Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Spider-Man W.E.B. Adventure attractie opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus
Spider-Man W.E.B. Adventure attractie opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus
13/07/2022
Spider-Man W.E.B. Adventure attractie opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus

Vanaf 20 juli 2022 opent Disneyland Paris de eerste Marvel attractie onder de naam 'Spider-Man W.E.B. Adventure' tijdens de viering van de 30e verjaardag. Spider-Man krijgt een centrale rol in deze high-tech shooter als onderdeel van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


Spider-Man attractie in Disneyland Paris

De voormalige Armageddon attractie in het Walt Disney Studios Park wordt vervangen door een nieuwe Spider-Man shooter. Het gebouw van de World Engineering Brigade (W.E.B.) huisvest de attractie waar bezoekers Spider-Man moeten helpen om losgeslagen Spider Bots te verslaan. Op onderstaande visual is rechts de nieuwe attractie te zien met uiterst links een nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren.

De attractie is voorzien van drie wachtrijen: reguliere Standby, Disney Premier Acces en Single Rider. De ingang zal te vinden zijn tegenover PYM Kitchen. De shooter krijgt een pre-show met Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man.

De nieuwe W.E.B. Slinger karretjes zijn vergelijkbaar met die van Toy Story Midway Mania in Walt Disney World en kunnen aan beide kanten gebruikt worden. Tijdens de rit kom je langs diverse sets en digitale schermen waar je met het bekende Spider-Man handgebaar de Spider Bots moet raken. De beleving is in 3D.


Opening

De attractie werd op 9 juli 2022 voor het eerst geopend tijdens het pers weekend in de aanloop naar de officiële opening op 20 juli 2022. Bekijk de beelden:


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Toy Story Playland krijgt nieuwe ingang met Woody en Jessy in Disneyland Paris
10/09/2022
Bekijk de nieuwe ingang van Toy Story Playland in Disneyland Paris met Woody en Jessy[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen