Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021

Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris

Met de opening van het nieuwe Marvel hotel in Disneyland Paris zijn tevens de twee restaurants vernieuwd. Neem een kijkje in Manhattan Restaurant en Downtown Restaurant in het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en bekijk onze rondleiding met foto's, video's en menu's + tips om hier te reserveren, óók als je niet in het hotel verblijft.


Downtown Restaurant

Het buffetrestaurant Downtown Restaurant heeft een compleet nieuwe look and feel gekregen met hoogwaardige meubels en kunstwerken van Marvel superhelden. Nieuwe lichtbronnen en zachte goud-bruine kleuren maken de sfeer compleet met een open keuken waar gasten de bereiding van de gerechten kunnen zien.

Downtown Restaurant heeft een moderne uitstraling en serveert een compleet nieuw menu met o.a. superhelden desserts. Bekijk een greep uit de voor-, hoofd- en nagerechten:

Naast diner wordt in dit restaurant ook een luxe ontbijt geserveerd voor gasten met een maaltijdoptie, inclusief koude en warme gerechten:

Foto's: ED92. Video: DLP Welcome


Manhattan Restaurant

Het tafelservice restaurant Manhattan Restaurant heeft een uniek Thor thema gekregen met de Asgard kroonluchter als pronkstuk. De tafeltjes zijn in een cirkel geplaatst waardoor alle gasten zicht hebben op deze kroonluchter. Nieuwe lichtbronnen en zachte goud-bruine kleuren maken de sfeer compleet met een verfijnd Italiaans menu.

Manhattan Restaurant heeft een hoogwaardige uitstraling en serveert een compleet nieuw menu met o.a. vlees en vis. Bekijk een greep uit de voor-, hoofd- en nagerechten:

Foto's: dein-dlrp. Video: DLP Welcome


Spider-Man taart

Naast de Mickey taart die als dessert te bestellen is in alle restaurants met tafelservice en buffetservice, is er ook een unieke Spider-Man taart verkrijgbaar in de restaurants van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. De taart is geschikt voor 6 tot 8 personen en kost €35.


Een tafel reserveren

Wegens populariteit heeft Disney de mogelijkheid om de twee restaurants te reserveren via de app tijdelijk uitgeschakeld. Wil je hier toch dineren, óók als je niet in het Marvel hotel verblijft, bel dan met de restaurant resereringslijn. Zij kunnen de reservering voor je maken, naar gelang beschikbaarheid. Wees er snel bij, want vol = vol!


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen