Kerst in Disneyland Paris met de shows Royal Sparkling Winter Waltz en Surprise Mickey
03/08/2019
Kerst in Disneyland Paris met de shows Royal Sparkling Winter Waltz en Surprise Mickey

Kerst in Disneyland Paris is hét hoogtepunt van het jaar met de meeste shows, parades, decoratie en Disney figuren in beide parken. Dit jaar keren o.a. de populaire shows 'The Starlit Princess Waltz' en 'Surprise Mickey' in nieuwe versies terug. Daarnaast worden bestaande shows vernieuwd met speciale verrassingen van 9 november 2019 t/m 5 januari 2020.


Decoratie

Ook dit jaar keren diverse populaire shows, de kerstparade en Disney figuren in hun feestelijke pakjes weer terug in zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park. Beide parken krijgen speciale decoratie waarbij Main Street, U.S.A. het epicentrum is met de inmiddels bekende kerstboom, guirlandes en kerstballen. Na twee jaar blauw-zilveren decoratie zijn de kleuren dit jaar weer traditioneel. De speciale decoratie met Disney figuren op Central Plaza is ook wederom te zien.


Mickey's Christmas Big Band

Mickey's Christmas Big Band is één van de meest populaire shows tijdens het kerstseizoen waarbij de productie sinds vorig jaar in het grotere Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park te zien is (de kerstshow vervangt tijdelijk Mickey and the Magician die vanaf begin 2020 weer te zien zal zijn). Dit jaar bevat de show een gloednieuwe scene, nieuwe choreografie en de toevoeging van Donald & Daisy.


Surprise Mickey

Verrassing! De populaire show 'Surprise Mickey', origineel ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse, keert dit kerstseizoen terug in een vernieuwde versie op La Place des Stars. Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met speciale decoratie. De show bestaat uit vele Disney figuren, dansers, live zangers en een speciale kerstversie met vuurwerk als het park sluit. Te zien vanaf 15 november.


Frozen - A Musical Invitation

In het nieuwe Animation Celebration gebouw (voorheen bekend als Art of Disney Animation) in het Walt Disney Studios Park opent de eerste Frozen attractie van Disneyland Paris met een interactieve musical in twee theaters én een meet & greet met Olaf. De 'Frozen Experience' is vanaf 17 november dagelijks doorlopend te zien.


Disney's Christmas Parade

In het Disneyland Park keert ook Disney's Christmas Parade terug met de catchy soundtrack "Christmas is Here!" die vanaf de 25e verjaardag werd geïntroduceerd. De parade bestaat uit diverse grote wagens, dansers en Disney figuren. Als afsluiter rijdt de kerstman op zijn arreslee door het park. Daarnaast blijft ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien.


The Royal Sparkling Winter Waltz

Op de Royal Castle Stage keert de populaire show 'The Starlit Princess Waltz' terug in een nieuwe variant met vele Disney prinsessen, hun prinsen en live zangers. Leer de koninklijke dans tijdens deze interactieve show met fonteinen, kleinschalig vuurwerk en speciale kerstdecoratie. Te zien vanaf 15 november.


Let's Sing Christmas!

Het Videopolis Theater presenteert deze winter een speciale sing-a-long kerstshow met Disney figuren in feestelijke pakjes (en een groot koor in het weekend). Zing mee met bekende kerstnummers via de tekst op de grote schermen tijdens deze interactieve show.


Mickey's Magical Christmas Lights

Als de avond valt, verzamelen Mickey, Minnie en de kerstman zich onder de grote kerstboom op Town Square. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights worden zij begeleidt door live zangers die bekende kerstliedjes ten gehore brengen. Op het einde worden de vele lichtjes van de kerstboom op magische wijze ontstoken en sneeuwt het op Main Street. Dit jaar wordt de show vernieuwd met projecties op het kasteel en nieuwe lichteffecten op Central Plaza en Main Street! Te zien vanaf 15 november.


Food Festival

Na de succesvolle edities van het Food & Wine Festival "Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris", organiseert Disneyland Paris dit jaar voor de tweede keer een winter editie op La Place de Remy in het Walt Disney Studios Park. Onder de naam "L'Hiver Gourmand" zijn diverse lekkernijen, snacks en drankjes verkrijgbaar in speciale chalets met kerstdecoratie.


Ontmoetingen met Disney figuren

Voor de gelegenheid trekken de Disney figuren hun meest feestelijke outfits aan voor een meet & greet met bezoekers. Ontmoet onder andere Donald in zijn kerstoutfit, Santa Goofy, Santa Stitch, Sandy Claws (Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas) en Thumper & Miss Bunny uit Bambi. Natuurlijk is er tevens een mogelijkheid om de kerstman zelf te ontmoeten.

 


Snacks

Speciaal voor het kerstseizoen zijn er heel wat gethematiseerde snacks en maaltijden verkrijgbaar in de parken, Disney Village en de Disney hotels. Bekijk de lekkernijen van dit jaar:

Foto's: Cave of Wonders, Disney Goofballs, DLP Report, ED92, dein-dlrp en Bart Mertens


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Compensatie voor jaarkaarthouders Disneyland Paris met extra lange geldigheid
26/06/2020
Alle jaarkaarten van Disneyland Paris worden automatisch verlengd ter compensatie voor de gesloten parken[...] Lees meer
Openingsaanbieding Disneyland Paris: gegarandeerde toegang + kosteloos annuleren
25/06/2020
Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met gegarandeerde toegang tot de parken én kosteloos wijzigen of annuleren[...] Lees meer
Overzicht: Alle maatregelen voor een bezoek aan Disneyland Paris op een rij
23/06/2020
Bekijk het complete overzicht van alle maatregelen voor de heropening van Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris opent vanaf 15 juli 2020 de parken en hotels met maatregelen
22/06/2020
Lees alle informatie over de heropening van Disneyland Paris met maatregelen en aanbiedingen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen