Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2019
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Legends of the Force in Disneyland Paris met Star Wars shows, vuurwerk en ontmoetingen
29/08/2018
Legends of the Force in Disneyland Paris met Star Wars shows, vuurwerk en ontmoetingen

"The saga continues!" - Na de succesvolle edities van 'Season of The Force' in de afgelopen jaren, keert het Star Wars seizoen ook in 2019 weer terug in Disneyland Paris onder de nieuwe naam 'Legends of the Force'. Het Walt Disney Studios Park vormt van 12 januari t/m 17 maart 2019 het decor voor speciaal Star Wars entertainment met dit jaar nieuwe figuren in de shows, een ontmoeting met Chewbacca en natuurlijk de populaire avondshow met vuurwerk op de Tower of Terror.


Star Wars in Disneyland Paris

Tijdens Legends of the Force zal La Place des Stars in Production Courtyard het epicentrum vormen van al het Star Wars entertainment met een groot podium voor de shows en rondlopende Star Wars figuren. Stormtroopers patrouilleren dagelijks om de rebellen onder de bezoekers te ontmaskeren, dus wees gewaarschuwd!

Maak kennis met alle bekende Star Wars figuren, zoals Darth Maul en Kylo Ren uit de recente films en ontmoet Darth Vader en Chewbacca (nieuw in 2019). Tijdens het seizoen zijn daarnaast al je favoriete droids te zien, zoals R2D2, C3PO en BB8 (nieuw in 2019) én is Boba Fet toegevoegd aan de show bij de Tower of Terror.


Legends of a Galaxy Far, Far Away

Op La Place des Stars zijn overdag mini shows met Star Wars figuren te zien tijdens 'Legends of a Galaxy Far, Far Away'. Dit jaar worden BB8 en Boba Fett toegevoegd aan de show en worden er twee extra podia gebouwd aan weerszijde van het hoofdpodium.


The Imperial March / First Order March

Captain Phasma uit 'The Force Awakens' patrouilleert dagelijks met haar Stormtroopers door het park. Ze zijn op zoek naar opstandelingen en kammen het hele gebied rondom Production Courtyard en de Hollywood Boulevard uit. Daarnaast marcheert dit jaar ook Darth Vader door het park met zijn eigen Stormtroopers.


Star Wars: A Galactic Celebration

Het hoogtepunt van het Star Wars seizoen is de projectieshow bij The Hollywood Tower Hotel. Dit jaar zijn er tevens scenes te zien uit The Last Jedi en Solo: A Star Wars Story. De show bestaat, naast projecties op de toren, ook uit speciale (licht) effecten en live Star Wars figuren als de avond valt over het park. Chewbacca, Darth Vader, C3PO, R2D2, Kylo Ren, Captain Phasma, Darth Maul, Jedi's en Stormtroopers zullen afwisselend op het podium te zien zijn. De show is dagelijks (met in het weekend aparte Engelstalige en Franstalige versies) te zien.


Entertainmentprogramma

Het Star Wars entertainment is de hele dag doorlopend te zien op La Place des Stars in zowel Franstalige, als Engelstalige versies. Bekijk de tijden:

Download het actuele entertainmentprogramma voor exacte tijden en locaties van alle shows, parades en ontmoetingen met figuren in beide parken van Disneyland Paris.


Snacks & Menu's

Speciaal voor Legends of the Force zijn er een aantal unieke snacks verkrijgbaar, zoals de koekjes van Chewbacca, Han Solo en Yoda. Daarnaast serveert Restaurant En Coulisse in het Walt Disney Studios Park twee verschillende Star Wars menu's met een 'Darth Vader' burger en een 'Death Star' dessert.

Foto's: ED92


Star Wars Experience Plus

Tijdens het vernieuwde Star Wars seizoen is het tevens mogelijk om een nieuwe VIP ervaring te reserveren in de vorm van 'Star Wars Experience Plus' met FastPasses voor Star Tours en Hyperspace Mountain, snelle toegang tot de Starport meet & greet en VIP plekken voor de avondshow bij de Tower of Terror. Daarnaast ontvang je een exlusieve souvenir. Klik hier voor meer infomatie.


Nog meer Star Wars

Het is overigens niet de eerste keer dat Disneyland Paris extra Star Wars entertainment laat zien. In mei 2017, ter ere van de première van Hyperspace Mountain, organiseerde Disney een 'Star Wars Night' in het Walt Disney Studios Park met extra entertainment en Star Wars figuren. Het eerste seizoen van 'Legends of the Force' is dagelijks te zien van 12 januari t/m 17 maart 2019.

Ter ere van de 25e verjaardag heeft Disneyland Paris tevens twee vernieuwde Star Wars attracties geopend. Star Tours: The Adventures Continue combineert nieuwe en wisselende bestemmingen in 3D met een Star Wars Pavilion waar de figuren ontmoet kunnen worden. Hyperspace Mountain: Rebel Mission is de nieuwe 3e missie van Space Mountain met een intergalactisch gevecht tussen TIE Fighters en een Star Destroyer.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris kondigt uitbreidingen en vernieuwingen aan tijdens tweede InsidEars
13/04/2019
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens tweede InsidEars evenement[...] Lees meer
Studio Tram Tour: Behind the Magic in Disneyland Paris wordt Cars attractie met nieuwe ingang
13/04/2019
Het Walt Disney Studios Park krijgt een tweede Cars attractie met de upgrade van de Studio Tram Tour: Behind the Magic[...] Lees meer
Herbruikbare tassen met uniek design vervangen plastic zakken in Disneyland Paris
12/04/2019
Disneyland Paris vervangt de plastic zakken, plastic rietjes en kleine shampoo flesjes voor een meer duurzaam resort[...] Lees meer
Toy Story Play Days in Disneyland Paris met Bo Peep, Forky, Buzz, Woody en Jessie
12/04/2019
Ontmoet nieuwe Toy Story figuren en doe mee aan de speurtocht naar Forky in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen