Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 augustus 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe paradewagen tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris
02/08/2018
Nieuwe paradewagen tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris

Na een aangepast Halloween seizoen vorig jaar vanwege de 25e verjaardag van Disneyland Paris, keert Disney's Halloween Festival dit jaar weer op volle sterkte terug met o.a. een nieuwe paradewagen voor Mickey's Halloween Harvest Celebration, een vernieuwde show met de Disney schurken, ontmoetingen met Disney figuren in hun Halloween outfits en natuurlijk decoratie in het Disneyland Park.


Nieuw dit jaar is de toevoeging van een extra float voor de Halloween parade. Mickey's Halloween Harvest Celebration krijgt hiermee een 4e wagen met als thema: Phantom Manor. Mickey zal op de nieuwe float te zien zijn in een gloednieuw kostuum. De nieuwe wagen werd aangekondigd op het eerste InsidEars evenement over de toekomst van Disneyland Paris waar eveneens een concept art werd getoond.

Foto: ED92

De populaire parade was vorig jaar niet te zien in verband met de nieuwe shows voor de 25e verjaardag op de Royal Castle Stage. Dit jaar keert Mickey's Halloween Harvest Celebration weer terug met diverse paradewagens, dansers en Disney figuren zoals de familie van Donald Duck, Winnie the Pooh en zijn vriendjes, Clarabelle Koe, Horace en de Drie Biggetjes. Zing vrolijk mee met een nieuwe soudntrack die tijdens de parade is te horen.

De Disney schurken nemen de Royal Castle Stage en Castle Courtyard over met een show en ontmoetingen. Op het podium voeren ze iedere dag meerdere keren een korte show op waarbij Donald verkleed als Maleficent de boel komt verstoren. Na afloop krijg je de de mogelijkheid om met ze op de foto te gaan. Maleficent zelf heeft de Castle Courtyard overgenomen met een indrukwekkende draak gemaakt uit gigantische doorns. The Mistress of All Evil wacht hier op een ontmoeting met haar fans.

Dit jaar is er weer volop Halloween decoratie te zien in zowel Main Street, U.S.A., als Frontierland met de bekende spookes, pompenmannen & -vrouwen én de vorig jaar geïntroduceerde decoratie gebaseerd op Disney/Pixar's Coco met kleurijke beelden rondom Fuente del Oro (tegenover Big Thunder Mountain).

In Frontierland is tevens Miguel uit Coco als pop te ontmoeten. Verder zijn er ontmoetingen met o.a. Minnie, Stitch, Goofy, Cheschire Cat (uit Alice in Wonderland), José & Panchito (uit The Three Caballeros) en Jack Skellington (uit The Nightmare Before Christmas).

Foto's: ED92


Disney's Halloween Party

Op 31 oktober is het tijd voor Disney’s Halloween Party. Tijdens deze avond, waarvoor een apart ticket nodig is, mag je verkleed naar het Disneyland Park komen. Van 20:30 tot 01:00 uur zijn er unieke shows, een parade en zeldzame Disney figuren te zien. Daarnaast blijven vrijwel alle attracties in het park tot sluitingstijd geopend. Klik hier voor meer informatie, tickets & prijzen.


90e verjaardag Mickey Mouse

Mickey Mouse wordt op 18 november aanstaande 90 jaar en dat moet gevierd worden! Niet alleen Disneyland Paris viert deze bijzondere verjaardag, ook alle andere Disney parken doen vanaf 1 oktober mee aan de festiviteiten tijdens de 'World's Biggest Mouse Party'. Alle resorts vieren zijn verjaardag met o.a. speciale merchandise, snacks en fotolocaties. In Disneyland Paris worden diverse grote Mickey cupcakes geplaatst in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe attractie

Tijdens de start van Disney's Halloween Festival op 1 oktober 2018 opent tevens een nieuwe attractie in het Disneyland Park in de vorm van "Mickey's Philharmagic". Deze populaire 4D film uit de Amerikaanse resorts strijkt neer in het vernieuwde Discoveryland Theater. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe attractie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

 

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Vlieg op grote hoogte boven Disneyland Paris met PanoraMagique in Disney Village
16/08/2018
Stap aan boord de heteluchtballon PanoraMagique in Disney Village met uitzicht over Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Verleden & toekomst van het Chaparral Theater in Disneyland Paris
12/08/2018
Ontdek het verleden, de shows en de toekomst van het Chaparral Thearer in Disneyland Paris[...] Lees meer
Auberge de Cendrillon Bar bij het kasteel met bier, wijn en smoothies in Disneyland Paris
06/08/2018
Eerste bar bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Rondleiding door diverse populaire restaurants met tafelbediening in Disneyland Paris
24/07/2018
Ontdek het aanbod van alle populaire restaurants met tafelbediening in Disneyland Paris met foto's & video's[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen