Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Shows
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Shows

Shows

Naast de parades worden er diverse vaste shows opgevoerd in beide parken en in Disney Village. Van een interactieve show met Stitch, tot de spectaculairste outdoor stunt show van Europa en van een sprookjesachtige projectieshow met vuurwerk tot de grootste Disney dinnershow ter wereld. Deze shows worden het hele jaar door dagelijks meerdere malen opgevoerd.


Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios Park is hofleverancier van shows in Disneyland Parijs. Diverse shows worden hier dagelijks opgevoerd (sommigen seizoensgebonden). Ontdek de prachtige Broadway musical Mickey and the Magician in het Animagique Theater, de interactieve Frozen musical bij Animation Celebration, help Stitch uit de gevangenis te ontsnappen tijdens Stitch Live!, dans met je vriendjes uit Disney Junior bij Studio D en beleef de grootste outdoor stuntshow van Europa tijdens Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular.

Walt Disney Studios Park


Disney Illuminations

In het Disneyland Park worden voornamelijk tijdelijke (seizoensgebonden) shows opgevoerd, met uitzondering van de Disney Illuminations avondshow. Deze show bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Illuminations is de ideale afsluiter van een magische dag in de parken van Disneyland Parijs en mag je absoluut niet missen. De show veranderd tijdens het kerstseizoen in een magisch kerst spektakel met de figuren uit Frozen. Ontdek alle ins en outs van deze show in beeld en geluid.


Frozen: A Musical Invitation

Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park is dé plek voor iedere Frozen fan met de interactieve Frozen Experience. Tijdens Frozen: A Musical Invitation verschijnen Anna, Elsa, Olaf en Kristoff ten tonele en zingen zij in twee theaters live bekende nummers uit de film in een vernieuwde versie. Het publiek wordt uitgenodigd om, speciaal voor Elsa, als koor te fungeren en mee te zingen. Bereid je voor om ‘Let it go’ uit volle borst mee te zingen in een magische show waar je heel dicht bij de figuren kunt komen.


Mickey and the Magician

In Studio 3 in het Walt Disney Studios Park is Disney's meest geavanceerde en Broadway-style show Mickey and the Magician te zien. Tijdens deze show volgen we Mickey als tovenaarsleerling als hij op zoek gaat naar de grootste magiërs ter wereld. Mickey krijgt de fijne kneepjes van het vak geleerd door Fairy Godmother, Genie, Elsa, Lumière en Rafiki in een show vol special effects en goochel trucs.


Mickey's PhilharMagic

Het Discoveryland Theater in het Disneyland Park presenteert dagelijks de 4D film Mickey's PhilharMagic. Tijdens deze hilarische show zet Donald Duck de boel op stelten als hij het magische orkest van Mickey tot leven wekt met een vrolijke reis door bekende Disney films. De show maakt gebruik van 3D en special effects die in de zaal te voelen zijn, zoals een bewegende vloer en lichteffecten.


Buffalo Bill’s Wild West Show

Geniet van de meest spectaculaire Disney dinnershow ter wereld in Disney Village en beleef het Wilde Westen met Mickey en z’n vrienden tijdens Buffalo Bill’s Wild West Show (tegen betaling). Reis terug in de tijd naar de ‘Far West’ terwijl je geniet van een heerlijke Texaanse barbecue en ontmoet helden als Buffalo Bill, Sitting Bull, Annie Oakley en natuurlijk Mickey en z’n vrienden in hun schitterende Amerikaanse outfits.

Buffalo Bill's Wild West Show


Seizoenen

Tijdens de speciale seizoenen zijn er extra shows te zien in het Disneyland Park. Zo kun je genieten van Welcome to Spring tijdens Swing into Spring en Royal Christmas Wishes tijdens Disney’s Betoverende Kerst.

Seizoenen

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen