Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nederlander Michel den Dulk wordt vice president van Imagineering in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Woensdag 17 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nederlander Michel den Dulk wordt vice president van Imagineering in Disneyland Paris
12/05/2024

Nederlander Michel den Dulk wordt vice president van Imagineering in Disneyland Paris

Nederlander Michel den Dulk, voorheen uitvoerend creatief leider bij Walt Disney Imagineering in Californië, krijgt de nieuwe functie van vice president en creative director van de Imagineering tak in Disneyland Paris.


Nederlander in top functie Disneyland Paris

Michel den Dulk is een protegé van Tony Baxter, de orriginele ontwerper van het Disneyland Park in Disneyland Paris, en zal in 2024 het team van Walt Disney Imagineering Paris komen versterken als vice president en creative director. De ontwerper was eerder verantwoordelijk voor o.a. Frozen Ever After in Epcot en The World of Frozen in Hong Kong Disneyland dat binnenkort ook in Parijs opent.

De Nederlander werkte eerder voor De Efteling van Europa Park en zal in Disneyland Paris de bouw overzien van het nieuwe Frozen Land en het meer met promenade in het Walt Disney Studios Park dat na de opening van Frozen wordt omgedoopt tot Disney Adventure World.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Groepskorting in Disneyland Paris: €20 korting op tickets bij aanschaf vanaf 4 dagkaarten
24/06/2024
Ontvang €20 korting op dagkaarten voor Disneyland Paris als je minimaal 4 tickets koopt[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen