Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
20/03/2023

Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park

Disneyland Paris bereidt zich voor op een grote renovatie en verbouwing van Disney Studio 1 in het Walt Disney Studios Park. Het iconische gebouw, dat dienst doet als 'Main Street' voor de Studios, zal van binnen en van buiten worden vernieuwd.


Disney Studio 1 wordt volledig vernieuwd

Op 17 maart 2023 werd een bouwvergunning aangevraagd voor de upgrade van Disney Studio 1. Het gebouw is de grootste 'soundstage' van Europa waar bezoekers van het Walt Disney Studios Park doorheen lopen om het park binnen te gaan. Zo ziet het gebouw er momenteel uit:

De binnenkant wordt volledig vernieuwd, de gevel krijgt een upgrade met overkapping en er worden extra installaties geplaatst voor filmposters. De renovatie gaat een jaar duren en start in het april 2024 met oplevering medio april 2025. Het huidige restaurant En Coulisse wordt compleet verbouwd in een 'Garden' setting met meer zitplaatsen, drie grote kunstmatige bomen en een nieuwe wachtrij. De capaciteit gaat omhoog naar 530 zitplaatsen.


Verniewing Toon Studio en Production Courtyard

Naast de upgrade van Disney Studio 1, wordt ook de omgeving van het gebouw vernieuwd met nieuwe vloeren, lampen, plantsoenen, bomen, parade route, foodtrucks en terrassen in Toon Studio, Hollywood Boulveard en Production Courtyard (La Place des Stars).

Deze werkzaamheden starten in oktober 2023 en zijn voorjaar 2025 gereed. Bekijk de fases waarin wordt gewerkt zodat de impact op bezoekers klein blijft:


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

De upgrade van Disney Studio 1 is onderdeel van de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park met o.a. het onlangs geopende Avengers Campus en het nieuwe Frozen Land rondom het kunstmatige meer met restaurants en Rapunzel attractie in het midden van het park.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen