Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022

Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice

Vanaf 29 november 2022 wijzigt Disneyland Paris de prijzen van diverse restaurants in de parken en hotels met enkele forse verhogingen voor de meest populaire restaurants. Daarnaast worden de menu's van counterservice restaurants aangepast. In dit artikelen geven we een overzicht van alle wijzigigen.


Tafelbediening

We beginnen met de restaurants met tafelbediening in beide parken waarbij met name Auberge de Cendrillon (maaltijden met de Disney prinsessen) en Walt's Restaurant flink zijn gestegen met een verhoging tussen de €13 en €16. Het overzicht van de wijzigingen voor tafelservice restaurants:

 • Auberge de Cendrillon: €95 (+ €16)
 • Walt’s Restaurant: €55 (+ €13)
 • Captain Jack’s Restaurant: €45 (+ €3)
 • Silver Spur Steakhouse: €45 (+ €3)
 • The Lucky Nugget Saloon: €25 (+ €3)
 • Bistrot Chez Rémy: €55 (+ €13)

Tip: Neem een kijkje in de keuken van de meest populaire tafelservice restaurants tijdens onze rondleiding met foto's, video's en menu's door hier te klikken. Om de menu's van alle restaurants te bekijken en/of te downloaden, klik hier.


Buffetservice

Als tweede nemen we een kijkje bij de restaurants met buffetservice in beide parken en de hotels waarbij met name Plaza Gardens Restaurants (voor lunch zonder de Disney figuren) is gestegen met een verhoging van €7. Het overzicht van de wijzigingen voor buffetservice restaurants:

 • Plaza Gardens Restaurant: 45€ (+7€) 
 • Agrabah Café: 40€ (+2€)
 • Downtown Restaurant: 45€ (+3€) 
 • Hunter's Grill: 45€ (+7€)
 • La Cantina: 35€ (+1€) 
 • Chuck Wagon Café: 40€ (+2€) 
 • Crockett Tavern: 35€ (+1€)
 • PYM Kitchen: €45 (+ €3)

Tip: Neem een kijkje in de keuken van de meest populaire buffetservice restaurants tijdens onze rondleiding met foto's, video's en menu's door hier te klikken. Om de menu's van alle restaurants te bekijken en/of te downloaden, klik hier.


Counterservice

Als laatste zijn de counterservice restaurants aan de beurt waarbij de huidige 4 menu's in de meeste locaties worden teruggebracht naar 3 menu's tussen €15 en €17. Menu 1 (voordeligste optie) heeft nu twee opties als hoofdgerecht met daarnaast een side/voorgerecht en frisdrank. Het dessert is echter verwijderd uit alle menu's. Wil je een toetje, dan zul je daar extra voor moeten betalen.

Tip: Neem een kijkje in de keuken van de meest populaire counterservice restaurants tijdens onze rondleiding met foto's, video's en menu's door hier te klikken. Om de menu's van alle restaurants te bekijken en/of te downloaden, klik hier.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen