Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 oktober 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Kerst in Disneyland Paris met vernieuwde shows, extra parade en ontmoetingen met Disney figuren
21/08/2018
Kerst in Disneyland Paris met vernieuwde shows, extra parade en ontmoetingen met Disney figuren

Kerst in Disneyland Paris is hét hoogtepunt van het jaar met de meeste shows, parades, decoratie en Disney figuren in beide parken. Dit jaar keert de populaire Mickey's Christmas Big Band terug in een groter theater met een nieuwe finale, daarnaast is er speciaal entertainment te zien ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse en natuurlijk staat ook de grote Goofy's Incredible Christmas avondshow bij de Tower of Terror weer op het programma.


Na het grote succes van het vernieuwde kerstseizoen in 2017, keren alle populaire shows, de kerstparade en Disney figuren in hun feestelijke pakjes weer terug in zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park. Beide parken krijgen speciale decoratie waarbij Main Street, U.S.A. het epicentrum is met de inmiddels bekende kerstboom, guirlandes en kerstballen. Dit jaar zal er tevens nieuwe decoratie te zien zijn op Central Plaza en Town Square.

Vorig jaar was met name Mickey's Christmas Big Band direct een grote hit onder de bezoekers en zal vanwege de populariteit worden verplaatst van het Videopolis Theater in het Disneyland Park, naar het grotere Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park (de kerstshow vervangt tijdelijk Mickey and the Magician die vanaf 2 februari 2019 weer te zien zal zijn). Daarnaast krijgt de show een nieuwe finale met nieuwe muziek en kostuums.

Ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse presenteert Disneyland Paris dit kerstseizoen een gloednieuwe show op La Place des Stars onder de naam "Surprise for Mickey!". Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met extra videoschermen, trappen en decoratie.

Eveneens in het Walt Disney Studios Park is de terugkeer van Goofy's Incredible Christmas. De nieuwe avondshow van vorig jaar was een groot succes en zal dit jaar opnieuw dagelijks te zien zijn met Disney figuren op het podium van La Place des Stars, lasers op de gebouwen rondom het plein en projecties met vuurwerk op de Tower of Terror. In het Disneyland Park blijft ook de avondshow Disney Illuminations dagelijks te zien bij het kasteel.

In het Disneyland Park zal de show met Stitch op de Royal Castle Stage wederom te zien zijn. Tijdens 'Merry Stitchmas' proberen de Disney figuren Stitch te leren wat de magie van kerst is. Uiteraard heeft hij het niet helemaal begrepen en zien we maar liefst 3 verschillende outfits van ieders favoriete alien, waaronder Elvis Stitch en Santa Stitch. Ondertussen zingt iedereen vrolijk mee met de meest bekende kerstliedjes.

Eveneens in het Disneyland Park keert ook Disney's Christmas Parade terug met de nieuwe soundtrack "Christmas is Here!" die vorig jaar werd geïntroduceerd. De parade bestaat uit diverse grote wagens, dansers en Disney figuren. Als afsluiter rijdt de kerstman op zijn arreslee door het park. Daarnaast blijft ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien.

Als de avond valt in het Disneyland Park, verzamelen Mickey, Minnie en de kerstman zich onder de grote kerstboom op Town Square. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights worden zij begeleidt door live zangers die bekende kerstliedjes ten gehore brengen. Op het einde worden de vele lichtjes van de kerstboom op magische wijze ontstoken en sneeuwt het op Main Street.

Voor de gelegenheid trekken de Disney figuren hun meest feestelijke outfits aan voor een meet & greet met bezoekers. Ontmoet onder andere Mickey en Minnie in hun kerstkostuums, Santa Goofy, Sandy Claws (Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas), Marie uit The Aristocats en Thumper & Miss Bunny uit Bambi. Natuurlijk is er tevens een mogelijkheid om de kerstman zelf te ontmoeten.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert Super FastPass en Ultimate FastPass voor snelle toegang
17/10/2018
Ontdek de nieuwe varianten van Disney FastPass in Disneyland Parijs die op voorhand online kunnen worden aangeschaft[...] Lees meer
Ontdek de Promenade bij Villages Nature met winkels, restaurants, bars en bowling
16/10/2018
Bekijk onze foto tour van alle winkels, restaurants, bars en bowling aan de Promenade van Villages Nature bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Festival van The Lion King & Jungle in Disneyland Paris met nieuwe show en extra parade
13/10/2018
Disneyland Paris viert de zomer met een nieuw festival in het Disneyland Park rondom The Lion King en The Jungle Book[...] Lees meer
Nieuwe versie Phantom Manor in Disneyland Paris met special effects en meet & greet
10/10/2018
Ontdek de grote upgrade van Phantom Manor in Disneyland Paris met nieuwe special effects[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen