Avengers Campus opent in Disneyland Resort met Spider-Man attractie en Ant-Man restaurant
03/06/2021
Avengers Campus opent in Disneyland Resort met Spider-Man attractie en Ant-Man restaurant

Disneyland Resort in Californië opende op 2 juni 2021 het nieuwe 'Avengers Campus' gebied in Disney California Adventure Park met o.a. een nieuwe Spider-Man attractie, Ant-Man restaurant en Doctor Strange meet & greet locatie. Een variant op Marvel Land komt binnenkort ook naar Disneyland Paris.


Avengers Campus in Disneyland Resort

Tijdens de Grand Opening Ceremony werd Avengers Campus officieel geopend met de hulp van vele Marvel superhelden, zoals Captain America, Captain Marvel, Iron Man, Thor, Loki, Black Panther, Black Widdow, Ant-Man en The Wasp.

Diverse acteurs achter deze personages waren ook aanwezig, zoals Anthony Mackie (Captain America) en Paul Rudd (Ant-Man). Spider-Man was echter hét hoogtepunt van de avond in de vorm van Disney's eerste stunt animatronic. Bekijk de beelden:

Het land in Californië bestaat uit een nieuwe Spider-Man attractie, een Ant-Man restaurant, een interactieve meet & greet locatie met Doctor Strange en de reeds bestaande Guardians of the Galaxy: Mission Breakout attractie ter vervanging van The Twilight Zone Tower of Terror.


Avengers Campus in Disneyland Paris

Naast de opening van Avengers Campus in Disneyland Resort, komt het nieuwe Marvel Land ook naar Disneyland Paris met een Spider-Man attractie, Iron Man achtbaan en Ant-Man restaurant. De nieuwe attracties komen te liggen in het voormalige Backlot deel van het Walt Disney Studios Park.

Klik hier voor meer informatie over Avengers Campus in Parijs


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Selfie Spots in Disneyland Paris uitgebreid met 15 locaties en meer dan 60 Disney figuren
10/06/2021
Ontdek alle locaties voor ontmoetingen met Disney figuren in Disneyland Paris[...] Lees meer
Vier diversiteit tijdens Disneyland Paris Pride met een themalied en avondhappening
02/06/2021
Bekijk het nieuwe themalied 'Around the World' en de 'Magical Pride' avondhappening in Disneyland Paris[...] Lees meer
Eerste blik op Disney's Hotel New York - The Art of Marvel in Disneyland Paris
28/05/2021
Neem een kijkje in het eerste Marvel hotel ter wereld in Disneyland Paris met superhelden kamers[...] Lees meer
Familie & Vrienden tickets Disneyland Paris vanaf €45 met GRATIS annuleren
21/05/2021
Ontdek de nieuwe 'Familie & Vrienden' tickets van Disneyland Parijs en ontvang tot 50% korting met tickets vanaf €45[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen