effecten en iedereen mag meezingen met de bekende liedjes. En alsof dat nog niet genoeg is, sta je na de film oog in oog met Jack Skellington en Jally voor een angstaanjagend leuke meet & greet. Voor de meest dappere gasten verteld een mysterieuze zeekapitein in de avond duistere spookverhalen waar je vast nog wel eens van zult wakker worden… Happy Halloween!

Halloween on the High Seas wordt aangeboden op alle cruises in de volgende periodes per schip: 25 september t/m 27 oktober 2019 (Disney Magic), 4 oktober t/m 27 oktober 2019 (Disney Wonder), 9 september t/m 28 oktober 2019 (Disney Dream) en 7 september t/m 27 oktober 2019 (Disney Fantasy).


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021
26/03/2021
De Disney Magic gaat in de zomer van 2021 weer cruises maken in het Verenigd Koninkrijk[...] Lees meer
Nieuwe Disney cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa in 2022
19/03/2021
Ontdek de nieuwe cruises van de Disney Cruise Line in 2022 in o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa en West-Europa[...] Lees meer
Cruises mogen vanaf zomer 2021 weer opstarten in en rondom de Verenigde Staten
31/10/2020
Amerikaanse rederijen mogen vanaf zomer 2021 hun cruises weer opstarten[...] Lees meer
Dronebeelden tonen alle schepen van Disney Cruise Line tijdens onderhoud in Europa
23/10/2020
Bekijk de Disney Wonder, Disney Magic, Disney Dream en Disney Fantasy in Frankrijk[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3153
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3179
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3205
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen