Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 augustus 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris viert 90e verjaardag van Mickey Mouse met nieuwe shows en entertainment
25/05/2018
Disneyland Paris viert 90e verjaardag van Mickey Mouse met nieuwe shows en entertainment

Vanaf 1 oktober 2018 viert Disneyland Paris de 90e verjaardag van Mickey Mouse met diverse nieuwe belevenissen rondom de bekende muis. Het festival duurt 90 dagen met o.a. een nieuwe attractie, een nieuwe paradewagen voor Halloween en de terugkeer van een populaire kerstshow waarin Mickey een grote rol speelt.


Niet alleen Disneyland Paris viert deze bijzondere verjaardag, ook alle andere Disney parken doen mee aan de festiviteiten tijdens de 'World's Biggest Mouse Party'. Alle resorts vieren zijn verjaardag op 18 november 2018 met o.a. speciale merchandise, snacks en fotolocaties. In Disneyland Paris worden diverse grote Mickey cupcakes geplaatst in het Disneyland Park.

Disney's bekendste personage krijgt een nieuwe 4D attractie in het Disneyland Park in de vorm van 'Mickey's Philharmagic'. Het Discoveryland Theatre wordt hiervoor verbouwd en gaat vanaf 1 oktober 2018 weer open met een nieuwe 3D film waarin Donald Duck de boel op stelten komt zetten tijdens een repetitie van Mickey's magische orkest. Deze populaire attractie is al te zien in de Amerikaanse Disney parken en Tokyo Disneyland.

Tijdens Disney's Halloween Festival keert de parade 'Mickey's Halloween Harvest Celebration' na 2 jaar weer terug met de toevoeging van een gloednieuwe float gebaseerd op Phantom Manor. De paradewagen krijgt de naam 'Mickey’s Illusion Manor' waarbij Mickey een bezoek brengt aan de Parijse versie van The Haunted Mansion.

Natuurlijk mag Mickey niet ontbreken tijdens Disney's Betoverende Kerst en keert de populaire show 'Mickey's Christmas Big Band' in uitgebreide vorm terug. Mickey speelt hier de drums met een live orkest, zangers en tapdansers. De show was vorig jaar te zien in het Videopolis Theater, maar wordt dit jaar verplaatst naar het Walt Disney Studios Park.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Vlieg op grote hoogte boven Disneyland Paris met PanoraMagique in Disney Village
16/08/2018
Stap aan boord de heteluchtballon PanoraMagique in Disney Village met uitzicht over Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Verleden & toekomst van het Chaparral Theater in Disneyland Paris
12/08/2018
Ontdek het verleden, de shows en de toekomst van het Chaparral Thearer in Disneyland Paris[...] Lees meer
Auberge de Cendrillon Bar bij het kasteel met bier, wijn en smoothies in Disneyland Paris
06/08/2018
Eerste bar bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Nieuwe paradewagen tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris
02/08/2018
Beleef een griezelig leuk najaar tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris met een nieuwe wagen voor de Halloween parade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen