Openingstijden vandaag
Dinsdag 19 februari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Food Festival 'L'Hiver Gourmand' in Disneyland Paris met traditionele winterse lekkernijen
11/11/2018
Food Festival 'L'Hiver Gourmand' in Disneyland Paris met traditionele winterse lekkernijen

Na de twee succesvolle edities van het Food & Wine Festival "Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris", organiseert Disneyland Paris dit jaar voor het eerst een winter editie op La Place de Remy in het Walt Disney Studios Park. Onder de naam "L'Hiver Gourmand" zijn diverse lekkernijen, snacks en drankjes verkrijgbaar in speciale chalets met kerstdecoratie.


Het plein bij Ratatouille: The Adventure in het Walt Disney Studios Park is voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met diverse chalets, speciale decoratie en een nieuwe fotolocatie voor Remy, Emile of Linguini uit de film Ratatouille.

Foto's: ED92

Als de avond valt gaan de vele lampjes in de bomen en bij de fontein aan voor een extra magische sfeer. In de chalets zijn diverse winterse lekkernijen verkrijgbaar zoals pretzels, sauerkraut, peperkoek, soep, tosti's, pannenkoeken en broodjes. Daarnaast is er speciaal kerstbier en diverse soorten wijn beschikbaar. 

Foto's: ED92

Dit jaar is ook het populaire restaurant Bistrot Chez Remy versierd met kerstdecoratie, zoals kerstbomen in het wachtgedeelte. Bekijk daarnaast de menu's met prijzen:

Foto's: ED92

Het Food Festival is niet alleen tijdens het kerstseizoen te zien, maar ook nog begin volgend jaar van 10 november 2018 t/m 17 maart 2019.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de magie van Mickey and the Magician in Disneyland Paris
13/02/2019
Ontdek de achtergrond en de techniek achter de populaire show Mickey and the Magician in Disneyland Paris[...] Lees meer
Ontbijt met de Disney prinsessen bij Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris
12/02/2019
Geniet iedere ochtend van een heerlijk ontbijtmenu in het bijzijn van de Disney prinsessen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door alle restaurants en eetgelegenheden van Disney Village in Disneyland Paris
04/02/2019
Ontdek het aanbod van alle restaurants met in Disney Village in Disneyland Paris met foto's & video's[...] Lees meer
Shopping Service in Disneyland Paris brengt je aankopen in de parken gratis naar je hotel
28/01/2019
Maak gebruik van de gratis Shopping Service en/of de Pick Up Service in Disneyland Paris [...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen