Openingstijden vandaag
Maandag 10 december 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Food Festival 'L'Hiver Gourmand' in Disneyland Paris met traditionele winterse lekkernijen
11/11/2018
Food Festival 'L'Hiver Gourmand' in Disneyland Paris met traditionele winterse lekkernijen

Na de twee succesvolle edities van het Food & Wine Festival "Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris", organiseert Disneyland Paris dit jaar voor het eerst een winter editie op La Place de Remy in het Walt Disney Studios Park. Onder de naam "L'Hiver Gourmand" zijn diverse lekkernijen, snacks en drankjes verkrijgbaar in speciale chalets met kerstdecoratie.


Het plein bij Ratatouille: The Adventure in het Walt Disney Studios Park is voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met diverse chalets, speciale decoratie en een nieuwe fotolocatie voor Remy, Emile of Linguini uit de film Ratatouille.

Foto's: ED92

Als de avond valt gaan de vele lampjes in de bomen en bij de fontein aan voor een extra magische sfeer. In de chalets zijn diverse winterse lekkernijen verkrijgbaar zoals pretzels, sauerkraut, peperkoek, soep, tosti's, pannenkoeken en broodjes. Daarnaast is er speciaal kerstbier en diverse soorten wijn beschikbaar. 

Foto's: ED92

Dit jaar is ook het populaire restaurant Bistrot Chez Remy versierd met kerstdecoratie, zoals kerstbomen in het wachtgedeelte. Bekijk daarnaast de menu's met prijzen:

Foto's: ED92

Het Food Festival is niet alleen tijdens het kerstseizoen te zien, maar ook nog begin volgend jaar van 10 november 2018 t/m 17 maart 2019.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Magische onderwaterwereld Aquarium SEA Life Paris Val d'Europe bij Disneyland Paris
04/11/2018
Ontdek een magische onderwaterwereld in SEA Life Paris Aquarium bij Disneyland Paris met maar liefst 5000 zeedieren[...] Lees meer
Disney's Halloween Party in Disneyland Paris met parade, shows, figuren en 'scare zone'
01/11/2018
Beleef het hoogtepunt van Halloween met o.a. een Big Hero 6 show, de grote parade en een 'scare zone' tijdens Disney's Halloween Party in Disneyland Paris[...] Lees meer
Magic Pass voor hotelgasten vervangt alle papieren tickets en vouchers in Disneyland Paris
30/10/2018
Ontdek de nieuwe mogelijkheden van de Magic Pass als gast van de Disney hotels in Disneyland Paris[...] Lees meer
Festival van Piraten & Prinsessen met grote parade, show en Disney figuren in Disneyland Paris
27/10/2018
Het tweede Festival van Piraten & Prinsessen in Disneyland Paris keert begin 2019 terug met een grote show en parade in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen