Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 oktober 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris viert 90e verjaardag van Mickey Mouse met nieuwe shows en entertainment
25/05/2018
Disneyland Paris viert 90e verjaardag van Mickey Mouse met nieuwe shows en entertainment

Vanaf 1 oktober 2018 viert Disneyland Paris de 90e verjaardag van Mickey Mouse met diverse nieuwe belevenissen rondom de bekende muis. Het festival duurt 90 dagen met o.a. een nieuwe attractie, een nieuwe paradewagen voor Halloween en de terugkeer van een populaire kerstshow waarin Mickey een grote rol speelt.


Niet alleen Disneyland Paris viert deze bijzondere verjaardag, ook alle andere Disney parken doen mee aan de festiviteiten tijdens de 'World's Biggest Mouse Party'. Alle resorts vieren zijn verjaardag op 18 november 2018 met o.a. speciale merchandise, snacks en fotolocaties. In Disneyland Paris worden diverse grote Mickey cupcakes geplaatst in alle landen van het Disneyland Park met de mogelijkheid om de "cupcake lady's" te ontmoeten die tevens tijdens een speciale pre-parade te zien zijn.

Foto's: Disneyland Live

Disney's bekendste personage krijgt een nieuwe 4D attractie in het Disneyland Park in de vorm van 'Mickey's Philharmagic'. Het Discoveryland Theatre wordt hiervoor verbouwd en gaat vanaf 1 oktober 2018 weer open met een nieuwe 3D film waarin Donald Duck de boel op stelten komt zetten tijdens een repetitie van Mickey's magische orkest. Deze populaire attractie is al te zien in de Amerikaanse Disney parken en Tokyo Disneyland.

Tijdens Disney's Halloween Festival keert de parade 'Mickey's Halloween Harvest Celebration' na 2 jaar weer terug met de toevoeging van een gloednieuwe float gebaseerd op Phantom Manor. De paradewagen krijgt de naam 'Mickey’s Illusion Manor' waarbij Mickey een bezoek brengt aan de Parijse versie van The Haunted Mansion.

Natuurlijk mag Mickey niet ontbreken tijdens Disney's Betoverende Kerst en keert de populaire show 'Mickey's Christmas Big Band' in uitgebreide vorm terug. Mickey speelt hier de drums met een live orkest, zangers en tapdansers. De show was vorig jaar te zien in het Videopolis Theater, maar wordt dit jaar verplaatst naar het Walt Disney Studios Park.

Daarnaast presenteert Disneyland Paris dit kerstseizoen een gloednieuwe show op La Place des Stars onder de naam "Surprise for Mickey!". Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met extra videoschermen, trappen en decoratie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert Super FastPass en Ultimate FastPass voor snelle toegang
17/10/2018
Ontdek de nieuwe varianten van Disney FastPass in Disneyland Parijs die op voorhand online kunnen worden aangeschaft[...] Lees meer
Ontdek de Promenade bij Villages Nature met winkels, restaurants, bars en bowling
16/10/2018
Bekijk onze foto tour van alle winkels, restaurants, bars en bowling aan de Promenade van Villages Nature bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Festival van The Lion King & Jungle in Disneyland Paris met nieuwe show en extra parade
13/10/2018
Disneyland Paris viert de zomer met een nieuw festival in het Disneyland Park rondom The Lion King en The Jungle Book[...] Lees meer
Nieuwe versie Phantom Manor in Disneyland Paris met special effects en meet & greet
10/10/2018
Ontdek de grote upgrade van Phantom Manor in Disneyland Paris met nieuwe special effects[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen