Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 mei 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Kerst in Disneyland Paris met vernieuwde shows, extra parade en ontmoetingen met Disney figuren
21/08/2018
Kerst in Disneyland Paris met vernieuwde shows, extra parade en ontmoetingen met Disney figuren

Kerst in Disneyland Paris is hét hoogtepunt van het jaar met de meeste shows, parades, decoratie en Disney figuren in beide parken. Dit jaar keert de populaire Mickey's Christmas Big Band terug in een groter theater met een nieuwe finale, daarnaast is er speciaal entertainment te zien ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse en natuurlijk staat ook de grote Goofy's Incredible Christmas avondshow bij de Tower of Terror weer op het programma.


Decoratie

Na het grote succes van het vernieuwde kerstseizoen in 2017, keren alle populaire shows, de kerstparade en Disney figuren in hun feestelijke pakjes weer terug in zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park. Beide parken krijgen speciale decoratie waarbij Main Street, U.S.A. het epicentrum is met de inmiddels bekende kerstboom, guirlandes en kerstballen. Dit jaar zal er tevens nieuwe decoratie met Disney figuren te zien zijn op Central Plaza.


Mickey's Christmas Big Band

Vorig jaar was de show Mickey's Christmas Big Band direct een grote hit en zal dit jaar vanwege populariteit worden verplaatst van het Videopolis Theater in het Disneyland Park, naar het grotere Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park (de kerstshow vervangt tijdelijk Mickey and the Magician die vanaf 2 februari 2019 weer te zien zal zijn). Daarnaast krijgt de show een nieuwe finale, nieuwe muziek en kostuums én nieuw decor.


#SurpriseMickey

Ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse presenteert Disneyland Paris dit kerstseizoen een gloednieuwe show op La Place des Stars onder de naam "#SurpriseMickey". Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met extra videoschermen, trappen en decoratie. De show bestaat uit vele Disney figuren, dansers, live zangers en vuurwerk.


Merry Jolly Jingles (vanaf 24 november)

In het vernieuwde Studio Theater presenteert Disneyland Paris dit jaar voor het eerst de nieuwe kerstshow 'Merry Jolly Jingles' met Donald en Olaf uit Frozen in de hoofdrollen. Daarnaast is er een live band aanwezig met live zangers, dansers en videoprojecties.


Goofy's Incredible Christmas

Eveneens in het Walt Disney Studios Park is de terugkeer van Goofy's Incredible Christmas. De nieuwe avondshow van vorig jaar was een groot succes en zal dit jaar opnieuw dagelijks te zien zijn met Disney figuren op het podium van La Place des Stars, lasers op de gebouwen rondom het plein en projecties met vuurwerk op de Tower of Terror. De show wordt compleet vernieuwd met nieuwe muziek, nieuwe kostuums en meer Disney figuren.


Merry Stitchmas (vanaf 17 november)

Ook dit jaar zal de populaire show met Stitch op de Royal Castle Stage wederom te zien zijn. Tijdens 'Merry Stitchmas' proberen de Disney figuren Stitch te leren wat de magie van kerst is. Uiteraard heeft hij het niet helemaal begrepen en zien we maar liefst 3 verschillende outfits van ieders favoriete alien, waaronder Elvis Stitch en Santa Stitch. Ondertussen zingt iedereen vrolijk mee met de meest bekende kerstliedjes.


Disney's Christmas Parade

Eveneens in het Disneyland Park keert ook Disney's Christmas Parade terug met de nieuwe soundtrack "Christmas is Here!" die vorig jaar werd geïntroduceerd. De parade bestaat uit diverse grote wagens, dansers en Disney figuren. Als afsluiter rijdt de kerstman op zijn arreslee door het park. Daarnaast blijft ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien.


"it's a small world" Celebration

De kerstversie van "it's a small world" in Fantasyland keert ook dit jaar weer terug waarbij alle poppen unieke klederdracht dragen en de kerstsoundtrack in en rondom de attractie te horen zal zijn.


Let's Sing Christmas! (alleen in het weekend)

Het Videopolis Theater presenteert deze winter een nieuwe kerstshow nadat de populaire Mickey's Christmas Big Band is verhuisd naar het Animagique Theater in de Studios. Zing mee met bekende kerstnummers tijdens deze interactieve show die alleen in het weekend te zien is.


Mickey's Magical Christmas Lights

Als de avond valt in het Disneyland Park, verzamelen Mickey, Minnie en de kerstman zich onder de grote kerstboom op Town Square. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights worden zij begeleidt door live zangers die bekende kerstliedjes ten gehore brengen. Op het einde worden de vele lichtjes van de kerstboom op magische wijze ontstoken en sneeuwt het op Main Street.


Food Festival

Na de twee succesvolle edities van het Food & Wine Festival "Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris", organiseert Disneyland Paris dit jaar voor het eerst een winter editie op La Place de Remy in het Walt Disney Studios Park. Onder de naam "L'Hiver Gourmand" zijn diverse lekkernijen, snacks en drankjes verkrijgbaar in speciale chalets met kerstdecoratie. Meer informatie, foto's, menu's en prijzen


Ontmoetingen met Disney figuren

Voor de gelegenheid trekken de Disney figuren hun meest feestelijke outfits aan voor een meet & greet met bezoekers. Ontmoet onder andere Mickey en Minnie in hun kerstkostuums, Santa Goofy, Sandy Claws (Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas), Marie uit The Aristocats en Thumper & Miss Bunny uit Bambi. Natuurlijk is er tevens een mogelijkheid om de kerstman zelf te ontmoeten.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Streetmosphere entertainment 'No Biz Like Showbiz!' in het Walt Disney Studios Park
21/05/2019
Ontdek nieuwe animaties met acteurs op de Hollywood Boulevard in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de bouw en uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park
08/05/2019
Neem een kijkje achter de schermen bij de bouw van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris[...] Lees meer
JW Marriott hotel met duurzame accommodaties bij Golf Disneyland in Disneyland Paris
26/04/2019
Ontdek het nieuwe Marriott resort met duurzame accommodaties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris kondigt uitbreidingen en vernieuwingen aan tijdens tweede InsidEars
13/04/2019
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens tweede InsidEars evenement[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen