Nieuwe looks voor Toy Story figuren tijdens 30e verjaardag van Disneyland Paris
11/01/2022
Nieuwe looks voor Toy Story figuren tijdens 30e verjaardag van Disneyland Paris

De Toy Story figuren in Disneyland Paris krijgen een nieuwe look voor de 30e verjaardag. Woody, Jessy en Buzz Lightyear worden ge-update met een vriendelijkere look en nieuwe pakjes. De figuren zullen te zien zijn tijdens de parade en bij ontmoetingen in de parken.


Woody, Jessy en Buzz Lightyear in Disneyland Paris

Sinds de opening van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park hebben de Toy Story figuren grotendeels dezelfde look gehad, maar daar komt vanaf 6 maart 2022 verandering in. Vanaf de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris zijn de 'nieuwe' Woody, Jessy en Buzz te zien tijdens Disney Stars on Parade en bij meet & greet locaties. Zo komen ze eruit te zien:

Ter vergelijking: Onderstaande foto is de huidige 'oude' look die we al jaren kennen van o.a. de Once Upon A Dream Parade en in Toy Story Play Land:


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vanaf 6 maart 2022 viert Disneyland Paris haar 30e verjaardag met nieuwe shows, belevenissen en attracties. Ontdek o.a. een gloednieuwe show op Central Plaza, Disney figuren in feestelijke outfits en twee nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park (zomer 2022).


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag
12/01/2022
De populaire show Mickey and the Magician keert terug in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Marvel LEGO Spider-Man Daily Bugle kantoor bouwpakket met 4 verdiepingen - 76178
04/01/2022
Nieuw LEGO Marvel Daily Bugle bouwpakket met figuren uit de Spider-Man films[...] Lees meer
Unieke shows en grote parade tijdens Oudejaarsavond 2021 in Disneyland Paris
01/01/2022
Speciaal entertainment tijdens de vrij toegankelijke New Years Eve Party 2021 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris blijft open met entertainment ondanks strengere Franse maatregelen
28/12/2021
Ondanks nieuwe Franse maatregelen blijft Disneyland Paris gewoon open met entertainment[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen