Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe looks voor Toy Story figuren tijdens 30e verjaardag van Disneyland Paris
Nieuwe looks voor Toy Story figuren tijdens 30e verjaardag van Disneyland Paris
11/01/2022

Nieuwe looks voor Toy Story figuren tijdens 30e verjaardag van Disneyland Paris

De Toy Story figuren in Disneyland Paris krijgen een nieuwe look voor de 30e verjaardag. Woody, Jessy en Buzz Lightyear worden ge-update met een vriendelijkere look en nieuwe pakjes. De figuren zullen te zien zijn tijdens de parade en bij ontmoetingen in de parken.


Woody, Jessy en Buzz Lightyear in Disneyland Paris

Sinds de opening van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park hebben de Toy Story figuren grotendeels dezelfde look gehad, maar daar komt vanaf 6 maart 2022 verandering in. Vanaf de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris zijn de 'nieuwe' Woody, Jessy en Buzz te zien tijdens Disney Stars on Parade en bij meet & greet locaties. Zo komen ze eruit te zien:

Ter vergelijking: Onderstaande foto is de huidige 'oude' look die we al jaren kennen van o.a. de Once Upon A Dream Parade en in Toy Story Play Land:


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vanaf 6 maart 2022 viert Disneyland Paris haar 30e verjaardag met nieuwe shows, belevenissen en attracties. Ontdek o.a. een gloednieuwe show op Central Plaza, Disney figuren in feestelijke outfits en twee nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park (zomer 2022).


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen