Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Spider-Man W.E.B. Adventure attractie opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus
Openingstijden vandaag
Dinsdag 30 mei 2023
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Spider-Man W.E.B. Adventure attractie opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus
13/07/2022
Spider-Man W.E.B. Adventure attractie opent in Disneyland Paris bij Avengers Campus

Vanaf 20 juli 2022 opent Disneyland Paris de eerste Marvel attractie onder de naam 'Spider-Man W.E.B. Adventure' tijdens de viering van de 30e verjaardag. Spider-Man krijgt een centrale rol in deze high-tech shooter als onderdeel van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.


Spider-Man attractie in Disneyland Paris

De voormalige Armageddon attractie in het Walt Disney Studios Park wordt vervangen door een nieuwe Spider-Man shooter. Het gebouw van de World Engineering Brigade (W.E.B.) huisvest de attractie waar bezoekers Spider-Man moeten helpen om losgeslagen Spider Bots te verslaan. Op onderstaande visual is rechts de nieuwe attractie te zien met uiterst links een nieuwe meet & greet locatie met Marvel figuren.

De attractie is voorzien van drie wachtrijen: reguliere Standby, Disney Premier Acces en Single Rider. De ingang zal te vinden zijn tegenover PYM Kitchen. De shooter krijgt een pre-show met Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man.

De nieuwe W.E.B. Slinger karretjes zijn vergelijkbaar met die van Toy Story Midway Mania in Walt Disney World en kunnen aan beide kanten gebruikt worden. Tijdens de rit kom je langs diverse sets en digitale schermen waar je met het bekende Spider-Man handgebaar de Spider Bots moet raken. De beleving is in 3D.


Opening

De attractie werd op 9 juli 2022 voor het eerst geopend tijdens het pers weekend in de aanloop naar de officiële opening op 20 juli 2022. Bekijk de beelden:


Avengers Campus in Disneyland Paris

Het nieuwe Marvel Land 'Avengers Campus' in Disneyland Paris opent vanaf 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park met o.a. een Avengers achtbaan, Spider-Man attractie, diverse restaurants en eetgelegenheden, interactieve ontmoetingen en stuntshows met Marvel superhelden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Live-Action Ariel uit The Little Mermaid komt als face character naar Disneyland Paris
28/04/2023
Ontmoet Ariel uit de nieuwe live-action versie van The Little Mermaid in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Disney popcorn emmers van Mickey, Minnie en Assepoester in Disneyland Paris
27/04/2023
Bekijk de unieke Mickey, Minnie en Assepoester popcorn emmers in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in het najaar van 2023
18/04/2023
Vier de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in Disneyland Paris met unieke belevenissen en Disney figuren[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023
Case de Coco - Restaurante de la Familia wordt het nieuwe Coco restaurant in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen