Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Entertainment

Entertainment

Disneyland Parijs staat bekend om het grote entertainmentaanbod met een keur aan parades, shows, animatie, ontmoetingen met de Disney figuren en vuurwerk. In beide parken zorgen dagelijks honderden cast members voor een divers aanbod van shows en unieke ontmoetingen voor jong en oud. Naast de bekende en vooral indrukwekkende parades, beleef je ook magische momenten tijdens de vele spektakels en krijg je de mogelijkheid om je favoriete Disney figuren live te ontmoeten voor een knuffel, handtekening of foto. In de plek waar dromen uitkomen, kom je oren en ogen tekort.


Seizoenen

Maak kennis met het entertainment dat je niet mag missen tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs. Naast het vaste en terugkerende entertainment, wordt er ook speciaal entertainment gepresenteerd als onderdeel van een seizoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de parades en shows tijdens Halloween en kerst, Disney figuren in hun feestelijke outfits, speciale decoratie, maar ook aan specifieke shows op een (nationale) feestdag.

Seizoenen


Parades

Uniek aan Disneyland Parijs is de dagelijkse parade, waarin vele dansers, acteurs en Disney figuren de straten van het Disneyland Park opfleuren. In een bonte stoet met grote praalwagens en bekende Disney muziek, laten zij zien dat Disney ieder dag weer topentertainment uit de hoge hoed weet te toveren. Deze parade mag je absoluut niet missen. Disney Stars on Parade is een genot voor jong en oud, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om vrolijk mee te zingen en te dansen. Beleef magische momenten als de wondere wereld van Disney aan je voorbij trekt.

Tijdens de speciale seizoenen zijn er extra parades te zien in het Disneyland Park. Zo kun je genieten van Goofy’s Garden Party tijdens Swing into Spring, Mickey’s Halloween Harvest Celebration tijdens Disney’s Halloween Festival en Disney’s Christmas Parade tijdens Disney’s Betoverende Kerst.

Parades


Shows

Naast de parades worden er tevens diverse vaste shows opgevoerd in beide parken en in Disney Village. Van een interactieve show met Stitch, tot de spectaculairste outdoor stunt show van Europa en van een sprookjesachtige projectieshow met vuurwerk tot de grootste Disney dinnershow ter wereld. Deze shows worden het hele jaar door dagelijks meerdere malen opgevoerd. Daarnaast zijn er nog speciale shows te zien die gelinkt zijn aan een bepaald seizoen of thema. Deze worden tijdelijk opgevoerd, zoals Welcome to Spring (voorjaar) en Royal Christmas Wishes (winter).

Shows


Avondhappenings

Op bepaalde avonden organiseert Disneyland Parijs zogenaamde avondhappenings in de parken met extra entertainment rondom een bepaald thema. Beleef bijvoorbeeld het hoogtepunt van het Halloween seizoen tijdens Disney's Halloween Party voor de hele familie op 31 oktober in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan en Disney zorgt voor een griezelig leuke sfeer, terwijl de meeste attracties de hele avond open blijven. Voor deze avondhappening is een apart toegangsticket nodig.

Avondhappenings


Ontmoet de Disney figuren

Altijd al oog in oog willen staan met je favoriete Disney figuur? Disneyland Parijs biedt je de unieke mogelijkheid om de Disney figuren te ontmoeten op diverse locaties in beide parken. Er zijn enkele vaste locaties in beide parken met een wachtrij, inclusief een professionele fotograaf van Disney PhotoPass. Op bepaalde tijden zullen de Disney figuren hier aanwezig zijn. Je kunt de exacte tijden terugvinden op het actuele entertainmentprogramma dat wekelijks wordt aangepast.

Daarnaast lopen er ook figuren los in de parken die je tegen het lijf kunt lopen en iedere dag verschillen. Als laatste zijn er nog de zogenaamde ‘character diners’, waarbij de Disney figuren in bepaalde restaurants bij je aan de tafel komen terwijl je eet (tegen betaling). Je hebt dan alle tijd om ze te ontmoeten, handtekeningen te vragen of met ze de foto te gaan.

Ontmoet de Disney figuren

Disney Photopass


Actueel entertainmentprogramma

Voor het actuele overzicht van al het entertainment in beide parken, inclusief locaties en aanvangstijden, bekijk je het officiële programma dat meestal 1 tot 2 weken op voorhand bekend wordt gemaakt. Deze flyer is beschikbaar in het resort bij de ingang van beide parken of online door het programma te downloaden.

Actueel entertainmentprogramma


runDisney

Hardlopen in Disneyland Parijs is een unieke manier om de magie eens van een sportieve kant te beleven. Doe mee met diverse wedstrijden door de parken voor alle leeftijden en niveau's en geniet van de speciale sfeer, juichende cast members langs de kant en unieke ontmoetingen met de Disney figuren tijdens het lopen.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen