Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 augustus 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Kerst in Disneyland Paris met de shows The Starlit Princess Waltz en Surprise Mickey
03/08/2019
Kerst in Disneyland Paris met de shows The Starlit Princess Waltz en Surprise Mickey

Kerst in Disneyland Paris is hét hoogtepunt van het jaar met de meeste shows, parades, decoratie en Disney figuren in beide parken. Dit jaar keren o.a. de populaire shows 'The Starlit Princess Waltz' en 'Surprise Mickey' terug, daarnaast worden bestaande shows vernieuwd met speciale verrassingen en natuurlijk staat ook Disney's Christmas Parade weer op het programma.


Decoratie

Na het grote succes van het vernieuwde kerstseizoen sinds de 25e verjaardag, keren diverse populaire shows, de kerstparade en Disney figuren in hun feestelijke pakjes weer terug in zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park. Beide parken krijgen speciale decoratie waarbij Main Street, U.S.A. het epicentrum is met de inmiddels bekende kerstboom, guirlandes en kerstballen. De speciale decoratie met Disney figuren op Central Plaza is ook wederom te zien.


Mickey's Christmas Big Band

Mickey's Christmas Big Band is één van de meest populaire shows tijdens het kerstseizoen waarbij de productie sinds vorig jaar in het grotere Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park te zien is (de kerstshow vervangt tijdelijk Mickey and the Magician die vanaf begin 2020 weer te zien zal zijn). Uiteraard keren de nieuwe finale, nieuwe muziek, nieuwe kostuums én nieuw decor van vorig jaar weer terug.


Surprise Mickey

Verrassing! De populaire show 'Surprise Mickey', origineel ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse, keert dit kerstseizoen terug in een vernieuwde versie op La Place des Stars. Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met speciale decoratie. De show bestaat uit vele Disney figuren, dansers, live zangers en vuurwerk. Surprise Mickey vervangt dit jaar Goofy's Incredible Christmas met een unieke avondversie van de show zodat de Tower of Terror tot sluiting open kan blijven.


Disney's Christmas Parade

In het Disneyland Park keert ook Disney's Christmas Parade terug met de catchy soundtrack "Christmas is Here!" die vanaf de 25e verjaardag werd geïntroduceerd. De parade bestaat uit diverse grote wagens, dansers en Disney figuren. Als afsluiter rijdt de kerstman op zijn arreslee door het park. Daarnaast blijft ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien.


The Starlit Princess Waltz

Op de Royal Castle Stage keert de populaire show 'The Starlit Princess Waltz' terug met vele Disney prinsessen, hun prinsen en live zangers. Leer de koninklijke dans tijdens deze interactieve show met fonteinen en kleinschalig vuurwerk.


"it's a small world" Celebration

De kerstversie van "it's a small world" in Fantasyland keert ook dit jaar weer terug waarbij alle poppen unieke klederdracht dragen en de kerstsoundtrack in en rondom de attractie te horen zal zijn.


Let's Sing Christmas! (alleen in het weekend)

Het Videopolis Theater presenteert deze winter een speciale sing-a-long kerstshow met Disney figuren in feestelijke pakjes en een groot koor. Zing mee met bekende kerstnummers via de tekst op de grote schermen tijdens deze interactieve show.


Mickey's Magical Christmas Lights

Als de avond valt, verzamelen Mickey, Minnie en de kerstman zich onder de grote kerstboom op Town Square. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights worden zij begeleidt door live zangers die bekende kerstliedjes ten gehore brengen. Op het einde worden de vele lichtjes van de kerstboom op magische wijze ontstoken en sneeuwt het op Main Street. Dit jaar wordt de show vernieuwd met koninklijke gasten!


Food Festival

Na de succesvolle edities van het Food & Wine Festival "Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris", organiseert Disneyland Paris dit jaar voor de tweede keer een winter editie op La Place de Remy in het Walt Disney Studios Park. Onder de naam "L'Hiver Gourmand" zijn diverse lekkernijen, snacks en drankjes verkrijgbaar in speciale chalets met kerstdecoratie.


Ontmoetingen met Disney figuren

Voor de gelegenheid trekken de Disney figuren hun meest feestelijke outfits aan voor een meet & greet met bezoekers. Ontmoet onder andere Mickey en Minnie in hun kerstkostuums, Santa Goofy, Sandy Claws (Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas), Stitch en Thumper & Miss Bunny uit Bambi. Natuurlijk is er tevens een mogelijkheid om de kerstman zelf te ontmoeten.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Frozen Celebration in Disneyland Paris met speciaal entertainment en figuren
21/08/2019
Nieuw Frozen seizoen in Disneyland Paris met exclusief entertainment in het Disneyland Park[...] Lees meer
Exclusief boek over Phantom Manor verkrijgbaar in Disneyland Paris
22/07/2019
Disneyland Paris publiceert een exclusief Phantom Manor boek over de gelijknamige attractie[...] Lees meer
Kyriad Hotel in Disneyland Paris wordt Campanile Val de France met nieuwe lobby
06/07/2019
Ontdek het vernieuwde Campanile Van de France partner hotel bij Disneyland Paris[...] Lees meer
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show met zangers en acrobaten in Disneyland Paris
29/06/2019
Bekijk de nieuwe show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands in Disneyland Parijs tijdens The Lion King & Jungle Festival[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen