Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023
28/04/2022
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het Kersseizoen terugkeert van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023. Tijdens Disney's Betoverende Kerst is speciaal entertainment te zien in het Disneyland Park met shows, een parade, de terugkeer van Disney Dreams of Christmas en ontmoetingen met Disney figuren.


Kerst in Disneyland Paris

Vier het sproojesachtige seizoen van kerst met de magie van Disney tijdens Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris. Het populaire seizoen keert dit jaar terug van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023. Onder andere 'Mickey's Dazzling Christmas Parade' (parade met showstop op Central Plaza) en 'Let's Sing Christmas' (sing-along show met Disney figuren) keren terug in het Disneyland Park.


Nieuw in 2022: Terugkeer van Disney Dreams of Christmas

Naast de tergukeer van het reguliere kerstentertainment, zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te zien, waaronder de terugkeer van de 'Disney Dreams of Christmas' avondshow (ter vervanging van Disney Illuminations) en een nieuw nummer tijdens de 'Let's Sing Christmas Show' (All I Want For Christmas Is... Mickey).

Daarnaast keren ook de lampjes op het kasteel terug in een nieuwe versie. Speciale LED mapjes worden vastgemaakt aan diverse torentjes voor een extra magisch effect in de avond en tijdens de Disney D-Light en Disney Dreams of Christmas avondshows.

Mickey's Dazzling Christmas Parade zal dit jaar twee keer te zien zijn in de namiddag en avond. De parade krijgt vernieuwde show stops op Central Plaza en Town Sqaure en een nieuw audio systeem voor de wagens.

Uiteraard zullen ook de Disney figuren te zien zijn in hun unieke kerst outfits, speciale merchandise in de winkels én dit jaar nieuwe feestelijke snacks, drankjes en menu's met een kerst thema.


Food Festival L'Hiver Gourmand

In de wintermaanden zal de winterversie van het bekende Food Festival in Disneyland Paris weer te zien zijn in het Walt Disney Studios Park én het Disneyland Park. Nieuw dit jaar zijn een aantal chalets van het festival in Fantasyland, naast de hoofdlocatie op La Place des Stars in de Studios. Klik hier voor meer informatie.


Disney's New Year's Eve Party in het Disneyland Park

Naast de terugkeer van het kerstseizoen, zal ook de New Year's Eve Party dit jaar georganiseerd worden en wel op 31 december 2022. Geniet van een unieke sfeer in het Disneyland Park met attracties, exclusieve shows en parades, speciale en zeldzame Disney figuren en groot vuurwerk van 20:30 tot 02:00 uur voor de hele familie. Tickets gaan binnenkort in de verkoop.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen