Openingstijden vandaag
Zondag 24 maart 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Seizoenen

Seizoenen

Disneyland Parijs staat bekend om het grote entertainmentaanbod met een keur aan parades, shows, animatie en meet & greets met de Disney figuren. In beide parken zorgen dagelijks honderden cast members voor een divers aanbod van shows en unieke ontmoetingen voor jong en oud. Daarnaast viert het resort verschillende seizoenen met speciale decoraties in de parken, aparte shows en Disney figuren in prachtige outfits.


Overzicht

Het entertainment in de parken is wat Disney uniek maakt. Bekende figuren, herkenbare muziek en indrukwekkende shows zorgen voor extra magie. De theatershows en parades zijn voor veel mensen het hoogtepunt van een bezoek aan Disneyland Parijs. Tijdens de seizoenen komt daar nog speciale decoratie bij en Disney figuren in unieke kostuums.

In totaal zijn er 6 verschillende seizoenen met ieder een apart thema in beide parken: Legends of the Force (winter; begin van het jaar), Festival van Piraten & Prinsessen (winter; begin van het jaar), Marvel Superhelden Seizoen (voorjaar), The Lion King & Jungle Festival (zomer), Disney’s Halloween Festival (najaar) en Disney’s Betoverende Kerst (winter; eind van het jaar).

Disney's Halloween Festival

Disney's Betoverende Kerst

In de afgelopen jaren zijn er tevens seizoenen geweest die nu niet meer te zien zijn. Denk bijvoorbeeld aan het voorjaarsseizoen Swing into Spring, Frozen Summer Fun en natuurlijk de 25e verjaardag van Disneyland Parijs. Ga terug in de tijd en bekijk het complete entertainmentprogramma per seizoen.

Swing into Spring

Frozen Summer Fun

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen