Openingstijden vandaag
Woensdag 22 januari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Shows

Shows

Naast de parades worden er diverse vaste shows opgevoerd in beide parken en in Disney Village. Van een interactieve show met Stitch, tot de spectaculairste outdoor stunt show van Europa en van een sprookjesachtige projectieshow met vuurwerk tot de grootste Disney dinnershow ter wereld. Deze shows worden het hele jaar door dagelijks meerdere malen opgevoerd.


Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios Park is hofleverancier van shows in Disneyland Parijs. Maar liefst 6 verschillende shows worden hier dagelijks opgevoerd. Ontdek de prachtige familiemusical Animagique met een ondeugende Donald in de hoofdrol, maak een opmerkelijke reis door de tijd langs alle grote films in het met prijzen overladen CineMagique, ontdek op hilarische wijze hoe animatiefilms worden gemaakt met Mushu in Art of Disney Animation, doe mee aan de interactieve show van Stitch om hem uit de gevangenis te helpen ontsnappen, vier de verjaardag van Minnie in de Disney Junior Live on Stage poppenshow en beleef de grootste outdoor stuntshow van Europa tijdens Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular.

Walt Disney Studios Park


Disney Illuminations

In het Disneyland Park worden voornamelijk tijdelijke (seizoensgebonden) shows opgevoerd, met uitzondering van de Disney Illuminations avondshow. Deze show bij het kasteel is iedere dag te zien en heeft het allemaal: muziek, projecties, fonteinen, speciale effecten, vuur, lasers en vuurwerk. Illuminations is de ideale afsluiter van een magische dag in de parken van Disneyland Parijs en mag je absoluut niet missen. De show veranderd tijdens het kerstseizoen in een magisch kerst spektakel met de figuren uit Frozen. Ontdek alle ins en outs van deze show in beeld en geluid.


Frozen Sing-along show

In het Chaparral Theater in Frontierland is in bepaalde periodes de populaire Frozen Sing-along show te zien. Tijdens deze interactieve show verschijnen Anna, Elsa, Olaf en Kristoff ten tonele en zingen zij alle bekende nummers uit de film. Het publiek wordt uitgenodigd om, samen met de inwoners van Arendelle, als koor te fungeren en mee te zingen via de grote videoschermen in het theater. Bereid je voor om ‘Let it go’ uit volle borst mee te zingen in een wervelende show vol special effects.

Frozen Sing-along show


The Forest of Enchantment

In het Chaparral Theater in Frontierland is in bepaalde periodes The Forest of Enchantment te zien. Tijdens deze magische show in een betoverend bos neemt Enchantella bezoekers mee naar de wondere wereld van Pocahontas, The Jungle Book, Tarzan, Rapunzel en Brave. De tweetalige show maakt gebruik van bewegend decor en live zangers met een unieke soundtrack. Laat je betoveren door de natuur en zie je favoriete Disney figuren in hun eigen omgeving uit de films.


Mickey and the Magician

In Studio 3 in het Walt Disney Studios Park is Disney's meest geavanceerde en Broadway-style show Mickey and the Magician te zien. Tijdens deze show volgen we Mickey als tovenaarsleerling als hij op zoek gaat naar de grootste magiërs ter wereld. Mickey krijgt de fijne kneepjes van het vak geleerd door Fairy Godmother, Genie, Elsa, Lumière en Rafiki in een show vol special effects en goochel trucs.


Jedi Training Academy

In het Videopolis Theater in Discoveryland is de interactieve Jedi Training Academy te zien. Tijdens deze Star Wars show leren jonge Padawan’s (Jedi Knights in opleiding) hoe ze met ‘The Force’ om moeten gaan. Onder leiding van een Jedi Master mogen 12 kinderen tijdens iedere show aan de opleiding beginnen. Hun kunsten worden direct op de proef gesteld als Darth Vader en zijn Stormtroopers de show onverwachts komen verstoren. Lukt het de Padawan’s om de slechterik uit Star Wars te verslaan? Bekijk de show en geniet tegelijkertijd van heerlijke Star Wars menu’s in Café Hyperion.

Jedi Training Academy


Buffalo Bill’s Wild West Show

Geniet van de meest spectaculaire Disney dinnershow ter wereld in Disney Village en beleef het Wilde Westen met Mickey en z’n vrienden tijdens Buffalo Bill’s Wild West Show (tegen betaling). Reis terug in de tijd naar de ‘Far West’ terwijl je geniet van een heerlijke Texaanse barbecue en ontmoet helden als Buffalo Bill, Sitting Bull, Annie Oakley en natuurlijk Mickey en z’n vrienden in hun schitterende Amerikaanse outfits.

Buffalo Bill's Wild West Show


Seizoenen

Tijdens de speciale seizoenen zijn er extra shows te zien in het Disneyland Park. Zo kun je genieten van Welcome to Spring tijdens Swing into Spring en Royal Christmas Wishes tijdens Disney’s Betoverende Kerst.

Seizoenen

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen