Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Maandag 22 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris
28/08/2023

Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris

Vanaf 25 mei 2024 presenteert Disneyland Paris een nieuwe interactieve Alice in Wonderland stuntshow met performers en figuren bij de Stuntshow Arena in het Walt Disney Studios Park. De show vervangt de originele "Moteurs... Action! Stuntshow Spectacular" die tot begin 2020 te zien was.


Nieuwe stuntshow in Disneyland Paris

De nieuwe stuntshow "Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland" is onderdeel van de "Disney Symphony of Colors" entertainment line-up die begin 2024 gefaseerd wordt uitgerold met o.a. een avondshow bij het kasteel (vanaf 8 januari 2024), hubshow op Central Plaza (vanaf 10 februari 2024) en de Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park (vanaf 25 mei 2024).

De nieuwe stuntshow is de opvolger van de originele "Moteurs... Action! Stuntshow Spectaculair" die sinds de opening van het Walt Disney Studios Park te zien was. De Alice in Wonderland show zal worden opgevoerd in een vernieuwde Stuntshow Arena (naast Avengers Campus) met o.a. nieuw decor, vele performers en natuurlijk figuren uit de film. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om te bepalen hoe de show eindigt.


Avengers droneshow in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams in 2023 en de Disney Symphony of Colors droneshow in 2024, presenteert Disneyland Paris tevens de nieuwe Avengers: Power the Night droneshow bij de Tower of Terror met projecties, vuurwerk en maar liefst 500 drones tijdens het Halloween Festival en Disney's Betoverende Kerst.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen