Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris
28/08/2023

Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris

Vanaf 25 mei 2024 presenteert Disneyland Paris een nieuwe interactieve Alice in Wonderland stuntshow met performers en figuren bij de Stuntshow Arena in het Walt Disney Studios Park. De show vervangt de originele "Moteurs... Action! Stuntshow Spectacular" die tot begin 2020 te zien was.


Nieuwe stuntshow in Disneyland Paris

De nieuwe stuntshow "Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland" is onderdeel van de "Disney Symphony of Colors" entertainment line-up die begin 2024 gefaseerd wordt uitgerold met o.a. een avondshow bij het kasteel (vanaf 8 januari 2024), hubshow op Central Plaza (vanaf 10 februari 2024) en de Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park (vanaf 25 mei 2024).

De nieuwe stuntshow is de opvolger van de originele "Moteurs... Action! Stuntshow Spectaculair" die sinds de opening van het Walt Disney Studios Park te zien was. De Alice in Wonderland show zal worden opgevoerd in een vernieuwde Stuntshow Arena (naast Avengers Campus) met o.a. nieuw decor, vele performers en natuurlijk figuren uit de film. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om te bepalen hoe de show eindigt.

Op 18 & 19 mei 2024 vinden de previews van de show plaats voor jaarkaarthouders, waarna er soft openings zullen zijn van 20 t/m 24 mei 2024 totaan de officiële premiere op 25 mei 2024. Bekijk de eerste beelden van de repetities:


Avengers avondshow in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Illuminations en de Disney Electrical Sky Parade droneshow in 2024, presenteert Disneyland Paris tevens de nieuwe Avengers avondshow met Doctor Strange en Wanda bij de Spider-Man attractie met projecties en live superhelden op de daken tijdens het Halloween Festival en Disney's Betoverende Kerst.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Groepskorting in Disneyland Paris: €20 korting op tickets bij aanschaf vanaf 4 dagkaarten
24/06/2024
Ontvang €20 korting op dagkaarten voor Disneyland Paris als je minimaal 4 tickets koopt[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen