Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
20/03/2023
Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park

Disneyland Paris bereidt zich voor op een grote renovatie en verbouwing van Disney Studio 1 in het Walt Disney Studios Park. Het iconische gebouw, dat dienst doet als 'Main Street' voor de Studios, zal van binnen en van buiten worden vernieuwd.


Disney Studio 1 wordt volledig vernieuwd

Op 17 maart 2023 werd een bouwvergunning aangevraagd voor de upgrade van Disney Studio 1. Het gebouw is de grootste 'soundstage' van Europa waar bezoekers van het Walt Disney Studios Park doorheen lopen om het park binnen te gaan.

De binnenkant wordt volledig vernieuwd, de gevel krijgt een upgrade met overkapping en er worden extra installaties geplaatst voor filmposters. Meer informatie volgt later. Zo ziet het gebouw er momenteel uit:


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

De upgrade van Disney Studio 1 is onderdeel van de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park met o.a. het onlangs geopende Avengers Campus en het nieuwe Frozen Land rondom het kunstmatige meer met restaurants en Rapunzel attractie in het midden van het park.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Live-Action Ariel uit The Little Mermaid komt als face character naar Disneyland Paris
28/04/2023
Ontmoet Ariel uit de nieuwe live-action versie van The Little Mermaid in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Disney popcorn emmers van Mickey, Minnie en Assepoester in Disneyland Paris
27/04/2023
Bekijk de unieke Mickey, Minnie en Assepoester popcorn emmers in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in het najaar van 2023
18/04/2023
Vier de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in Disneyland Paris met unieke belevenissen en Disney figuren[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023
Case de Coco - Restaurante de la Familia wordt het nieuwe Coco restaurant in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen