Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Dreams of Christmas keert terug in Disneyland Paris met vuurwerk bij het kasteel
Openingstijden vandaag
Vrijdag 02 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Dreams of Christmas keert terug in Disneyland Paris met vuurwerk bij het kasteel
01/09/2022
Disney Dreams of Christmas keert terug in Disneyland Paris met vuurwerk bij het kasteel

Tijdens het vernieuwde kerstseizoen in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023 keert de populaire avondshow Disney Dreams of Christmas terug met projecties, fonteinen, lichteffecten en vuurwerk bij het kasteel en Olaf uit Frozen in de hoofdrol.


Kerstversie Disney Dreams in Disneyland Paris

Disney Dreams of Christmas was tijdens winter 2016 voor het laatst te zien in Disneyland Paris voordat deze plek werd overgenomen door Disney Illuminations. In 2022 keert de populaire kerstshow echter terug met dagelijkse voorstellingen tijdens Disney's Betoverende Kerst. De show focust op Olaf uit Frozen en volgt zijn reis door vele kerst tradities met o.a. de Toy Story figuren en natuurlijk Anna en Elsa.


Lampjes op het kasteel

Niet alleen de kerstshow keert terug, ook de lampjes op het kasteel zijn terug van weggeweest met dit jaar nieuwe LED lichtjes die direct op de torentjes zijn bevestigd. Voorheem werden lichtkooien over de torentjes geplaatst, maar door de nieuwe constructie zijn de lampjes nu overdag minder zichtbaar.


Nog meer nieuws tijdens het kerstseizoen

Naast de terugkeer van Disney Dreams of Christmas, keert ook Mickey's Dazzling Christmas parade in vol ornaat terug met een dagparade en avondparade, inclusief showstop op Central Plaza en Town Square voor de onsteking van de lichtjes in de kerstboom. De sing-along show 'Let's Sing Christmas' wordt uitgebreid met een nieuw nummer en Food Festival 'L'Hiver Gourmand' breidt uit met extra chalets in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen