Openingstijden vandaag
Woensdag 14 november 2018
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Legends of the Force in Disneyland Paris met Star Wars shows, vuurwerk en ontmoetingen
29/08/2018
Legends of the Force in Disneyland Paris met Star Wars shows, vuurwerk en ontmoetingen

"The saga continues!" - Na de succesvolle edities van 'Season of The Force' in de afgelopen jaren, keert het Star Wars seizoen ook in 2019 weer terug in Disneyland Paris onder de nieuwe naam 'Legends of the Force'. Het Walt Disney Studios Park vormt van 12 januari t/m 17 maart 2019 het decor voor speciaal Star Wars entertainment met dit jaar nieuwe figuren in de shows, een ontmoeting met Chewbacca en natuurlijk de populaire avondshow met vuurwerk op de Tower of Terror.


Star Wars in Disneyland Paris

Tijdens Legends of the Force zal La Place des Stars in Production Courtyard het epicentrum vormen van al het Star Wars entertainment met een groot podium voor de shows en rondlopende Star Wars figuren. Stormtroopers patrouilleren dagelijks om de rebellen onder de bezoekers te ontmaskeren, dus wees gewaarschuwd!

Maak kennis met alle bekende Star Wars figuren, zoals Darth Maul en Kylo Ren uit de recente films en ontmoet Darth Vader en Chewbacca (nieuw in 2019). Tijdens het seizoen zijn daarnaast al je favoriete droids te zien, zoals R2D2, C3PO en BB8 (nieuw in 2019). Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties.

Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties.


Decoratie

Nieuw sinds vorig jaar is speciale decoratie in o.a. Disney Studio 1 en op La Place des Stars. Bij binnenkomst in Disney Studio 1 worden bezoekers begroet door een 'lightspeed tunnel' met daarboven een TIE Fighter. Even verderop hangt een grote X-Wing. Eenmaal op La Place des Stars zijn een ETA-2 Jedi Starfighter en een A-Wing Fighter te zien. In Backlot is een Combat Assault Tank te zien.

Foto's: ED92


Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Op La Place des Stars zijn overdag mini shows met Star Wars figuren te zien tijdens 'Star Wars: A Galaxy Far, Far Away'. Dit jaar worden BB8 en Boba Fett toegevoegd aan de show en worden er twee extra podia gebouwd aan weerszijde van het hoofdpodium.

Captain Phasma uit 'The Force Awakens' patrouilleert dagelijks met haar Stormtroopers door het park. Ze zijn daarnaast op zoek naar opstandelingen en kammen het hele gebied rondom Production Courtyard en de Hollywood Boulevard uit.


Star Wars: A Galactic Celebration

Het hoogtepunt van het Star Wars seizoen is de projectieshow bij The Hollywood Tower Hotel. Dit jaar zijn er tevens scenes te zien uit The Last Jedi en Solo: A Star Wars Story. De show bestaat, naast projecties op de toren, ook uit speciale (licht) effecten en live Star Wars figuren als de avond valt over het park. Chewbacca, Darth Vader, C3PO, R2D2, Kylo Ren, Captain Phasma, Darth Maul, Jedi's en Stormtroopers zullen afwisselend op het podium te zien zijn. De show is dagelijks (met in het weekend aparte Engelstalige en Franstalige versies) te zien.


Nog meer Star Wars entertainment

Het is overigens niet de eerste keer dat Disneyland Paris extra Star Wars entertainment laat zien. In mei 2017, ter ere van de première van Hyperspace Mountain, organiseerde Disney een 'Star Wars Night' in het Walt Disney Studios Park met extra entertainment en Star Wars figuren. Het eerste seizoen van 'Legends of the Force' is dagelijks te zien van 12 januari t/m 17 maart 2019.

Ter ere van de 25e verjaardag heeft Disneyland Paris tevens twee vernieuwde Star Wars attracties geopend. Star Tours: The Adventures Continue combineert nieuwe en wisselende bestemmingen in 3D met een Star Wars Pavilion waar de figuren ontmoet kunnen worden. Hyperspace Mountain: Rebel Mission is de nieuwe 3e missie van Space Mountain met een intergalactisch gevecht tussen TIE Fighters en een Star Destroyer.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Food Festival 'L'Hiver Gourmand' in Disneyland Paris met traditionele winterse lekkernijen
11/11/2018
Geniet van winterse lekkernijen, snacks, bier en wijn tijdens het "L'Hiver Gourmand" Food Festival in Disneyland Paris[...] Lees meer
Magische onderwaterwereld Aquarium SEA Life Paris Val d'Europe bij Disneyland Paris
04/11/2018
Ontdek een magische onderwaterwereld in SEA Life Paris Aquarium bij Disneyland Paris met maar liefst 5000 zeedieren[...] Lees meer
Disney's Halloween Party in Disneyland Paris met parade, shows, figuren en 'scare zone'
01/11/2018
Beleef het hoogtepunt van Halloween met o.a. een Big Hero 6 show, de grote parade en een 'scare zone' tijdens Disney's Halloween Party in Disneyland Paris[...] Lees meer
Magic Pass voor hotelgasten vervangt alle papieren tickets en vouchers in Disneyland Paris
30/10/2018
Ontdek de nieuwe mogelijkheden van de Magic Pass als gast van de Disney hotels in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen