Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Seizoenen
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Seizoenen

Seizoenen

Disneyland Parijs staat bekend om het grote entertainmentaanbod met een keur aan parades, shows, animatie en meet & greets met de Disney figuren. In beide parken zorgen dagelijks honderden cast members voor een divers aanbod van shows en unieke ontmoetingen voor jong en oud. Daarnaast viert het resort verschillende seizoenen met speciale decoraties in de parken, aparte shows en Disney figuren in prachtige outfits.


Overzicht

Het entertainment in de parken is wat Disney uniek maakt. Bekende figuren, herkenbare muziek en indrukwekkende shows zorgen voor extra magie. De theatershows en parades zijn voor veel mensen het hoogtepunt van een bezoek aan Disneyland Parijs. Tijdens de seizoenen komt daar nog speciale decoratie bij en Disney figuren in unieke kostuums.

Er zijn verschillende seizoenen te zien met ieder een apart thema in beide parken, waaronder Disney’s Halloween Festival (najaar), Disney’s Betoverende Kerst (winter) en Disney's Symphony of Colors (winter/voorjaar).

Disney's Halloween Festival

Disney's Betoverende Kerst

In de afgelopen jaren zijn er tevens seizoenen geweest die nu niet meer te zien zijn. Denk bijvoorbeeld aan de 30e verjaardag (t/m 30 september 2023), het voorjaarsseizoen Swing into Spring, Marvel Superhelden Zomer, The Lion King & Jungle Festival, Frozen Summer Fun en het Festival van Piraten & Prinsessen. Ga terug in de tijd en bekijk het complete entertainmentprogramma per seizoen.

Swing into Spring

Frozen Summer Fun

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen