Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris

Met de opening van het nieuwe Marvel hotel in Disneyland Paris zijn tevens de twee restaurants vernieuwd. Neem een kijkje in Manhattan Restaurant en Downtown Restaurant in het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en bekijk onze rondleiding met foto's, video's en menu's.


Downtown Restaurant

Het buffetrestaurant Downtown Restaurant heeft een compleet nieuwe look and feel gekregen met hoogwaardige meubels en kunstwerken van Marvel superhelden. Nieuwe lichtbronnen en zachte goud-bruine kleuren maken de sfeer compleet met een open keuken waar gasten de bereiding van de gerechten kunnen zien.

Downtown Restaurant heeft een moderne uitstraling en serveert een compleet nieuw menu met o.a. superhelden desserts. Bekijk een greep uit de voor-, hoofd- en nagerechten:

Naast diner wordt in dit restaurant ook een luxe ontbijt geserveerd voor gasten met een maaltijdoptie, inclusief koude en warme gerechten:

Foto's: ED92. Video: DLP Welcome


Manhattan Restaurant

Het tafelservice restaurant Manhattan Restaurant heeft een uniek Thor thema gekregen met de Asgard kroonluchter als pronkstuk. De tafeltjes zijn in een cirkel geplaatst waardoor alle gasten zicht hebben op deze kroonluchter. Nieuwe lichtbronnen en zachte goud-bruine kleuren maken de sfeer compleet met een verfijnd Italiaans menu.

Manhattan Restaurant heeft een hoogwaardige uitstraling en serveert een compleet nieuw menu met o.a. vlees en vis. Bekijk een greep uit de voor-, hoofd- en nagerechten:

Foto's: dein-dlrp. Video: DLP Welcome


Spider-Man taart

Naast de Mickey taart die als dessert te bestellen is in alle restaurants met tafelservice en buffetservice, is er ook een unieke Spider-Man taart verkrijgbaar in de restaurants van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. De taart is geschikt voor 6 tot 8 personen en kost €35.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen