Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Openingstijden vandaag
Zaterdag 13 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Avondhappenings

Avondhappenings

Op bepaalde avonden organiseert Disneyland Parijs zogenaamde avondhappenings in de parken met extra entertainment rondom een bepaald thema. Voor dergelijke evenementen zijn aparte tickets nodig en raken doorgaans snel uitverkocht. De meest bekende avondhappening is Disney’s Halloween Party.


Disney's Halloween Party

Beleef het hoogtepunt van het Halloween seizoen tijdens Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie van 20:30 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Kostuums zijn toegestaan en Disney zorgt voor een griezelig leuke sfeer, terwijl de meeste attracties de hele avond open blijven.

Disney's Halloween Party


New Year's Eve Party

Ga knallend het jaar uit tijdens de New Year's Eve Party met exclusief entertainment zoals de grootste parade van Disneyland Paris, een DJ Party, attracties, Disney figuren en groot vuurwerk bij het kasteel van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. De champagne staat al koud!


Disney Loves Jazz

Geniet van een swingende jazzavond met optredens van jazzmuzikanten, attracties en (zeldzame) Disney figuren tijdens Disney Loves Jazz van 20:00 tot 01:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Daarnaast beleef je het unieke 'Jazz Loves Disney in concert' in de Stunt Show Arena.


Electroland

Beleef een uniek dance evenement met internationale DJ's, attracties en entertainment bij de Tower of Terror van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Het evenement bevat state-of-the-art licht & geluid met daarnaast projecties, lasers en vuurwerk op de Tower of Terror.


Magical Pride

Vier diversiteit tijdens het Magical Pride evenement van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Geniet daarnaast van optredens, ontmoetingen met Disney figuren, een kleurrijke parade en merchandise terwijl de meest populaire attracties geopend zijn.


Star Wars Night

Ontdek de exclusieve Star Wars Night voor de hele familie van 20:00 tot 01:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Star Wars kostuums zijn toegestaan en Disney zorgt voor een intergalactische avond in beide parken met o.a. extra entertainment, shows, attracties, een afsluitende avondshow, Star Wars figuren en de opening van Hyperspace Mountain in het Disneyland Park.


FanDaze

Ontdek een nieuwe serie avondhappenings voor Disney fans met meer dan 80 Disney figuren tijdens het FanDaze evenement van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Geniet daarnaast van exclusieve shows, parades en merchandise terwijl de meest populaire attracties geopend zijn.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen