Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Maaltijden met Disney figuren keren terug in Disneyland Paris bij Plaza Gardens en Auberge
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Maaltijden met Disney figuren keren terug in Disneyland Paris bij Plaza Gardens en Auberge
16/01/2022

Maaltijden met Disney figuren keren terug in Disneyland Paris bij Plaza Gardens en Auberge

Goed nieuws! Maaltijden met Disney figuren keren binnenkort weer terug in Disneyland Paris als onderdeel van de nieuwe maaltijdopties. Zo geniet je van ontbijt. lunch en/of diner bij Plaza Gardens en Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park.


Nieuwe maaltijdopties met character dining in Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert vanaf 31 maart 2022 nieuwe maaltijdopties in half- en volpension varianten ter ere van de 30e verjaardag. De Volpension Plus Extra optie zal één maaltijd met Disney figuren bevatten tijdens je verblijf bij Plaza Gardens of Auberge de Cendrillon. Bekijk het overzicht:

Disney heeft bekend gemaakt dat de restaurants vanaf 31 maart 2022 heropenen. Klik hier en lees alles over de nieuwe maaltijdopties met o.a. de toevoeging van een Vieruurtje, een drankje in de hotel bars en een extra maaltijd op de vertrekdag.


Plaza Gardens en Auberge de Cendrillon

In eerste instantie zullen twee restaurants maaltijden met Disney figuren gaan aanbieden: Plaza Gardens (ontbijt en diner) met reguliere figuren en Auberge de Cendrillon (lunch en diner) in het Disneyland Park met prinsessen. Andere locaties die voorheen character dining aanboden, zoals Inventions (Disneyland Hotel), worden mogelijk later weer toegevoegd aan de line up. Reservering zijn mogelijk vanaf 31 maart 2021 via de Disneyland Paris app of restaurant reserveringslijn. Het ontbijt kan alleen telefonisch worden gereserveerd.

Auberge de Cendrillon serveert speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris een nieuw menu met diverse opties voor volwassenen en kinderen. Bekijk het nieuwe menu in ons overzicht van alle restaurant menu's.


Prijzen

Plaza Gardens serveert ontbijt en diner met de Disney figuren. Tijdens lunch uren gelden bij Plaza Gardens de reguliere prijzen voor het all-you-can-eat buffet. Auberge de Cendrillon serveert ontbijt (vanaf zomer 2022) en lunch en diner met de Disney figuren:

  • Plaza Gardens - Ontbijt: €41 per volwassene en €35 per kind van 3 t/m 11 jaar
  • Plaza Gardens - Diner: €69 per volwassene en €36 per kind van 3 t/m 11 jaar
  • Auberge de Cendrillon - Ontbijt: nog niet bekend, vanaf zomer 2022
  • Auverge de Cendrillon - Lunch: €79 per volwassene en €49 per kind van 3 t/m 11 jaar
  • Auberge de Cendrillon - Diner: €79 per volwassene en €49 per kind van 3 t/m 11 jaar

Let op: Voor gasten die reeds een reservering hebben vanaf 31 maart 2022 bij Plaza Gardens tijdens het diner betalen nu dus voor character dining. Als je dit niet wilt, annuleer dan je de reservering via de Disneyland Paris app. Het ontbijt met de Disney figuren kan momenteel alleen telefonisch worden gereserveerd. De overige maaltijden zijn beschikbaar via de app.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen